folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder E Book Olasılıksız

E Book Olasılıksız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marihuana
    marihuana's avatar
    Erkek

Bir sabah, yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek uyandınız. Bir saat sonra, onunla sokakta karşılaştınız. Sizce bu sadece bir tesadüf mü, yoksa çok daha farklı bir anlamı olabilir mi? Siz hiç Loto’da büyük ikramiyeyi kazanmadınız. Ama birileri kazanıyor. Hem de sürekli! Onlar sizden daha mı şanslılar?
    Şans nedir gerçekten? İçinizde bütün parayı kırmızıya yatırmanız gerektiğini söyleyen bir his var. Bu his bir öngörü müdür? Yoksa daha fazlası mı?
    Yolda gidiyorsunuz. Kafanızı çevirip yandaki küçük parkta baktınız ve bir anda bu anı daha önce de yaşamış olduğunuzu hissettiniz. Evet, Deja Vu. Sizce nedir Deja Vu; Geçmiş mi, rüya mi yoksa geleceği mi görüyorsunuz? Eğer siz de kontrolün kimde olduğunu merak ediyorsanız, ‘OlasılıkSız’ tam size göre bir roman..

http://rapidshare.com/files/128234570/Olasiliksiz.pdf.html

yaw yok imza falan :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Şu anda okuduğum 2 kitaptan birisi

adam fawerin, arkasında

Bitirmek içn yarını, başkasına anlatmak için bitirmeyi beklemeyeceksiniz yazıyor :)

Mükemmel bi kitap...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

paylaşım için teşekkürler. dün kardeşime kitap aldığım yerde görmüştüm ilgimi çekti. ilginç!

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapist34
    rapist34's avatar
    Erkek

ben okudum tavsıye ederım surukleyıcı bı kıtap aynı amerıkan fılmı gıbı ıstersenız fılm ızleyın :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marihuana
    marihuana's avatar
    Erkek

rapist34 bunu yazdı:
    -----------------------------

ben okudum tavsıye ederım surukleyıcı bı kıtap aynı amerıkan fılmı gıbı ıstersenız fılm ızleyın :D

-----------------------------

hangi flim ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

guzel bir paylasım.

okunası bi kitap.

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mximus
    mximus's avatar
    Erkek

Biraz Spoiler olacak ama

Kitabın bir kısmında yazar,  resmen geleceğe müdahale edebilirsiniz diye dolaylı yollardan açıklıyo.

yazı tura,Pascalın Hayatını dine adaması gibi mükemmel konuların yanı sıra

Matematik,Mafya,Poker,Quantum fiziği,bilim adamları,Cia,Fbi,KGB,Şizofreni,Determinizm ve böyle ilgi çekici bir çok konusu olan Müthiş bir roman...

En çok da kapı kendiliğinden açıldığında korkuyorum şu hayattan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marihuana
    marihuana's avatar
    Erkek

vergi diye bir şeyin olmadığı hayali bir ülkede yaşadığımızı varsayalım. Şunu da biliyoruz ki
    Powerball'ı kazanma olasılığı 120 milyonda 1. Çünkü sayısal kombinasyonların toplamı bu. Bir loto
    bileti alarak ne kazanmayı beklediğimi hesaplamak için yapacağım işlem kısaca şöyle oluyor; Kazanma
    olasılığını kazanacağım miktar ile çarpacağım, sonra da buna kaybetme olasılığımı sıfırla çarpıp
    ekleyeceğim; sıfırla çarpmamın nedeni de kaybedersek bir şey kazanamayacak olmamız."
    Beklenen Değer. (piyango bileti) = (kazanma) olasılığı * toplam para +
    (kaybetme) olasılığı * (0$) [1/120.000.000.000}* ($10,000,000)+
    (119,999,999/120,000,000)* ($0) = (0.00000083%) * ($10,000,0000) +
    (99.99999917%) * ($0) =$0.083 + $0.000 =$0.083

Yani bu hafta bir Powerball bileti alsanız ancak 8.3 sent kazanmayı bekleyebilirsiniz. Ama bilet bir
    dolar ve görüldüğü gibi aslen değeri 8.3 sent Olasılık kuramına göre piyango bileti almak o zaman
    mantıklı değil, çünkü ödenen bedel beklenen değerden daha düşük."

kitaptan ufak bir alıntı değişik bir yaklaşım diyorum :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

Lüzümsüz Bilgiler Ansiklopedisinin 2.Cilt i bitsin Başlıycam buna

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

merak ettim bende bi indirim istanbuldan dönünce okurum artık.

Living Death
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Gerçekten güzel kitap,reklam gibi olmaz umarım,aylar evvel yazmıştım kitap hakkında bişiler,fikir edinmek isteyen olursa buraya tıklasın

Bir de ikinci kitabı çıkmış.Adı "Empati" daha okuyamadım..

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 4745 Toplam Mesaj: 25