folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder E-Devlet Sifresi Bitmis?

E-Devlet Sifresi Bitmis?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek
    gecen gittim pttye yaklasik yarim saat bekledikten sonra dedilerki sifre veremiyoruz isterseniz diger subelerimize bakin. İzmirde oturuyorum bahcelievler merkeze baktim ordada kalmamis. Hammadde sikintisi varmis yurticinde sifreler tukenmis kanadadan siparis etmisler sifre gelicekmis. Ne garip bi memleket?

Kendi şansımı yaratırım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

2 sene önce ben interaktif şifremi almak için ptt ye gittim müşteri hizmetlerinin telefonunu verdiler arıyorum müşteri hizmetlerini şifrenizi girin diyor :| sisteminize sokiyim zaten şifreyi almak içinarıyorum :))) demekki daha düzelmemiş xD

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Anlamadığım şey bu şifre üretmek ne kadar zor olabilir? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------

Anlamadığım şey bu şifre üretmek ne kadar zor olabilir? 

Olurmu hocam şifre üretmek için son teknoloji fabrikaların olması lazım öle kolay iş değil . Baksana Canada dan sipariş vermişler . İthal şifreler geliyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memento_mori
    Memento_mori's avatar
    Erkek

Şubede şifre kartı tükenmiştir başka şubelere baktın mı?

boş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Eveet neymiş, demek ki sayılar kümesi sonsuz değilmiş...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

şaka gibi yaa, şifre taze bitti bu gün git yarın gel .

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:

2 sene önce ben interaktif şifremi almak için ptt ye gittim müşteri hizmetlerinin telefonunu verdiler arıyorum müşteri hizmetlerini şifrenizi girin diyor :| sisteminize sokiyim zaten şifreyi almak içinarıyorum :))) demekki daha düzelmemiş xD

ahaha çok iiidi yaa koptum

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

ben bucadan almıştım daha ne zaman aldığımı hatırlamıyorum ama zarf aynen açılmamış duruyo :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

DaSpOnGe bunu yazdı:

ben bucadan almıştım daha ne zaman aldığımı hatırlamıyorum ama zarf aynen açılmamış duruyo :D

o şifre yandı o zaman, Sanırsam bri hafta içinde şifreyi değiştirmelisin, Şifreler ptt şubelerine toplu olarak sayıyla gönderiliyor her şube ayrı ayrrrı ve alanlar teker teker bitiriyor demekki ellerinde kalmamış,  Yüzsüzlük yapmayın gidip sorun en zaman gelir diye o zaman gidin alın. Ellerinde kalmamış millet bitirdi diye suç pttnin mi oluyor? suç sizde gidine rkenden alın. 

Sen kimseye elinde senin alacağın maldan kalmamış diye bişey diyemezsin yoksa yok bekleyeceksin. 

Herbi boku devletten beklemeyin.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

DaSpOnGe bunu yazdı:

o şifre yandı o zaman, Sanırsam bri hafta içinde şifreyi değiştirmelisin, Şifreler ptt şubelerine toplu olarak sayıyla gönderiliyor her şube ayrı ayrrrı ve alanlar teker teker bitiriyor demekki ellerinde kalmamış,  Yüzsüzlük yapmayın gidip sorun en zaman gelir diye o zaman gidin alın. Ellerinde kalmamış millet bitirdi diye suç pttnin mi oluyor? suç sizde gidine rkenden alın. 

Sen kimseye elinde senin alacağın maldan kalmamış diye bişey diyemezsin yoksa yok bekleyeceksin. 

Herbi boku devletten beklemeyin.

şifreyi devletten beklemiycekte manavdanmı alıcak adam .

Devletin işi vatandaşına eksiksiz hizmet vermektir ,vatandaşında bunu sorgulamak eleştirmek en doğal hakkıdır,yok eğer eleştiriye gelemiyosa sayın devlet o işe soyunmayacak.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
Toplam Hit: 2064 Toplam Mesaj: 15