E-Devlet Sifresi Bitmis?
-
gecen gittim pttye yaklasik yarim saat bekledikten sonra dedilerki sifre veremiyoruz isterseniz diger subelerimize bakin. İzmirde oturuyorum bahcelievler merkeze baktim ordada kalmamis. Hammadde sikintisi varmis yurticinde sifreler tukenmis kanadadan siparis etmisler sifre gelicekmis. Ne garip bi memleket?
-
2 sene önce ben interaktif şifremi almak için ptt ye gittim müşteri hizmetlerinin telefonunu verdiler arıyorum müşteri hizmetlerini şifrenizi girin diyor :| sisteminize sokiyim zaten şifreyi almak içinarıyorum :))) demekki daha düzelmemiş xD
-
Anlamadığım şey bu şifre üretmek ne kadar zor olabilir?
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Anlamadığım şey bu şifre üretmek ne kadar zor olabilir?
-----------------------------
Olurmu hocam şifre üretmek için son teknoloji fabrikaların olması lazım öle kolay iş değil . Baksana Canada dan sipariş vermişler . İthal şifreler geliyor. -
Şubede şifre kartı tükenmiştir başka şubelere baktın mı?
-
Eveet neymiş, demek ki sayılar kümesi sonsuz değilmiş...
-
şaka gibi yaa, şifre taze bitti bu gün git yarın gel .
-
BuZuL bunu yazdı:
2 sene önce ben interaktif şifremi almak için ptt ye gittim müşteri hizmetlerinin telefonunu verdiler arıyorum müşteri hizmetlerini şifrenizi girin diyor :| sisteminize sokiyim zaten şifreyi almak içinarıyorum :))) demekki daha düzelmemiş xD
-----------------------------ahaha çok iiidi yaa koptum
-
ben bucadan almıştım daha ne zaman aldığımı hatırlamıyorum ama zarf aynen açılmamış duruyo :D
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
ben bucadan almıştım daha ne zaman aldığımı hatırlamıyorum ama zarf aynen açılmamış duruyo :D
-----------------------------o şifre yandı o zaman, Sanırsam bri hafta içinde şifreyi değiştirmelisin, Şifreler ptt şubelerine toplu olarak sayıyla gönderiliyor her şube ayrı ayrrrı ve alanlar teker teker bitiriyor demekki ellerinde kalmamış, Yüzsüzlük yapmayın gidip sorun en zaman gelir diye o zaman gidin alın. Ellerinde kalmamış millet bitirdi diye suç pttnin mi oluyor? suç sizde gidine rkenden alın.
Sen kimseye elinde senin alacağın maldan kalmamış diye bişey diyemezsin yoksa yok bekleyeceksin.
Herbi boku devletten beklemeyin.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------o şifre yandı o zaman, Sanırsam bri hafta içinde şifreyi değiştirmelisin, Şifreler ptt şubelerine toplu olarak sayıyla gönderiliyor her şube ayrı ayrrrı ve alanlar teker teker bitiriyor demekki ellerinde kalmamış, Yüzsüzlük yapmayın gidip sorun en zaman gelir diye o zaman gidin alın. Ellerinde kalmamış millet bitirdi diye suç pttnin mi oluyor? suç sizde gidine rkenden alın.
Sen kimseye elinde senin alacağın maldan kalmamış diye bişey diyemezsin yoksa yok bekleyeceksin.
Herbi boku devletten beklemeyin.
-----------------------------şifreyi devletten beklemiycekte manavdanmı alıcak adam .
Devletin işi vatandaşına eksiksiz hizmet vermektir ,vatandaşında bunu sorgulamak eleştirmek en doğal hakkıdır,yok eğer eleştiriye gelemiyosa sayın devlet o işe soyunmayacak.