E-Okuldaki Sorun ..?
-
Arkadaşlar e-okula notlara felan bakmak için giriorum rakamlar karakterler gözukmuo sebebi ne olabilir acaba bilen varmıdır ?
-
herkeste gözükmüo siteden kaynaklanan bi sorun
resimlerin gozukmesi gereken yerde engelli işareti var ona tıkla sana sayıları okicak sende duyduguna yaz :D oyle giriş yapabilirsin
-
baska bır web browserde dene opera mozılla flock chrome vs.
-
Bugün bende denedim captha da sorun var sanırım sayıyı değiştirmiyor her seferinde aynı rakamı yeniliyor ama girişte kabul olmuyor orada değişmesi gerekn sayıyı girmek gerek onu da göremediğinden olmuyor
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------
herkeste gözükmüo siteden kaynaklanan bi sorun
resimlerin gozukmesi gereken yerde engelli işareti var ona tıkla sana sayıları okicak sende duyduguna yaz :D oyle giriş yapabilirsin
engelli isaretine bastım bekledim bi 5 dk olmuo cıkmıo bisi sinirlenip tapatıorum bende pencereyi 2sindede denededim ( ie,mozilla ) .S.S.S -
adam resmine tıklayıp indir ses dosyasını, bilmiyorum normalde tıklayınca iniyormu ama idm indiriyor ordan okuyup yazarsın
-
evet bende orda bastonlı siyah herif var ona tıkla sesi dinle işte
-
arkinfes bunu yazdı:
evet bende orda bastonlı siyah herif var ona tıkla sesi dinle işte
-----------------------------Eksik eklentileri kur diyor basıyorum olmuyor QuickTime istiyor , indirdim ama yine olmadı.
edit : oldu :)
-
tarayıcılarla (ınternet explorler, fırefox,opera....) ve bılgısayarla alakası yok sıstemde sorun var hocam yapman gerek hazı ordakı asıl amacı ısıtme engellırın için olan cubuk adama tıkla sayıları seslı olarak dinle gir :D
-
adamlar bizi engelli yerine koyuyor :|
-
seslendirmeyi dinleyerek girebilirsiniz e okula.