E-Sata Girişi Usb Olarak Da Kullanılabiliyor
-
İki tane usb çıkışı var benim notebook'ta, geçen bir arkadaştan öğrendim ki e-sata girişi de usb çıkışı olarak kullanılabiliyormuş. benim baya işime yarıyor, google'dan da bulamadım bu bilgiyi, paylaşayım dedim.
-
:D bunu tbtde bilmeyen azdır ama illaki bilmeyen vardır
mesela benim laptopta üzerinde hem e sata hemde usb işareti var
-
bende öyle bir işaret yok, google'da da çok az sonuç çıkıyor hocam. arkadaş da zaten şans eseri bulmuş, çok kişinin bildiğini sanmam yani. :)
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------İki tane usb çıkışı var benim notebook'ta, geçen bir arkadaştan öğrendim ki e-sata girişi de usb çıkışı olarak kullanılabiliyormuş. benim baya işime yarıyor, google'dan da bulamadım bu bilgiyi, paylaşayım dedim.
-----------------------------
ben tam anlayamadim.3 tane usb cıkışı var.?
-
benim laptopta da iki usb var hacı. klavye mouse bağlayınca yer kalmıyodu. iyi oldu bu bilgi...
-
sansar55 bunu yazdı:
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------İki tane usb çıkışı var benim notebook'ta, geçen bir arkadaştan öğrendim ki e-sata girişi de usb çıkışı olarak kullanılabiliyormuş. benim baya işime yarıyor, google'dan da bulamadım bu bilgiyi, paylaşayım dedim.
-----------------------------2 tane az geliyordu, şimdi 3 oldu çok da iyi oldu diyorum yani. :)
-
Laptop alırken usb sayısına daha dikkatli bakarsanız combo olarak usb2.0 ce e-sata oldugunu görürsünüz.
http://www.google.com.tr/#hl=tr&biw=1366&bih=638&q=usb+combo+e+sata&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=750f94a6acb07f5d google^da da böyle aratırsanız çokca bilgi bulmak mümkün.
-
kullanma klavuzunda yazıodu . okumak gercktn yarıyor işe pc yi aldıgm ilk gunden beri kullanıyodum taki kırılına kadar e-sata
bide e-sata da veri aktarımı usb ye gore cok hızlıdır
-
sansar55 bunu yazdı:
Buremba bunu yazdı:
İki tane usb çıkışı var benim notebook'ta, geçen bir arkadaştan öğrendim ki e-sata girişi de usb çıkışı olarak kullanılabiliyormuş. benim baya işime yarıyor, google'dan da bulamadım bu bilgiyi, paylaşayım dedim.
İşte Bu arkadaşım Hem Satayı Bağlayabiliyorsun hemde Flsh disk Takabiliyorsun -
Bu bilgiyi bilmeyen bu sitede neredeyse kalmadı.Zaten e-sata girişini gören biz türk vatandaşları usb, flash gibi cihazlarımızı en azından 1 kez denemişizdir =))
Ayrıca Acer modellerinin hemen hemen hepsinde e-sata girişi var.Hatırlatma olsun =))
-
HAYIR! her esata cikisini usb olarak kullanamasin COMBO ozelligi olan esatalarin icersinde bir usb kanali saklidir. bunlar hem usb aletlerin oturabilecegi hemde esata kablosunu takilabilecegi sekilde genislemis bir yuvadir.
combo dedigim e satanin gorunusu bu sekildedir :

normal bir esataninki ise bu sekilde
http://www.addonics.com/support/faqs/images/connect_bracket_esata_large.gif
bilmem yardimci olabildim mi