E-Ticaret Scripti Satan Var Mı
-
Selamlar,
payu apisi ile çalışan
mobil ödeme özelliği olan
İstediğimizde sanal pos entegre edebileceğimiz
Tedarikçilerin xml lerini alıp ürünlerini siteye ekleyebilen(bu olmazsa olmaz değil zira tedarikçilerin bir çoğu xml veremiyecek zaten)
Xml çıktısı verip, ürünleri cimri falan gibi karşılaştırma sitelerine otomatik ekleyebilen
Yine xml çıktısı ile, ürünlerimizi gittigidiyor sanalpazar n11 gibi sitelere otomatik ekleyen.
Bir e ticaret scriptine ihtiyacımız var, rgsyazilim in scriptini bulabildim ihtiyaçlarımı karşılayabilen, ama varsa bizden bu işi yapan güvenilir biri konuşalım görüşelim. -
takipteyim
-
HeyQirs bunu yazdı
takipteyim
Sen E-ticaret olayına çok fena taktın.Böyle giderse bir kaç sene sonra türkiyenin en büyük e ticaret sitesinin sahibi benim yakın arkadaşımdır diye hava atacağım :)
-
yatırımlar devam edıyor :D peder led getırmeyı dusunuyor abı aslında getıren bı fırmaya ortak olmayı dusunuyor 4 markayı zaten getırıyor ledle 5 saglam bı sıstem lazım arastırmak mecbur :D
-
HeyQirs bunu yazdı
yatırımlar devam edıyor :D peder led getırmeyı dusunuyor abı aslında getıren bı fırmaya ortak olmayı dusunuyor 4 markayı zaten getırıyor ledle 5 saglam bı sıstem lazım arastırmak mecbur :D
Ne tarz ürünler getiriyor nereden getiriyor, uygun fiyatlı bulabilirsek bizim istediğimiz ürünleri getirip bize toptan fiyatına satar mı vs. :)
Konu dışına da çok çıkmış olmayalım, script satan firma aramaya devam ediyorum -
HeyQirs bunu yazdı
Ya ben kapatayim dukkani falan siz beni ise alin site e ticaret ozel sofor luk tayland rehberligi camasir bulasik her isi yaparim.
Sikildim musterilerle ugrasmaktan.
Dun sabaha karsi tam saat 4.45 birisi cebimi sabit nodan aradi zar zor gozumu actim dedim onemli birseydir sabit no gorunce korktum actim.dangalagin biri adaptor mu ne almis bi sorun var onun icin ariyor
Aramizda gecen konusma harfi harfine su
Ben Alo
- merhaba sizden bi adaptor almistimda
- abi saat kac farkindamisin ?
- 5 e ceyrek var
- bu saatte insan rahatsiz edilir mi ?
- ama ben calisiyorum ondan aradim adaptorde sorun var
- ya siktir git kapat telefonu sanada adaptorunede sokarim sabahin korunde amkdumun mali...
Boyle mallar var deseki kusura bakmayin terrs bi zamanda aradim eyvallah anlarim yine...
Hemen girdim online islemler menusune numara degisikligindem ilk onume gelen noyu sectim 5 yillik numarami degistirdim bu mal yuzunden
swordfish tarafından 02/Şub/14 18:08 tarihinde düzenlenmiştir -
takipteyiz
-
Payu modullu opencart yapalim sana bro
-
http://www.proticaret.org/ buna baktın mı hiç.
-
x-files bunu yazdı
http://www.proticaret.org/ buna baktın mı hiç.
herseye para ıstıyo bunlar ya powered by protıcaret yazısını kaldırmak ıcın 100 vs vs vs hersey para
-
güvenlik ve seo tanıtım reklam için yardımcı olabilirim