E-Ticaret Scripti Satan Var Mı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Selamlar,
    payu apisi ile çalışan
    mobil ödeme özelliği olan
    İstediğimizde sanal pos entegre edebileceğimiz
    Tedarikçilerin xml lerini alıp ürünlerini siteye ekleyebilen(bu olmazsa olmaz değil zira tedarikçilerin bir çoğu xml veremiyecek zaten)
    Xml çıktısı verip, ürünleri cimri falan gibi karşılaştırma sitelerine otomatik ekleyebilen
    Yine xml çıktısı ile, ürünlerimizi gittigidiyor sanalpazar n11 gibi sitelere otomatik ekleyen.
    Bir e ticaret scriptine ihtiyacımız var, rgsyazilim in scriptini bulabildim ihtiyaçlarımı karşılayabilen, ama varsa bizden bu işi yapan güvenilir biri konuşalım görüşelim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

takipteyim

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

takipteyim

Sen E-ticaret olayına çok fena taktın.Böyle giderse bir kaç sene sonra türkiyenin en büyük e ticaret sitesinin sahibi benim yakın arkadaşımdır diye hava atacağım :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

yatırımlar devam edıyor :D peder led getırmeyı dusunuyor abı aslında getıren bı fırmaya ortak olmayı dusunuyor 4 markayı zaten getırıyor ledle 5 saglam bı sıstem lazım arastırmak mecbur :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

yatırımlar devam edıyor :D peder led getırmeyı dusunuyor abı aslında getıren bı fırmaya ortak olmayı dusunuyor 4 markayı zaten getırıyor ledle 5 saglam bı sıstem lazım arastırmak mecbur :D

Ne tarz ürünler getiriyor nereden getiriyor, uygun fiyatlı bulabilirsek bizim istediğimiz ürünleri getirip bize toptan fiyatına satar mı vs. :)
    Konu dışına da çok çıkmış olmayalım, script satan firma aramaya devam ediyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

Ya ben kapatayim dukkani falan siz beni ise alin site e ticaret ozel sofor luk tayland rehberligi camasir bulasik her isi yaparim.

Sikildim musterilerle ugrasmaktan.

Dun sabaha karsi tam saat 4.45  birisi cebimi sabit nodan aradi zar zor gozumu actim dedim onemli birseydir sabit no gorunce korktum actim.dangalagin biri adaptor mu ne almis bi sorun var onun icin ariyor

Aramizda gecen konusma harfi harfine su

Ben Alo

- merhaba sizden bi adaptor almistimda

- abi saat kac farkindamisin ?

- 5 e ceyrek var

- bu saatte insan rahatsiz edilir mi ?

- ama ben calisiyorum ondan aradim adaptorde sorun var

- ya siktir git kapat telefonu sanada adaptorunede sokarim sabahin korunde amkdumun mali...

Boyle mallar var deseki kusura bakmayin terrs bi zamanda aradim eyvallah anlarim yine... 

Hemen girdim online islemler menusune numara degisikligindem ilk onume gelen noyu sectim 5 yillik numarami degistirdim bu mal yuzunden

swordfish tarafından 02/Şub/14 18:08 tarihinde düzenlenmiştir

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

takipteyiz

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Payu modullu opencart yapalim sana bro

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

http://www.proticaret.org/ buna baktın mı hiç.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı

http://www.proticaret.org/ buna baktın mı hiç.

herseye para ıstıyo bunlar ya powered by protıcaret yazısını kaldırmak ıcın 100 vs vs vs hersey para

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

güvenlik ve seo tanıtım reklam için yardımcı olabilirim

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
Toplam Hit: 5284 Toplam Mesaj: 37