E-Ticaret Scriptleri Ve Sanal Pos
-
Selam hocalar. Yine bir okul masrafları çıkartma amacıyla iş güç para kazanma konuma hoş geldiniz :=)
Bir tanıdık kuyumcu geldi ve dediki bana online satış yapabileceğim ticaret sistemi lazım. sanal pos olacak mutlaka dedi.
1 hafta istedim adamdan.
Şimdi merak ettiklerim var
adama ideasoft gibi e ticaret sistem satan yerlerden satın alıp mı sistemi veriyim yoksa e ticaret scripti bulup herşeyiyle kendim mi ilgileniyim derdine düştüm.
Şimdi tabiki kendim scripti kurup adamın işlerini hazır hale getirirsem eline verirsem daha çok para kalır bana.
e ticaret scriptleriyle uğraşan varsa bana biraz fikir verebilir mi?
sanal pos SSL sabit ip mi gerekiyor sadece
sanal pos destekli bir script bulursam sanal pos başvurularını adamlar adına yaparsam gerisi kolay mı?
-
hocam ne kadara kadar yaptıracak ne kadar kapsamlı olsun istiyor
bu konuda opencart düsünürsen
hipokondriyak ile görüş yardımcı olacaktır
-
sadece altın satıcak hocam
-
:) bütce ne ayırmıs demek istedim ama yanlıs cümle secmişim seo da yaptıracakmıymış adsense istiyormu n11 gittigidiyor hepsiburada mağaza talebi varmı vs.
-
hocam sadece siteyi kurmamı ve sanal pos ile altın satmayı istiyor. diğer durumlardan haberi yok seo nedir bilmiyor herşeyi bana bıraktı.
bütçe daha vermedim bende ne vericem bilmiyorum. aslında bakarsan sanal pos davaları vs. olmasa standart script kur yap işlet tema bul satın al düzenle parası.
net birşey vermedim fiyat olarak
ExpirE tarafından 31/Oca/16 19:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Bilmediğin işe niye girersin ki hocam.
Statik ipden kasıt vps, vds. Ya da hosting firmandan özel statik ip isteyip ssl alacaksın comodo öneririm. Sonrasında iş yeri sahibi bankayla anlaşıp site adresini verip 3d secure aktif edecek sanal pos isteyecek. Uzun işler yani.
-
örnek olması adına link paylasıyım tanımam etmem firmayı ama fena degil yaptıgı siteler www.aldimgiydim.com var burdan bi arkadas yaptırmıs bi giyim mağazası var
https://www.varien.com.tr/e-ticaret-yazilimi burda fiyatları vermiş
ssl filan da olmalı altın olan sitede güvenlik sart
konuyu takipteyim
-
Hocam zamanin varsa biraz scriptlere bak derim duzenleyebilecegin fazla ugrastirmayacak birsey varsa onu yap derim fakat baktin duzenlemesi uzun surecek gibi duruyorsa hic ugrasma satin al kisa yoldan kazancinla yetin derim tabi bu dedigin scripttin fiyati hakkinda bi bilgim yok
-
Hocam ideasoft gibi bir yere yönlendirirsen muhtemelen sana hiç para kalmayacaktır. Sonuçta adam nereden alındığını biliyor olacak ve oraya ödeyip alabildikten sonra sana neden fazla ödeme yapsın. Diğer türlü (herşeyiyle sen ilgilenirsen) işin içinden çıkman bu kadar bilgi ile çok zor.
-
Yiyemiyeceğin... Altına yatmican. Şahsı veya yanlış algılama hoca kendim için de söylüyorum.
-
Ödeme ile alakalı payu diye birşey vardı.