E Ticaret Sitesi Alınacak
-
normal fiyatlar..
-
450 dolarmı sfdsa.bu herifler yüzünden professiyonel adamlar doğru düzgün iş yapamıyor
-
450 dolara yıllık kiralıyo olabilirler
-
benim yakın bi arkadaşım var istersen sorarım sağlam referansları var kendi de sağlam profosyoneldir ama 450 dolardan aşağı vereceğini sanmıyorum. bedava script kullanan ya da bu para fazla diyen arkadaşlarda biraz abartmış alışveriş sitesi açacaksan ya parası neyse verirsin ya da sonradan çok ağlarsın.
-
presta iyidir tavsiye ederim.ilerde kendi modüllerinide ekleyebilir.bikaç müşterimin sitesine entegre etmiştik.gayet memnunlar.
-
badass bunu yazdı:
-----------------------------
450 cok ucuz bir fiyat. hatta ben neden bukadar ucuz diye suphelenirim ama senin konu hakkinda biraz daha bilgi vermen lazim.
Istenilen site nasil birsey. Eger adam 3-4 urun saticaksa cok, bunu 5 sayfalik bir sitede kurarsin rahatca. Yok detayli birsey istiyorsan fiyat 3-5 bini bulur.
-----------------------------eticaret dediğimiz zaten karmaşık bir yapıdır üç beş sayfalık birşey ürün tanıtım sitesi olur.Benim sunduğum profesyonel eticaret paketidir kiralam değil kaynak kodları ile birlikte veriliyor yanlız bir kaç dosyada şifreleme mevcut bu da tasarımı etkilemiyor istenildiği gibi düzenlenebilir.A-dan Z ye herşey mevcut sanal pos entegrasyonu,modüler sistem vs..
arkadaş ilgilenirse demo hazırlayabilirim
-
Motor yedek parça sitesi.
İnternetten satış yapılıp fatura kesilebilecek
Script'e bir kez para verilecek (kiralanmıcak yani)
Kurulup teslim edilecek.
İlerde oluşabilecek problemler için kısa süreli destek sağlanacak.
Teslim süresi en geç 1 ay olacak.
İstedikleri bu arkadaşlar.
-
http://www.cybershop.gen.tr/
bi bak derim
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
bi bak derim
-----------------------------300 ytl guzel fiyat. Valla bu fiyata hic bir sekilde hayir diyemem K4R4B4S4N ve Silent_king le konusmak lazim.
-
üstad eğer sanal posta kullanacaksa normal 450$ içinde güvenliğide sağlayacaklarsa güzel bence ama yok ben sanal pos kullanmayacam diyorsa bir host bir domain işini görör