E-Ticarete Başladık Elmagurusu.Com
-
Arkadaşlar selam;
Uzun zamandır aklımda olan ama işten güçten fırsat bulamadığım projeyi sonunda hayata geçirdim.
IT Danışmanlık yapıyorum ve müşterilerin istekleri doğrultusunda Teknoloji alışverişi, upgrade vs işleride çıkıyordu.
Kendi içimizde yürüttüğümüz bayilik durumunu son kullanıcı ile buluşturma kararı aldık.
Fiyatlar şuanda gayet uygun.
Bir göz atıp Tavsiye, eleştiri vs iletirseniz sevinirim.
Ürün gamı hergün artacak.
Not: İsim neden böyle diye soran olursa Apple konusunda 10 yıllık bir bilgi birikim sonucu eş-dost lakap taktı, Birkaç dergi, Sosyal mecrada da isim bu şekilde olunca eticaret sitesinede bu adı verip Apple ürünleriyle başladım ama talep üzerine ürün gamı genişledi.
Saygılar.
-
Hayırlı olsun hocam, inşallah ciddi başarılar elde edersin.
-
Hocam sepete ekle dedik yönlendirdiği adres: http:///
-
ontedi bunu yazdı
Hocam sepete ekle dedik yönlendirdiği adres: http:///
Hangi üründe hocam anasayfadakileri full ekledim şimdi kendim sorun yok?
-
Hayırlı olsun. PlatinMarket kendi sisteminiz mi? Anladığım kadarıyla incir gibi bir sistem mi kurulacak? yanlış mı anladım yoksa
-
ZaZu bunu yazdı
Hayırlı olsun. PlatinMarket kendi sisteminiz mi? Anladığım kadarıyla incir gibi bir sistem mi kurulacak? yanlış mı anladım yoksa
Teşekkür ederim. Platin market benim Danışmanlık müşterim İdeasoft gibi bir hazır eticaret platformu ürünleri vs siz temin ediyor yada tedarikçilerle çalışıyorsunuz.
İncir yada Onlinemagaza gibi onların ürünlerini satmıyorsunuz yani.
-
Hayırlı olsun hocam.
Anasayfadaki kayar resimlere tıklayınca boş sekmeye atıyor. Bilgin olsun.
Güzel kazançlar.
-
exchanger bunu yazdı
Hayırlı olsun hocam.
Güzel kazançlar.
Tşkler düzeltildi.
-
gvn666 bunu yazdıZaZu bunu yazdı
Teşekkür ederim. Platin market benim Danışmanlık müşterim İdeasoft gibi bir hazır eticaret platformu ürünleri vs siz temin ediyor yada tedarikçilerle çalışıyorsunuz.
konu hakkında bilgim olmadığı için soruyorum kusura bakma.
Kişisel olarak bu şekilde çalışabilir miyim ben? Yani sen nasıl yapıyorsun stok mu tutuyorsun?
-
gvn666 bunu yazdıexchanger bunu yazdı
Hayırlı olsun hocam.
Güzel kazançlar.
Tşkler düzeltildi.
1. ve 4. resimde hala sıkıntı var.
-
ZaZu bunu yazdıgvn666 bunu yazdıZaZu bunu yazdı
konu hakkında bilgim olmadığı için soruyorum kusura bakma.
Kişisel olarak bu şekilde çalışabilir miyim ben? Yani sen nasıl yapıyorsun stok mu tutuyorsun?
Estağfurullah; Stok tutarak bu işi yapmak büyük bir gücün yoksa neredeyse delilik. Yapabileceğin şey ürün tedariği yapan firmalarla görüşmek (ki bir çoğu uzun zaman alış-veriş yapmadan bu işe girmiyor)