Earthlings-En İğrenç Belgesel +18
-
Şuana kadar hayatımda izlediğim en iğrenç ve acı gerçeklerle dolu belgesel.
Belgeselde neler var?
*Belgeselde bir ayda insanların milyonlarca hayvanı sadece yemek ve giyim için nasıl katlettiğini sansürsüz olarak gösteriyor.Şunu söyleyeyim katletmek derken gerçekden katletmeyi kastettim.Hayalinizdeki kesim tesislerinden çok başka o kadarını söleyeyim.Adeta hayvanların kanları ve pislikleri birbirine karışmış.
*Sevgililer gününde aldığınız köpek yavrusunun,sevgilinizin hevesi geçtikden sonra kapı önüne koyuldukdan sonra başlayan ve bir gaz odasında son bulan hayatının sansürsüz gerçek videolarla anlatımı.
*Yediğimiz hayvanların hangi tür mezbahanelerde nasıl pis ve özensiz olarak hayvanları işkenceyle kestikleri gösteriliyor.
*Sakatlandıkdan sonra sahibi tarafından barınağa bırakılan hayvanların poşet gibi tekmelenerek,ezilerek gördüğü işkenceler.
Ve daha bir çok gerçek video var.Belgesel gerçekden +18 dir çünkü gerçek videolarla anlatılmış bir belgesel.Şahsen kan ve hayvanların çığlıklarını duymakdan midem bulandı videoda.
Belgeselde hatırlayanlar hatırla zamanında Samsunda mıydı neydi adamlar sakat köpeği çöp arabasının arkasına atıp öldürmüşlerdi o da var (Yukardaki resimde)
Youtube linkleri Türkçe
-
torrent virüslü
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı
torrent virüslü
Nerden anladın? Daha dün ben izledim bu linkden.
-
u235 bunu yazdıYaSevYaTerkEt bunu yazdı
torrent virüslü
Nerden anladın? Daha dün ben izledim bu linkden.
Avira söyledi onun yalancısıyım valla
-
tuttum bunu bakmadım daha ama onlineyse birde tadından yenmez
-
tam olarak adı nedir ?
-
Resimlere bakınca bile şok oldum. Eğer izlersem bu hayvandan bile beter olan adamlara küfür etmekten dinden çıkarım. :@
Allah belalarını versin...
-
Belgeselin adı Earthlings.
Linkleri yeniledim.
-
küfür etmekten izleyemedim.
-
Bu belgeseli nasıl indirebilirim ?
-
izleyelim bakalım.