Ebay Dan Alışveriş
-
Merhaba arkadaşlar öncelikle foruma yeni katıldığım için konuyu nereye açıcağımda tereddüt yasadım buraya açtm yanlıs bi yerdeyse yetkileler düzeltir artıkın=)
Benim ebay la iligli birkaç sorum vardı Şimdik bu ürünü almak istiyorum
http://cgi.ebay.com/RARE-Flatface-G6U-Bearing-Wheels-berlinwood-blackriver_W0QQitemZ180423046952QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2a020d3728
Freeshipping yazıyor bu Türkiye dahil bütün ülkelere bedava kargo oldugu anlamına m geliyor yani ben bu urunu alınca kargo fln ödemicekmiyim bide bukadar ödersem bile ne kadar öderim onu örenmek istiyordum birde böle seyler satan baska bir site filan kullandınız site varsa yazarsanız sevinirim:D -
Sadece "United States"e bedava kargo mevcut.
-
peki Türkiyeye nekadardır bunun kargosu aldımız seyin 2 katı kargo ödemiyelim sonra:D
-
Gümrükten geçirmiyorlar diye söylenti vardı bir konuda fakat tam olarak bilmiyorum.
-
Evet gümrük sıkıntısı var şansına kalmış.elbise öteberi sorun olmuyor.kargo evet amerika hariç her yere kargoyu da ekliyorlar ödeyeceğin paraya zaten her şeyi ayrıntılı olarak belirtirler en son sen de kararını verir alırsın.ama paypal kullanmaya çalış ebay ödemeleri için zaten ebay kuruluşuda olabilir.
-
arkadaş 180 liralık adidas sipariş etti 5 sene oldu daha gelcek :)
gümrükte takılmış..
-
ne almış o ole takılmış okadar..benim arkadaşlarım abilerim var rütin bir şekilde yazlık kışlık tüm giysi alış verişlerini yapıyorlar..yanlış hatırlamıyorsam 36 $ kargo ücreti o yüzden çoğu arkadaş birleşip tek kargoyla hallediyor yani normal kargodan daha ucuza geldiği oluyor..kutu kutu olması lazım büyük kutuya yani 36 $ lık kutuya sığmayan yok gibi bişey :D
-
Alisveriste dikkat edersen bir sorun yasamassin ben bi arkadasa lcd projeksiyon cihazi aldim ptt kargoyla geldi fiyati 500 dolardi. Ptt ye almaya gittigimde kutu acilmisti ne icin kullanacilagini sordular ticari olup olmadigini olmadigini anlamak icin fiyatini sordular 90 dolar dedim. Bi sorun olmadan alip gittim cihazi
-
türkiye ye daha önce göndermiş kişilerden alış-veriş yap..
alacaksan da bayram da seyranda al,aldıgın ürünün üstüne gift/hediye vs. yazdır ki adamlar sorun yapmasın gümrükte..
eğer kıllık yapmazlarsa takılmadan geçer gümrükten =) -
Ben sadece elektronik urun gumrukte sorun oluyor diye biliyorum .
-
shipping kisminin altinda sadece amerikaya postalandigi yaziyor. yani sen alamazsin. eger ebayden alisveris yapicaksan bir hesap ac, adres olarak turkiyeyi koy sonra sadece turkiyeye gelicek mallar ciksin arama yaptiginda.
Toplam Hit: 1444 Toplam Mesaj: 11