Ebay Hakkında?
-
arkadaşlar bi heveslendim dedim bişeyler alim burdan,
gümrük vergisi,vs şeyler ödüyormuşuz,nekadar öderiz ortalama
telefon falan alsak gümrükte takılma durumu falan olmaz inş
bide amerikadan kargo kac tutar ortalama
-
konunun yeri iş güçte olabilir,tam olarak bilemedm
-
geçen sene sordugumda amerikadaya kargo göndermek kutuyu da şöyle boyutlandırayım 5 tane dvd kutusunu al üst üste koy o boyutlarda bir kutuydu 120 ytl demişti yurtiçi kargo bende paşa paşa ödemiştim :D
-
ebay sağlam site kargo ücretleri falan yazıyo sitede yabancı ülkede tanıdıkların warsa onlara aldır derim mesela www.ebay.de den almanyadaki akrabalarına bişey aldırabilirsin kargo ücreti de fazla gitmez onlardan birisi gelirken getirirler ;)
-
abi yurtiçi kargonun amk bn ,amerikadan buraya daha ucuz olur heralde,
yurtdısındada bidene bile tanıdık yok aq
-
gittigidiyor dan alsana oda ebay in ebay sart mi.
-
weskeyy bunu yazdı:
-----------------------------
gittigidiyordan daha sağlam olduguna inanıyorum ebayın ve çoğu ürün daha ucuz. -
weskeyy bunu yazdı:
-----------------------------gittigidiyor ebay'in değil, ebay sadece çok ufak bi yüzdeyle sermaye ortağı oldu.
yani satış politikası olarak gg'nin ebay ile uzaktan yakından alakası yok, milleti yanlış yönlendirmeyin.
-
ebay deutschland (almanya) dene istersen? cesit amerikadakinden asagi kalir degil bence, kargoda daha ucuz olsa gerek artik =)
-
abi gittigidiyordan zaten alışveriş yapıyorum bugune bugun 18 tane alışveriş yaptım,ama gittigidiyordaki şeyler ebaya göre cok daha pahalı,almanyadan olabilir aslında kargo daa ucuz gelir heralde,ya bi sorum daha olacak illede paypallamı ödemek zorundayız? bassak visa yi alsak olmazmı?
-
Tam aradığım konu ama cevap yok içinde. Bu ebay'dan birşeyler alınca, gümrük vergisi uygulaması nasıl oluyor? Mesela ps3, adamlar max 400$'a satıyorlar ama burada fiyat 1500 YTL :D
Kargosu önemli değilde, dediğim gibi bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar, gümrük olayı nasıl???