Ebaydan Yanlış Ürün Aldım Acil Yardım
-
arkadaşlar dün gece bi ürün aldım ebaydan yanlış almışım ne yapacam acil yardım edin paypalla karttan parayıda aldılar
-
paypaldan para cekimini durdurma gibi bi olay var ama denemedim hiç...
-
tamamdır hocam doru ürünmüş paypaydan baktım doru ürün görünüyor ebayın sitesini kapatıp acınca oda düzeldi 65 dolara almıştım ürünü vergi ödermiyim kargoı ne kadar tutar amerikadan geliyor
-
100$ ın altında olduğu için gümrüğe takılmaz, ürün elektronik fln ise belki kücük bir ihtimal takılabilir, fakat getirttiğin ile getirdiğin ürüne, ürünün ne kadarlık durduğuna, bir önceki gece gümrük memurunun karısı ile kavga etmesine bağlıdır takılma ihtimali...
kargoda ups ile fln gelirse battın :D bi 65$ da kargoya ödersin ama onun haricinde airmail, ems vs ise cok bişi tutmaz...
-
hadi bee inşallah ups ile gelmez hangi kargoyu önerirsiniz göndericiye o kargoyla yollasın diyim
-
normal usps ile yollayacaktır kimse ups ile yollamıyo zaten yinede linki c/p yap bi bakalım istersen.
-
link bu hocam acıklamayı falan pek okuyamadım
-
heredotcomp bunu yazdı:
-----------------------------link bu hocam acıklamayı falan pek okuyamadım
-----------------------------
arkadaşım ürünün türkiyeye gönderimi yok. ayrıca ürün hala satılmamış sen bu ürünü aldığına eminmisin ? -
evet parayı cekti kredi kartından ebaya giriş yaptığımda my ebay girdiğim burda cıkıyor ürün
-
heredotcomp bunu yazdı:
-----------------------------evet parayı cekti kredi kartından ebaya giriş yaptığımda my ebay girdiğim burda cıkıyor ürün
http://img98.imageshack.us/img98/811/extigyma3.jpg
-----------------------------satıcının elinde birkaçtane olabilir o yüzden hala buy it now seçeneği aktif galiba. fakat ürünün türkiyeye gönderimi yok satıcıyla hemen temasa geçip gönderip gönderemeyeceğini sor görderemem falan derse paranı iste paranı bikaçgüne yollamazsa despute denilen bi işlem vardı galiba onu aç paranı bikaç hafta içinde yatırırlar geri.
-
hocam özelden görüşsek olurmu ben eaydan pek anlamıyorum bana yardımcı olabilirmisin msn adresm mesutoncu47@msn.com