Ebudy Ve Msn ?
-
Bugun denk geldım msn nın acılmadıgıdurumlarda ebuddy.com dıye bır sıtede acabılıyoruz neyn nesıdır bu ebuddy guvenılırlıgı nedır bılen varmı?
-
gir hoca bi şe olmaz. spam felan yollarlar en fazla o da junk maile gidiyo zaten...
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------
gir hoca bi şe olmaz. spam felan yollarlar en fazla o da junk maile gidiyo zaten...
-----------------------------
spam falan alakası yok :) sadece msn serverlarının engellendiği yerlerde e-buddy sistemin arkasından yine msn serverlarına bağlanarak sizin iletişim kurmanızı sağlar son dörece güvenlidir :) -
evet güvenilir bir site :) genelde iş yerinden msn e giremeyenler kullanıyor .... giriş yapıp normal msn gibi sohbet ediyorsun :)
-
bende zaten en fazla dedim:D
-
sony ericson telefon için cepte msn programı arıyorum kurulumu bir türlü yapamadım kullanan varsa acil yardım etsin.
ebudy girmeyle bişey olmaz normal msn gibi.
-
Guvenılrıgı acısından sormustum malum abuk sabuk sıteler var :) sonra bırde buraya ben acmıyayım msnım hacklendı yardım edın deyıp renenın kollarına kosmayalım :)
-
mayrip Hoca Mig33 Adlı Programı Kullanabılırsın.) Yalnız. Üye Olman Lasım Ben Kullanıyorum +Hiç Kontor Gitmiyor Nerdeyse:D 3 Saat yazısıyorum 2 3 Kontor Gıdıyor.
-
hoja benım trackere bi log gelmiş
orda kızın emaili vede bi hashlanms olarak şifresi vardı sanırım.:S
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------sony ericson telefon için cepte msn programı arıyorum kurulumu bir türlü yapamadım kullanan varsa acil yardım etsin.
ebudy girmeyle bişey olmaz normal msn gibi.
-----------------------------http://www.programsaati.com/mig33_Messenger-8205.html
-
edit: tamam yaptım çok saol.
Toplam Hit: 5061 Toplam Mesaj: 13