Ecevitölmemiş :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Abd yalakası tepemizdekilere soruyorlar, 16 asker şehir oldu ne olacak die,

gelecek ay abdye ucuyorum die cevap veriyor...

3 ay önce tezkereye karşıyım die acıklama yapanlar, genelkurmayın acıklamasına kulak tıkayanlar şimdi apar topar tezkere yolluyor meclise...

Dönek herifler...

Ecevitin sıctığı bok olamayacak insanlara oooley çekerken, Kıbrısı kurtaran insan ardından doğru konuşun...

İşin geyiği farklı, olay farklı ama o hiç bi zaman Türkün adına leke sürdürmemiş birisidir...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hope_siz bunu yazdı:
    -----------------------------

aman amannnn Allah korusun, zaten lanetli biriydi, şimdi de lanetli ruh olarak mı gezecek!!! 

lets go Ghost Buster!

Senin gibileri Dar ağacında Sallandırıp TERSTEN .... neyse Bayram olduğuna ve bu siteyi sevdiğime dua et..

Amerikanın yavşağı,Fethullahın köpeği olmadığı için ,sizide .ikmediği için beğenmemen normal.. 

Atatürke dinsiz dien kesimdensindir  kesin yada PKK lısındır başka alternatifi yok..

Yinede Eğer birazcık müslümanlığın Varsa ÖLÜLERE SAYGILI OLMAYI ÖĞRENİRSİN...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

eceviti öpün öpünde başınıza koyun siz..

hanginiz ecevit gibi bi kıbrıs kazandınız..

hanginiz ecevit gibi halkın yağını suyunu saklayan siyasilerle başa çıkmaya çalıştınız..

bak görüyoruz şimdi bi sınırımızın dışına çıkmak için uğraşıyoruzda onu bile yaparken bin kişi laf ediyor..abd si bilmemnesi

herzaman derim yiğidi öldür ama hakkını yeme

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:
    hope_siz bunu yazdı:

aman amannnn Allah korusun, zaten lanetli biriydi, şimdi de lanetli ruh olarak mı gezecek!!! 

lets go Ghost Buster!

Senin gibileri Dar ağacında Sallandırıp TERSTEN .... neyse Bayram olduğuna ve bu siteyi sevdiğime dua et..

Amerikanın yavşağı,Fethullahın köpeği olmadığı için ,sizide .ikmediği için beğenmemen normal.. 

Atatürke dinsiz dien kesimdensindir  kesin yada PKK lısındır başka alternatifi yok..

Yinede Eğer birazcık müslümanlığın Varsa ÖLÜLERE SAYGILI OLMAYI ÖĞRENİRSİN...

peki beni .ikmediği için beyenmiyorum  peki seni .iktiği için mi beyeniyorsun?? ee .ikilirsen sevilirsin diye boşa dememişler!!!

birde  her köşeye sıkıştığınız vakit Atatürk'ü nie öne atıyorsunuz ve alakası var Atatürk'le ecevitin?! pkk ile alakasını hiç anlamadım zaten, eceviti sevmemem pkk lı olduğunu gösteriyorsa bknz:2002 seçimleri ecevit dsp nin başında ve aldığı oy oranı ne kadar?? %1 mi??  hee tüm Türkiye pkklı siz Türk'sünüz?! tam tersi olmasın?

elhamdürüllah Müslümanım!!! hadi benim ölülere saygım yok senin diriye de saygın yok?! ve ecevitte saygı duyulacak biri olsaydı sonuna kadar saygı duyardım!

son olarak senin güttüğün koyun kadar benim düzdüğüm çoban var, gelipte pkk Atatürk Müslümanlık ayaklarına yatma bana, bu ülkeyi bu hale getirenleri sen hariç herkez çok iyi biliyor

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hope_siz bunu yazdı:
    persian bunu yazdı:

peki beni .ikmediği için beyenmiyorum  peki seni .iktiği için mi beyeniyorsun?? ee .ikilirsen sevilirsin diye boşa dememişler!!!

birde  her köşeye sıkıştığınız vakit Atatürk'ü nie öne atıyorsunuz ve alakası var Atatürk'le ecevitin?! pkk ile alakasını hiç anlamadım zaten, eceviti sevmemem pkk lı olduğunu gösteriyorsa bknz:2002 seçimleri ecevit dsp nin başında ve aldığı oy oranı ne kadar?? %1 mi??  hee tüm Türkiye pkklı siz Türk'sünüz?! tam tersi olmasın?

elhamdürüllah Müslümanım!!! hadi benim ölülere saygım yok senin diriye de saygın yok?! ve ecevitte saygı duyulacak biri olsaydı sonuna kadar saygı duyardım!

son olarak senin güttüğün koyun kadar benim düzdüğüm çoban var, gelipte pkk Atatürk Müslümanlık ayaklarına yatma bana, bu ülkeyi bu hale getirenleri sen hariç herkez çok iyi biliyor

Bak şimdi hamsi kafalı Tikilen beğenir demişim yani beni tikmemiş ki  beğeniorum ;) Anlama özründe varmış bunuda öğrendik...

Atatürkü ortaya atmadım sizin gibiler Eceviti beğenmediği için örnek verdim... Çünkü iki liderinde dünya görüşü aynı oki..

Eceviti sevip sevmemen umrumda deil ama ölülere saygısı olmayan genelde pkklılar ondan örnek verdim anladın mı hamsi kafalı..

Yüzde 1 oy aldığnda yaşlanmıştı ve hala vatanı için bişiler yapabilceğini düşünüodu kendince tabi.. Ama başarılı bulmadığı için insanlar oy vermedi.. Ama BU DEMEK DEĞİLDİR Kİ BUNDAN ÖNCE ECEVİT BAŞARISIZDI.. Yada iyi şeyler yapmadı.Aynı örnek Atatürkede verebilirim İçki içio die adamı dinsiz Yapmaları gibi... Anladın mı Hamsi Kafalı...

Sende edep olsa saygı duyarım.. Beynini kullanmasını bilsen saygı duyarım.. Kulak dolma duymuşsun Ecevit hakkında atıp tutuon.. ECEVİTİN YAZDIĞI HANGİ ŞİİRİ OKUDUN?  HANGİ MAKALESİNİ OKUDUN ÖMRÜNDE? YAPTIKLARININ HANGİ BİRİNİ BİLİON?

En son yazında çok komik kelime dağarcığnızda 1 2 kelime var her yerde onları kullanıonuz.. yok aç tavuk buğday ambarı yok çoban...

Ben ayak filan yapmıorum Elhamdürüllah Müslümanım ve müslümanlığın bütün gereksinimlerini yerine getirmeye çalışıyorum.. Din tüccarı deiliz biz yaptıklarımızı elaleme anlatalım rant sağlıyalım.. NE KADAR ATATÜRKÇÜ OLDUĞUMUDA BİRAZ ARAŞTIRIRSAN ÖĞRENİRSİN...

Ülkeyi bu Hale Ecevit mi getirdi ?? Ulan adamın söz hakkı bile yoktu tek başına iktidar değildi  bile ? Kaldıki Akpnin 6yıllık iç programı  Ecevitin getirdiği Kemal Derviş yaptı... Dış borçlarıda Akpnin nasıl arttırdığı ortada? Yatıp kalkıp Dervişe dua ediolar Derviş Amerikada Sayılı adamlardan şuan..

Ama senin gibi saman beyinlilerden Dini kullanarak oy almak o kadar kolay ki.. Din yetmedi bide başörtüsü bide acındırma duygusu Tabi insan bilmeyince düşünce gücü olmayınca oy verdiği yer ortada..

Ayrıca 50 yıldır Hep sağ partiler yönettio ülkeyi bilgine....

-------------------------

Gel bi yanımada biraz ufkunu açayım senin... Bilmeden biliomuş GİBİ HERYERE ZIPLAMA.. Bu kadar yazıyı okudunmu kocaman adam oldun demektir.. Bide yazılarıma göz atsan 20yıl yeter sana.. Hadi şimdi git biraz araştır Eceviti... 

Banada cevap yazma.. by

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek

ne garip adamsın sen öle!! ecevitin ruhuna lanetli dedim bana yapmadığın hakaret kalmadı, pkklı olmamdan Atatürk içkici zart zurt öte beri herşey dememden tutta dinci olmamdan akpci olmamdan, fethullahcı olmamdan herbişeyden?!  sonrada gelmiş saygılı ol diyorsun?!

sen:

1)yalan konuşuyorsun

2)iftira atıyorsun

3)kimin gazına geldin bilmiyorum, söylemediğiö şeyleri söylemişim gibi gösterip göz boyuyorsun ve bunlara tek tek cevap veriyorsun(!)

4)kişisel hakaret ediyorsun

5)yaş olarak büyüğünüm,saygıyı bana anlatıyorsun ama saygısızlığın hat safhasını yapıyorsun(bknz: madde 1,2,3,4)

sonra da gelip böyle böyle bi ton yazı yazıyorsun.. birşey söylemeyim sana ben.anlamışsındır artık.

( + olarak da olayı siyasete dönüştüyorsun.. forumda siyaset yasaktır bunu da bil.)

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hope_siz bunu yazdı:

ne garip adamsın sen öle!! ecevitin ruhuna lanetli dedim bana yapmadığın hakaret kalmadı, pkklı olmamdan Atatürk içkici zart zurt öte beri herşey dememden tutta dinci olmamdan akpci olmamdan, fethullahcı olmamdan herbişeyden?!  sonrada gelmiş saygılı ol diyorsun?!

sen:

1)yalan konuşuyorsun

2)iftira atıyorsun

3)kimin gazına geldin bilmiyorum, söylemediğiö şeyleri söylemişim gibi gösterip göz boyuyorsun ve bunlara tek tek cevap veriyorsun(!)

4)kişisel hakaret ediyorsun

5)yaş olarak büyüğünüm,saygıyı bana anlatıyorsun ama saygısızlığın hat safhasını yapıyorsun(bknz: madde 1,2,3,4)

sonra da gelip böyle böyle bi ton yazı yazıyorsun.. birşey söylemeyim sana ben.anlamışsındır artık.

( + olarak da olayı siyasete dönüştüyorsun.. forumda siyaset yasaktır bunu da bil.)

Sen sığırmısın ?  Akpcisin demedim,dincisin demedim..Biraz müslümansan die bi yazı var farkındaysan hatta.. bende hata senin seviyne inmeye çalışırken örnekler verdim sana ama onuda anlamadın... 

1-Yalanlık durum ne açıllada bilelim?
    2-Neye iftira atmışım açıklada bilelim?
    3-Yazdıkların ortada benim verdiğim cevaplar ortada.. neyi sölemişsin sölememişsin görürsün... Kaldıki ben örnek verdiysem örneği sen verionda demedim.. ee ?  Neyn gözünü boyucam Sivri Ben kendim için yazıom başkaları için deil... Sen bi benim yazdığım yazıları araştırsana.. Bak bakayım korkum varmı bu konularda.. Yapmacıkmıyım deilmiyim...
    4-Sen o lafları hakediosun.. Kusura bakma.. kafan duman senin anladıkta anlama yeteğini geliştir biraz ama.. Başkalarıda sana tepki verdi die vermedim farkındaysan bireysel olarak tepki verdim... Göz boyamadan kastın buysa..
    5-Büyüksen büyüklüğünü bilicen.. Atıp tuttuğun insanın kim olduğunu bilicen.. MASAL okuma bana.. Benim saygıma laf etmeden önce Tekbir getir..

Daha yazdıklarımı bile okumadan cevap yazmışsın.. Sen kendi bildiğin herşeyin doğru olduğunu sanıon sanırım.. Eceviti araştırdın mı dicem zaten bırak araştırmayı benim yazımı bile okuyamamışsın :)

Siyaset yasak evet senden daha iyi biliyorum... Sen benim düşüncemi temsil eden adama iğrenç kelimeler kullanamazsın... Üstelik Rahmetli olmuş birisine...

Kaldıki yılan gibi su yüzüne çıkmaya çalışma yüzde 1 blimem ne olaylarına giren sendin.. Ben sana cevap verdim... Hata ettim... Seni yazınla kendi çapında kendi zekanla kendi düşüncelerinle baş başa bırakmalıydım... Soryy

Senin Rahmetli Ecevite ön yargın var belli ki.. Einstein bile boşuna dememiş Ön yargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur diye..  

Ben gaza gelmiom ama sen başkalarının düşünceleriyle yani  elin .arr..la gerdeği girmeye çalışıon... Ecevit hakkında ne bilion yazda bilelim hadi.. Neden lanetliymiş söylede bilelim o zaman.. 

Arkadaşlardan bir ricam var üşenmeden konuşmalarımızı okuyup sana hak verirlerse senden özür bile dilerim.. Ama hak vermezlerse o zaman naparsın bilmem.

Neyse bi derdin varsa Rahmetli Ecevitle mezarına git söyle... Yada rahşana.. Benle derdin varsada özelime gelirsin.. Konu kirlendi yetesince zaten...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xfilesss
    xfilesss's avatar
    Erkek

fake  photo shop

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:
    hope_siz bunu yazdı:

lets go Ghost Buster!

Senin başbakanın abd korkusundan 2 km öteye girme kararını alamazken (hala oyalamaya çalışıyo milleti) o adam kıbrıs için o emri verdi.saygılı ol biraz
    o emri erbakan verdi dostum. zamanın dış işleri bakanı Turan Güneş'in "ayşe tatile çıksın" mektubu üzerine...

o emir verildiğinde ecevit abd de idi... ecevit zamanında verildiiği için çoğu kişi ecevit verdi diye biliyor.

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gunduz
    Gunduz's avatar
    Erkek
    mimar bunu yazdı:
    AntiOksidan bunu yazdı:
    hope_siz bunu yazdı:

lets go Ghost Buster!

Senin başbakanın abd korkusundan 2 km öteye girme kararını alamazken (hala oyalamaya çalışıyo milleti) o adam kıbrıs için o emri verdi.saygılı ol biraz
    o emri erbakan verdi dostum. zamanın dış işleri bakanı Turan Güneş'in "ayşe tatile çıksın" mektubu üzerine...

o emir verildiğinde ecevit abd de idi... ecevit zamanında verildiiği için çoğu kişi ecevit verdi diye biliyor.

BU yazılardan siyah olan senin başbakanın korkusunda 2km yi yazan arkadası TEbrik edıyorum:)

Hoca  Bizim Basbakanımız Senın deilmi ?:)

yazarken bıraz dıkkatlı yaz yw:)
    adam sonucta Turkiye CUmhuriyet Kimligi taşıyanherkesin basbakanı :)

sen benım deil yanı 72 milyoncugun

Toplam Hit: 3261 Toplam Mesaj: 26