Eclipse Android Uygulama
-
müritler bu programla android e program yaapayım dedim sadece TextView lı olan kodu yazdım sonra ctrl+shift+o" yaptım yaptıklaarm tv den 1 import daha cıktı şimdi "ctrl+11" yapıp sanal da denemek istiyorum ancak su hatalar cıkıyor "[2011-07-14 16:34:32 - Emulator] invalid command-line parameter: Files\Android\android-sdk\tools/emulator-arm.exe. [2011-07-14 16:34:32 - Emulator] Hint: use '@foo' to launch a virtual device named 'foo'. [2011-07-14 16:34:32 - Emulator] please use -help for more information"
-
up
-
yokmu bilen ?
-
edit:
-
belki ilerde cvplayan olur kalsın konu.Android için uygulama benimde dikkatimi çekti son dönemlerde bi girişesim var.
-
hocam, eclipse'de window / prefs / android / launch'a bi gelsene. oradaki ayarlar ne durumda ?
-
hocam türkiyede android yazılımcısı malesef yok gibi. bu konuda çok geri kaldık...
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
hocam, eclipse'de window / prefs / android / launch'a bi gelsene. oradaki ayarlar ne durumda ?
hocam "default emulator options boş default home package:android.process.acore" bu halde -
balik_ bunu yazdı:
hocam türkiyede android yazılımcısı malesef yok gibi. bu konuda çok geri kaldık...
-----------------------------flashtan her türlü dokundurmalı deydirmeli uygulama yazarım.
-
35waffen35 bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
hocam "default emulator options boş default home package:android.process.acore" bu halde-----------------------------
default emulator options'a tik atıp dener misin ? digerini kaldırmadan dene, olmazsa onu kaldır sadece default secili kalsın. tekrar derle bakalım, sonucunu yazarsın buraya.
-
Andrei bunu yazdı:
35waffen35 bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
hocam "default emulator options boş default home package:android.process.acore" bu halde-----------------------------
default emulator options'a tik atıp dener misin ? digerini kaldırmadan dene, olmazsa onu kaldır sadece default secili kalsın. tekrar derle bakalım, sonucunu yazarsın buraya.
hocam tılayınca normal yazı yazıcak gibi imleç geliyor + diğerleri derken neler birde nasıl kaldıracağgım bilmiyorum :S