ECS M922 Overclock Sorunu
-
elimde ECS m922 die bi anakart we p4 1.7 işlemcim war... overclock yapmak istiyorum ama biosta sadece cpu ratio bilmemne die biyerle oynayabiliorum orayı şuan 24x yaptım cpu speed 2.4ghz görünüo bios da ama aslında 2.4 filan değil sadece bios öle gösterio... ben nasıl o/c yapabilirim yardım ederseniz sevinirim...
-
Yanlış görmüyorum değilmi birisi oc istio..allaaaaaa....dai manyaqsın tam yerine geldi karşında manyaq duruyor :))..oc manyaqı.....
a.q hayallerim yıkıldı dai senin anakart oc desteği vermiyor fsp ile oynayamıon sadece ratio değiştirebilion o da %3 oc verir en fazla :((..yüzde 3 le de hiç bişe olmaz çarpan kırık değil etki etmez....ama dur eski model anakartlar bazılarında fsp kilidini telle açıyorduk...du bi arşive dalım baqım ECS m922 bu anakartlara dahilmi...ayda yılda bi oc isteyen geldi işte baq :(
-
foruma fazla bişe yazmiomda çok ii takip ediorum biliorum yani senin o/c manyaqlını (: aklıma sen geldinde sordum buraya (: ya %3 bile deişmio sanırım bakiom cpu-z da 1701 görünüo :) napacaksam o 1 i.. bide bios filan güncellesem bişiler ypaamzmıyım.. gerçi anakartın nebicim bişiyse modelini bile zor örendim bios hiç bulamam sanırım
-
hacı bekle bi..sık dişini benim adım computer oc yaparımm...araştırıom arşivi ama kesin vardı eski anakartlarda fsp kırmak...
-
yazıktır günahtır sulandırma milletin beyinini yapmayın OC ya alacanız elinize kartı:D
-
güweniorum sana(: tamam beQliorum bu arada uğraştıın için saoL
-
nicksiz sen çekil aramızdan...:))
-
benim beynim sulanmış sulanacaa kadar (: canıma tak etti bu yawaşlık artık yaa... kesin denicem oc tabi anakartım izin verirse... nerdende gidip bunu almışım zamanında ya):
-
ECS ( elite groups gibi bişeydi ) alıncak board deil hacı ECS / PcChips / AsRock ıyyyyyyyyyyy diorum yani
-
wala pek seçme şansım olmadı... p4 ler yeni çıkmıştı filan bunuda tanıdık bi bilgisayarcı satiomuş babam bastırınca bişi diemedim... tiksindim resmen kartımdan ya zaten 2 ay önce filanda woltaj entegresi yanmıştı onu deiştirene kadar neler çektim görseniz gümekten ölürdünüz ya
-
Dai gel biz sana abitfatali1ty alak a.q oc nin firek %30 oc zaten...:( maales yoq..amd anakartlar varda inte için kalas a.q oc olmuo :((....yoqmu başka oc isteyen ?