folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder ECS M922 Overclock Sorunu

ECS M922 Overclock Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    psYCho
    psYCho's avatar
    Erkek

elimde ECS m922 die bi anakart we p4 1.7 işlemcim war... overclock yapmak istiyorum ama biosta sadece cpu ratio bilmemne die biyerle oynayabiliorum orayı şuan 24x yaptım cpu speed 2.4ghz görünüo bios da ama aslında 2.4 filan değil sadece bios öle gösterio... ben nasıl o/c yapabilirim yardım ederseniz sevinirim...

Old psYCho.. Now B-Rk..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yanlış görmüyorum değilmi birisi oc istio..allaaaaaa....dai manyaqsın tam yerine geldi karşında manyaq duruyor :))..oc manyaqı.....

a.q hayallerim yıkıldı dai senin anakart oc desteği vermiyor fsp ile oynayamıon sadece ratio değiştirebilion o da %3 oc verir en fazla :((..yüzde 3 le de hiç bişe olmaz çarpan kırık değil etki etmez....ama dur eski model anakartlar bazılarında fsp kilidini telle açıyorduk...du bi arşive dalım baqım ECS m922 bu anakartlara dahilmi...ayda yılda bi oc isteyen geldi işte baq :(

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    psYCho
    psYCho's avatar
    Erkek
    foruma fazla bişe yazmiomda çok ii takip ediorum biliorum yani senin o/c manyaqlını (:  aklıma sen geldinde sordum buraya (: ya %3 bile deişmio sanırım bakiom cpu-z da 1701 görünüo :) napacaksam o 1 i.. bide bios filan güncellesem bişiler ypaamzmıyım.. gerçi anakartın nebicim bişiyse modelini bile zor örendim bios hiç bulamam sanırım

Old psYCho.. Now B-Rk..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hacı bekle bi..sık dişini benim adım computer oc yaparımm...araştırıom arşivi ama kesin vardı eski anakartlarda fsp kırmak...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yazıktır günahtır sulandırma milletin beyinini yapmayın OC ya alacanız elinize kartı:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    psYCho
    psYCho's avatar
    Erkek

güweniorum sana(: tamam beQliorum bu arada uğraştıın için saoL

Old psYCho.. Now B-Rk..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    nicksiz sen çekil aramızdan...:))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    psYCho
    psYCho's avatar
    Erkek
    benim beynim sulanmış sulanacaa kadar (: canıma tak etti bu yawaşlık artık yaa... kesin denicem oc tabi anakartım izin verirse...  nerdende gidip bunu almışım zamanında ya):

Old psYCho.. Now B-Rk..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ECS ( elite groups  gibi bişeydi )   alıncak board deil hacı ECS / PcChips / AsRock  ıyyyyyyyyyyy diorum yani
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    psYCho
    psYCho's avatar
    Erkek
    wala pek seçme şansım olmadı... p4  ler yeni çıkmıştı filan bunuda tanıdık bi bilgisayarcı satiomuş babam bastırınca bişi diemedim... tiksindim resmen kartımdan ya zaten 2 ay önce filanda woltaj entegresi yanmıştı onu deiştirene kadar neler çektim görseniz gümekten ölürdünüz ya

Old psYCho.. Now B-Rk..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Dai gel biz sana abitfatali1ty alak a.q oc nin firek %30 oc zaten...:( maales yoq..amd anakartlar varda inte için kalas a.q oc olmuo :((....yoqmu başka oc isteyen ?

Toplam Hit: 4810 Toplam Mesaj: 16