Eczacı Mürid Warmı?
-
S.a müridler bağırsaklarımda kurt war sanrım kilo flan alamıorm bu işi çözecek bi ilaç warmı yada tawsiye edebilcek bi eczacı arkadaş
-
nerden yuttun o kurdu ya bende yutatım a.q
kilo veremiyom bende :)
Not: bağırsak kurtları sert dış kabuları sayesinde mide asidinde yanmazlar ..
Kreyzi diye bi eczacı kalfasının çırağı var pm at cvp verir
-
Sanırım la olmazki bu işler kardeş. İhtimal üzerine ilaç tavsiye edilmezki. Sen en iyisi bi uzmana görün kesin teşhisini koysun ona görede ilacını yazar zaten.
-
Hocam bütün şikayetlerin hepsi mewcut bnde:)
-
Kreyziye sor :\
-
Valla lise biyolojisiyle konuşayım.
Hadi kurt olduğuna dair belirtiler olabilirde.
Bir sürü çeşidi var bu hayvanın, hepsinin yok edilme yoluda ayrı.
Anlayacağın en yakın doktora.
-
AYni sorun bendede vardi ozel doktora gittim ilac verdi 2 hafta sonra kurtlari yumurtalari ile birlikte yok ettim :D
Kurtlar bayat yemek ve cig etler yuzunden olusuyor..Bunlara dikkat et..
-
Ne çeişt parazit olduguna göre değişir kardeşim.Gaita tahlili bunun için mevcut sende tenyamı var bağırsak kurdumu var.Tenya var ise hangi çeşit tenya var.Bunarın takribatına göre ilaç verilir.Çünkü etken maddenin farmakolojısı geregı yanlıs ilaç verirsen parazit i etkilemez alerji yapabılır, saç dükülmesi yapar çeşitli ektodermlere neden olur.
ivermectin içerikli bir ilaç alabilirsin. yada niclasamide antisestodal içerikliydi sanırım yomesan var tablet olarak hatırladıgımd.Bu hapı aç karnına kullanıyorsun eczanedede soylerler zaten. devam etmek zordundasın 4 hafta kadar.Ara verirsen bir işe yaramaz
-
bu başlık "kreyzi"ye yapılan bir hakarettir.
-
şimdi hocam
andazol tablet alıyorsun
sabah aç karnına 2 tane atıyorsun
3gün sonra tekrar aç karnına 2 tane atıyorsun
kesecik düşer 9gündenot1: dicey olm bu işte rakip tanımam :)
not2 : hayranlarım varmış lan tbt'nin eczacısı oldum :D
-
kesin mi hoca? zaten midem de kötü... ayni sorun bende de var...