folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Edirne - Tekirdağ - Çanakkale - Hangisi?

Edirne - Tekirdağ - Çanakkale - Hangisi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NEWRAYCHARLES
    NEWRAYCHARLES's avatar
    Erkek

ilk tercihin edirne olmalı çünkü öğrenci için ideal bir şehir.çok rahat edersin.

2.tercihini çanakkale yap.

tekirdağ hiç yazma derim.

sakarya olabilir 3.

ayrıca istanbulda yaşıyormuşsun kocaeli üniversitesinde okuyorum ben de o bölüm için tam yeridir.

M.Ö. 10.000 -- M.S. 1990 -- Günümüz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

büyük ihtimal ile edirne yazacaksın ama ben çanakkaleyi tercih ederdim. 18 Mart iyidir, ne kadar sahte izmir deseler de kendine has bir yer çanakkale. orada iken özgür olduğunu hissediyorsun.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

GYTE ye gel ((:

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

myblackworldweb bunu yazdı:
    -----------------------------

büyük ihtimal ile edirne yazacaksın ama ben çanakkaleyi tercih ederdim. 18 Mart iyidir, ne kadar sahte izmir deseler de kendine has bir yer çanakkale. orada iken özgür olduğunu hissediyorsun.

Çanakkale en uzak oldugu için , onu tercih etmek için Edirne'den cok daha iyi oldugu bir yön olması lazım. Onu da daha söyleyen olmadı hocam. Başka yorumları da bekleyelim gene.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvnckck
    kvnckck's avatar
    Erkek

Çanakkale yazardım Çanakkalede ikamet ediyorum bikere üninin manzarası 10 numara boğaz ayaklarının dibinde. Gece 4 -5 çık gez hiçbir sıkıntı olmaz hatta kordonda sucukçular kokoreçciler midye vs vs bulabilirsin. Rahatlık açısından gayet rahat bi şehir. Eğlence mekanlarını seversen öğrenciler için yeterince var. Bizim apartmanda genelde öğeenciler gençler yaz kış burdalar deniz kum güneş üniversitenin yerleşkesi var zaten deniz kenarında, plajıda var mis gibi ohhh.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvnckck
    kvnckck's avatar
    Erkek

Yazıp yazmamak sana kalmış tabiiki eğitimi nasıldır bilemem ama eğitim fakültesinin iyi olduğunu biliyorum. Vakti zamanında makine ya da metaluurji olmuş olsaydı kesin burda okurdum :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Edirnenin soğunu bilen adam edirneye gitmez zaten. Tekirdağı geç bence istanbula uzak diye çanakkaleyi atma kenara.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

Edirneye gelirsen apart problemin olmaz üni ye yakın öyle bi yere üni site diye bişey yaptılar süper bi yer yaptı adamlar 5 yıldızlı otel gibi edirnede sonra gezilcek yer çok canın hiç sıkılmaz dersen ben hafta sonları uzak kalırım yanlızlık isterim benim çiftlik var hafta sonları gelirsin takılırız iş yaptırırım sana biraz canın hiç sıkılmaz araban varsa çiftliği bile sana vereyim kal orda şehir merkezine 10 dk mesafede  :D

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Kutikula bunu yazdı:

Edirnenin soğunu bilen adam edirneye gitmez zaten. Tekirdağı geç bence istanbula uzak diye çanakkaleyi atma kenara.

Abi baksana herkes Edirne'ye gel diyor :) Herkeste 1 ay kalsam 1 gün bile sokakta geçirmem :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

hiç birinde olmadı görmedim :)

ama her böyle konuda Tekirdağı boş ver diyorlar :)

Toplam Hit: 6238 Toplam Mesaj: 31