Edirne - Tekirdağ - Çanakkale - Hangisi?
-
ilk tercihin edirne olmalı çünkü öğrenci için ideal bir şehir.çok rahat edersin.
2.tercihini çanakkale yap.
tekirdağ hiç yazma derim.
sakarya olabilir 3.
ayrıca istanbulda yaşıyormuşsun kocaeli üniversitesinde okuyorum ben de o bölüm için tam yeridir.
-
büyük ihtimal ile edirne yazacaksın ama ben çanakkaleyi tercih ederdim. 18 Mart iyidir, ne kadar sahte izmir deseler de kendine has bir yer çanakkale. orada iken özgür olduğunu hissediyorsun.
-
GYTE ye gel ((:
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------büyük ihtimal ile edirne yazacaksın ama ben çanakkaleyi tercih ederdim. 18 Mart iyidir, ne kadar sahte izmir deseler de kendine has bir yer çanakkale. orada iken özgür olduğunu hissediyorsun.
-----------------------------Çanakkale en uzak oldugu için , onu tercih etmek için Edirne'den cok daha iyi oldugu bir yön olması lazım. Onu da daha söyleyen olmadı hocam. Başka yorumları da bekleyelim gene.
-
Çanakkale yazardım Çanakkalede ikamet ediyorum bikere üninin manzarası 10 numara boğaz ayaklarının dibinde. Gece 4 -5 çık gez hiçbir sıkıntı olmaz hatta kordonda sucukçular kokoreçciler midye vs vs bulabilirsin. Rahatlık açısından gayet rahat bi şehir. Eğlence mekanlarını seversen öğrenciler için yeterince var. Bizim apartmanda genelde öğeenciler gençler yaz kış burdalar deniz kum güneş üniversitenin yerleşkesi var zaten deniz kenarında, plajıda var mis gibi ohhh.
-
Yazıp yazmamak sana kalmış tabiiki eğitimi nasıldır bilemem ama eğitim fakültesinin iyi olduğunu biliyorum. Vakti zamanında makine ya da metaluurji olmuş olsaydı kesin burda okurdum :)
-
Edirnenin soğunu bilen adam edirneye gitmez zaten. Tekirdağı geç bence istanbula uzak diye çanakkaleyi atma kenara.
-
Edirneye gelirsen apart problemin olmaz üni ye yakın öyle bi yere üni site diye bişey yaptılar süper bi yer yaptı adamlar 5 yıldızlı otel gibi edirnede sonra gezilcek yer çok canın hiç sıkılmaz dersen ben hafta sonları uzak kalırım yanlızlık isterim benim çiftlik var hafta sonları gelirsin takılırız iş yaptırırım sana biraz canın hiç sıkılmaz araban varsa çiftliği bile sana vereyim kal orda şehir merkezine 10 dk mesafede :D
-
Kutikula bunu yazdı:
-----------------------------Edirnenin soğunu bilen adam edirneye gitmez zaten. Tekirdağı geç bence istanbula uzak diye çanakkaleyi atma kenara.
-----------------------------Abi baksana herkes Edirne'ye gel diyor :) Herkeste 1 ay kalsam 1 gün bile sokakta geçirmem :)
-
hiç birinde olmadı görmedim :)
ama her böyle konuda Tekirdağı boş ver diyorlar :)