Efe Rakının Minibüslerindeki Kız?
-
güzel kızmış.Allah övmüş övmüş öyle yaratmış.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
:'( ismi jalede değil.ARkadaş of ya..NE hoş bi kız ya..Ben hep böyle tv, minibüs, dergideki kızlaramı yakacam abayı anlamadım of of..
Zumsuk hocam bulursun umarım ismide zor gibi duruyo şimdilik:| Yalnız seni çok iyi anlıyorum hislerini ama abuk sabuk biri çıkıp eleştirirse seni hiç sallama,bu arada benim son açtığım konulara bak bi görecen aynı duyguları:D -
3mr3 bunu yazdı:
hacım vardır onun sevgilisi :D
-----------------------------Çok doğru sölüyor.Hem yoksa bile şu andan itibaren ben talibim kimse sulanmasın : )
-
zumsuk bunu yazdı:
abi neyse ne ya her minibüs geçtimi içim eriyor :D kimdir bulmam lazım googledan aradım aradım yok arkadaş..
-----------------------------la birde kızlara derdim tanımadığınız kişilere aşık olduğunuz için salaksınız diye :\ :S :(
yanlış anlama zumsuk kardeş :S
-
f1kr3t bunu yazdı:
-------------------------------------------------------
o dudaklar ne öyle. içine çekecekmiş gibi.
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
abi neyse ne ya her minibüs geçtimi içim eriyor :D kimdir bulmam lazım googledan aradım aradım yok arkadaş..
-----------------------------la birde kızlara derdim tanımadığınız kişilere aşık olduğunuz için salaksınız diye :\ :S :(
Aha o dediğim adamlardan bri çıkmış zumsuk hocam:) Zumsuk aşığım fln dememiş ki sadece bakmak istiyo kıza doya doya ama anlayamadığın için seni yadırgayamam:) Boşver yahu biz pazartesinki cod4 olayını yapalım orda vurdukça seni kendine gelirsin:D -
zumsuk sie ben kaç aydır o kızın peşindeyim ak xD
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------arkadaş işin geyiği bi yana çok tatlı.
Tatlı olması davranışlarından değil abi çok hoş duruyor nasıl çekmişlerse pozu off of..
& Bişey dicem anlaşma yapalımbu kızı beğenenlerle.Ben bu kızı alayım siz minibüsün öbür yanındakini alın bu akdar basit abi..
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------biraz daha net bu :P
-----------------------------yerim seni
-
nakamura2 bunu yazdı:
Aha o dediğim adamlardan bri çıkmış zumsuk hocam:) Zumsuk aşığım fln dememiş ki sadece bakmak istiyo kıza doya doya ama anlayamadığın için seni yadırgayamam:) Boşver yahu biz pazartesinki cod4 olayını yapalım orda vurdukça seni kendine gelirsin:D
-----------------------------olm aşk değil zaten aşk farklı bişey ama hoşlanma falanda değil.Hayranlık gibi bişey böyle..Gerçek olsa yanımdaki kızlardan tavlarım %100 diyorsun.Ynanda lmasını istiyorsun çok hoş çünkü ..Şu resimden ona bi kişilik yaratıyorsun...
pff insan beyninden korkulur.
Ayrıca her zaman yenerim seni cod4 te ne demek nakamura.. :D