EGE Bilgisayar Mı KOCAELİ Mekatronik Mi???
-
teknik bir bölüm okuyacaksan mekatronik :) mekatronik okuyacaksan kocaeli kesinlikle :)
-
peki kocaelide hayat çok pahalıymış diye duydum bilen varmı??
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------
mekatronik okuyanların imza yetkisi bile yok şimdilik bildiğim kadarıyla.
yalnız çok acı bir durum var ki millet ne seçeceğini bilmiyor, bilemiyor. mühendislik diyen en az 5 arkadaşım dün itibariyle aile baskısı yüzünden tıp seçmeye karar verdi. inşallah yürütebilirler. ama bu sınav odaklı sistem yürüdükçe bizden bir bok olmaz.
-----------------------------Hocam bilgisayar mühendislerininde imza yetkisi yok.
-
kesinlikle mekatronik.
-
SeriousMurder bunu yazdı:
Buremba bunu yazdı:
mekatronik okuyanların imza yetkisi bile yok şimdilik bildiğim kadarıyla.
yalnız çok acı bir durum var ki millet ne seçeceğini bilmiyor, bilemiyor. mühendislik diyen en az 5 arkadaşım dün itibariyle aile baskısı yüzünden tıp seçmeye karar verdi. inşallah yürütebilirler. ama bu sınav odaklı sistem yürüdükçe bizden bir bok olmaz.
-----------------------------Hocam bilgisayar mühendislerininde imza yetkisi yok.
-----------------------------bilgisayar mühendisinin imzaya ihtiyacı yok ki. kodlarım paramı alırım arkadaş, benim elektronik devrelerle filan işim olmaz. ama mekatronikte öyle değil. adam eğer ciddi bir şirkette (ki böyle olması için türkiye'nin en iyi ünilerinden mezun olması lazım) arge elemanı olarak çalışmayacaksa, orta ölçekte elektronikçi adamın yanında ezilir kalır. kursa filan gitmesi gerekir. imza kısmında da aynı mimar-inşaat mühendisi durumuna düşer. ama 4 5 sene sonra önü açılır mı bilemem tabi.
-
Kocaeli mekatronik rulzz :)
-
- Ne iş yapıyorsun?
- Mühendisim.
- Sen ne iş yapıyorsun?
- Ben de mühendisim.- Eee yani ne iş yapıyorsun?
- Ee mühendisim dedim ya..
- Olm onu demiyorum gerçekte ne iş yapıyorsun?
- İş arıyorum abi.
- Sen?
Diye uzayıp giden bir hikaye bu.. Okuyup mühendis olabiliyorsun ama önemli olan fark yaratmak..
Ciddi anlamda temeliniz olmak zorunda. Artık ben mühendisim demekle bu çark dönmüyor ne yazık ki..
-
GNDZYRYN bunu yazdı:
-----------------------------peki kocaelide hayat çok pahalıymış diye duydum bilen varmı??
-----------------------------kocaeli tıptan arkadaşım yeni mezun oldu
yiyecek içecek diyosan bim her yerde bim :D
evlere gelince hocam hayır kira parası izmirden yüksek değil
takılcak yerler hakkında bi fikrim yok
-
GNDZYRYN bunu yazdı:
peki kocaelide hayat çok pahalıymış diye duydum bilen varmı??
-----------------------------Yalan haber!
-
bilgisayar tarih oldu.Mekatronik.