Ege Sigorta Dan Sigorta Yaptıranlara

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Öncelikle önceden uyarmıştım diyeyim konu linkini paylaşayım >> http://www.tahribat.com/forum/euro-sigorta-isim-degistirdi-artik-ege-sigorta-191927 

Ege Sigorta ya 3 gün önce tmsf  tarafından el konuldu. sermayenin 1/3 uçmuş ve tenik iflas sonucu tmsf el koydu şimdi  ne olacak

- Acenteler komisyon alacakları için 2-3 ay bekeleycekler
    - Trafik sigortası hasarlarını Güvence fonu karşılayacak (kaza yaparsanız karşı taraf bu şirket ise nakit paranızı almaya bakın )
    - Güvence fonuyla sgk nın anlaşması yok onun için kaza anındaki sgk masraflarını sigortalı ödeyecek karşı taraf kaskoluysa direkt ben vereyim abi deyin
    - Kaskonuz varsa mümkünse iptal ettirin. Anlaşmalı servis olsa bile hasarı kimse eline almak istemeyecektir

vay ben duymadım vay ben bilmiyorum demeyin 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prokto
    prokto's avatar
    Erkek

3 yıl önceydi 700 - 800 tl masrafı olan bir kaza olmuştu. suçlu direk karşı taraftı ve sigortası euro sigortaydı. 7 - 8 ay sürmüştü parayı almamız.

Bu imza çok eskidi artık...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bugüne kadar çoğunlukla araç trafik sigortalarını ege sigortaya yaptırdım, nedeni ucuz olması,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Bugüne kadar çoğunlukla araç trafik sigortalarını ege sigortaya yaptırdım, nedeni ucuz olması,

senin 1 tane kardeşinin 2 tane var trafik egede hocam artık istesende yaptıramayacaksın Ege sigortanın tüm branşlarda ruhsatı iptal edildi

Darısı demir sigorta ile koru sigortanın başına şu pislikler bir bir temizlensin piyasadan kimse mağdur olmasın

DJ_Alper tarafından 11/Ağu/15 17:18 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

senin 1 tane kardeşinin 2 tane var trafik egede hocam artık istesende yaptıramayacaksın Ege sigortanın tüm branşlarda ruhsatı iptal edildi

Toplam 4 plaka gönderdim bi kontrol etsen üstat,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

hocam şimdi yaralanmalı trafik kazası oldu diyelim yaralanan kişi ege sigortadan para alamayacakmı yada süreç nasıl işleyecek

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    TOMBLACK bunu yazdı

hocam şimdi yaralanmalı trafik kazası oldu diyelim yaralanan kişi ege sigortadan para alamayacakmı yada süreç nasıl işleyecek

Yüksek ihtimal şöyle olacak hastane şu şirket karşılıyor bu şirket karşılamıyoru bilmez provizyon ile uğraşmayacak tedavi edip gönderecek şirketin ödemediğini öğrenince dönüp sizden isteyecek

eğer karşı taraf kaskoluysa ve o kişi yaralandıysa kaskonun özel tam donanımlı ambulans hasta nakli vs bir sürü hizmeti var rücuya taraf bulamazsa ve siz suçluysanız yüksek ihtimal masrafları size kitleyecek

(siz derken taraf belli olsun diye diyorum)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    TOMBLACK bunu yazdı

Yüksek ihtimal şöyle olacak hastane şu şirket karşılıyor bu şirket karşılamıyoru bilmez provizyon ile uğraşmayacak tedavi edip gönderecek şirketin ödemediğini öğrenince dönüp sizden isteyecek

eğer karşı taraf kaskoluysa ve o kişi yaralandıysa kaskonun özel tam donanımlı ambulans hasta nakli vs bir sürü hizmeti var rücuya taraf bulamazsa ve siz suçluysanız yüksek ihtimal masrafları size kitleyecek

Peki bu sigortamızı farkını verip başka sigortaya taşıya bilirmiyiz,

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    TOMBLACK bunu yazdı

Peki bu sigortamızı farkını verip başka sigortaya taşıya bilirmiyiz,

trafik sigortarında transfer olayı yok hocam mükerrer poliçe olayıda poliçe keesim tarihinden itibaren 30 gündür 30 gün içide başka şirkete yaptırırsan diğer şirkettekini iptal ettire biliyosun

İnsanlar böyle Zengin oluyor :))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

özelden yazdım burdan yazayım hocam  şimdi trafik kazası geçirdi bizim akrabalardan biri karşı taraf suçlu bulundu heyetten rapor alacaklarmış ona göre sigorta şirketi para veriyormuş şimdi ege sigorta battı ondan dolayı para verilmeyecekmi yoksa daha farklı bir durum olacak bilgin varmı bu durumlar hakkında avukat elinde işlev kaybından dolayı para alacaksin demiş sigortadan kendisine yalan oldu galiba

TOMBLACK tarafından 11/Ağu/15 17:32 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    TOMBLACK bunu yazdı

özelden yazdım burdan yazayım hocam  şimdi trafik kazası geçirdi bizim akrabalardan biri karşı taraf suçlu bulundu heyetten rapor alacaklarmış ona göre sigorta şirketi para veriyormuş şimdi ege sigorta battı ondan dolayı para verilmeyecekmi yoksa daha farklı bir durum olacak bilgin varmı bu durumlar hakkında avukat elinde işlev kaybından dolayı para alacaksin demiş sigortadan kendisine yalan oldu galiba

cevapladım hocam ne varsa sorun bugünden yarından sonra25 ağustosa kadar yokum imzamda yazdım zati :)

Toplam Hit: 2084 Toplam Mesaj: 13
ege sigorta tmsf