Ege Sigorta Dan Sigorta Yaptıranlara
-
Öncelikle önceden uyarmıştım diyeyim konu linkini paylaşayım >> http://www.tahribat.com/forum/euro-sigorta-isim-degistirdi-artik-ege-sigorta-191927
Ege Sigorta ya 3 gün önce tmsf tarafından el konuldu. sermayenin 1/3 uçmuş ve tenik iflas sonucu tmsf el koydu şimdi ne olacak
- Acenteler komisyon alacakları için 2-3 ay bekeleycekler
- Trafik sigortası hasarlarını Güvence fonu karşılayacak (kaza yaparsanız karşı taraf bu şirket ise nakit paranızı almaya bakın )
- Güvence fonuyla sgk nın anlaşması yok onun için kaza anındaki sgk masraflarını sigortalı ödeyecek karşı taraf kaskoluysa direkt ben vereyim abi deyin
- Kaskonuz varsa mümkünse iptal ettirin. Anlaşmalı servis olsa bile hasarı kimse eline almak istemeyecektirvay ben duymadım vay ben bilmiyorum demeyin
-
3 yıl önceydi 700 - 800 tl masrafı olan bir kaza olmuştu. suçlu direk karşı taraftı ve sigortası euro sigortaydı. 7 - 8 ay sürmüştü parayı almamız.
-
Bugüne kadar çoğunlukla araç trafik sigortalarını ege sigortaya yaptırdım, nedeni ucuz olması,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Bugüne kadar çoğunlukla araç trafik sigortalarını ege sigortaya yaptırdım, nedeni ucuz olması,
senin 1 tane kardeşinin 2 tane var trafik egede hocam artık istesende yaptıramayacaksın Ege sigortanın tüm branşlarda ruhsatı iptal edildi
Darısı demir sigorta ile koru sigortanın başına şu pislikler bir bir temizlensin piyasadan kimse mağdur olmasın
DJ_Alper tarafından 11/Ağu/15 17:18 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
senin 1 tane kardeşinin 2 tane var trafik egede hocam artık istesende yaptıramayacaksın Ege sigortanın tüm branşlarda ruhsatı iptal edildi
Toplam 4 plaka gönderdim bi kontrol etsen üstat,
-
hocam şimdi yaralanmalı trafik kazası oldu diyelim yaralanan kişi ege sigortadan para alamayacakmı yada süreç nasıl işleyecek
-
TOMBLACK bunu yazdı
hocam şimdi yaralanmalı trafik kazası oldu diyelim yaralanan kişi ege sigortadan para alamayacakmı yada süreç nasıl işleyecek
Yüksek ihtimal şöyle olacak hastane şu şirket karşılıyor bu şirket karşılamıyoru bilmez provizyon ile uğraşmayacak tedavi edip gönderecek şirketin ödemediğini öğrenince dönüp sizden isteyecek
eğer karşı taraf kaskoluysa ve o kişi yaralandıysa kaskonun özel tam donanımlı ambulans hasta nakli vs bir sürü hizmeti var rücuya taraf bulamazsa ve siz suçluysanız yüksek ihtimal masrafları size kitleyecek
(siz derken taraf belli olsun diye diyorum)
-
DJ_Alper bunu yazdıTOMBLACK bunu yazdı
Yüksek ihtimal şöyle olacak hastane şu şirket karşılıyor bu şirket karşılamıyoru bilmez provizyon ile uğraşmayacak tedavi edip gönderecek şirketin ödemediğini öğrenince dönüp sizden isteyecek
eğer karşı taraf kaskoluysa ve o kişi yaralandıysa kaskonun özel tam donanımlı ambulans hasta nakli vs bir sürü hizmeti var rücuya taraf bulamazsa ve siz suçluysanız yüksek ihtimal masrafları size kitleyecek
Peki bu sigortamızı farkını verip başka sigortaya taşıya bilirmiyiz,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıTOMBLACK bunu yazdı
Peki bu sigortamızı farkını verip başka sigortaya taşıya bilirmiyiz,
trafik sigortarında transfer olayı yok hocam mükerrer poliçe olayıda poliçe keesim tarihinden itibaren 30 gündür 30 gün içide başka şirkete yaptırırsan diğer şirkettekini iptal ettire biliyosun
İnsanlar böyle Zengin oluyor :))
-
özelden yazdım burdan yazayım hocam şimdi trafik kazası geçirdi bizim akrabalardan biri karşı taraf suçlu bulundu heyetten rapor alacaklarmış ona göre sigorta şirketi para veriyormuş şimdi ege sigorta battı ondan dolayı para verilmeyecekmi yoksa daha farklı bir durum olacak bilgin varmı bu durumlar hakkında avukat elinde işlev kaybından dolayı para alacaksin demiş sigortadan kendisine yalan oldu galiba
-
TOMBLACK bunu yazdı
özelden yazdım burdan yazayım hocam şimdi trafik kazası geçirdi bizim akrabalardan biri karşı taraf suçlu bulundu heyetten rapor alacaklarmış ona göre sigorta şirketi para veriyormuş şimdi ege sigorta battı ondan dolayı para verilmeyecekmi yoksa daha farklı bir durum olacak bilgin varmı bu durumlar hakkında avukat elinde işlev kaybından dolayı para alacaksin demiş sigortadan kendisine yalan oldu galiba
cevapladım hocam ne varsa sorun bugünden yarından sonra25 ağustosa kadar yokum imzamda yazdım zati :)