Ehliyet :(
-
beyler bi arkadaşımın söylediğine göre mayıs ayından sonraki sınavlara girecek olanlara ehliyet verilmeyecek, 1-2 yıl önce bahsedilen sistem devreye giriyormuş, bende 1 sene önce duymuştum bunu ama unutmuştum şimdi gelip bizimi buldu yaa. sınav sonucuna göre ehliyet dğeilde başka kimlik veriyolar stajer oluyorsun, 2-3 sene hiçbir kural ihlali yapmazsan ehliyetini veriyorlar yoksa birdaha vermiyorlar. bu tam olarak nezaman yürürlüğe girecek ilgisi olan varmı?
-
bende duydum böle bişi mayısdan sonramı ne bu sistem gelcekmiş galiba tam bi bilgim yok
2 sene stajyerlik yapıosn 100 puanın oluyo 2 sene boyunca yaptıgın hatalar aldıgın cezalar vs bu puandan düşüo... 0 a düşünce pert xD
-
offf aq yaa her bokta beni bulur zaten http://www.ehliyet.org/ burda herşey açık açık belirtilmiş keşke mayıs olsa nisanda giriyor yürürlüğe :( gitti güzelim ehliyet aynı doğumlu olan arkadaşların ehliyeti var sırf 3- ay geç doğduk die bizimki gitti
-
2008 ıtıbarıyle yururluge gırıcek dedıler haberlerde falan cıktı ancak şuan hala ses seda yok sanırım...
edit : Şehir dışına yannda normal bır ehliyetlı olmadan cıkamayacakmıssın öyle bi söylenti vardi ancak bilemıyorum yanıburası tr belli olmaz devletın paraya ıhtıyacı wardır korkutmus zamanı daraltmısda olabılır usttede soyledıgım gıbı yenı yılla gırıcek dediler...
-
staj görmek isteyenler benim yanıma gelebilir akıllı uslu araba sürme kursu verilir :D
-
bende eylülde alabiliorm taaa ebesinin hörekesinde yani :|
bütün arklar aldı bi ben kaldım :S
-
Stajerlik süresince akıllı olucaksın başka çıkarı yok :)
-
stajerlik başlayınca hiç araba sürmemek lazım galiba.. puan sıfıra düşerse sittin sene alamıoz.. 2 sene dişimizi sıkarız artık nabalım.
-
Ben şuan gidiyorum kursa beni etkilermiki?
-
Üzülmeyin, ben 2003'te yani 5 sene önce giderken de ha çıktı ha çıkacak deniyordu...Devlet Baba ne yapar ne eder kurtarır sizi bu dertten, bu hızla 2050'ye doğru kesin çıkar. O yüzden pek kafanıza takmayın, ayrıca stajer de olsan aşırı hız(aaa yine mi radar!!!) yapmıyorsan ve alkol alıp araç kullanmıyorsan hiçbir sorun da olmaz...Ha kaza mı yaptın geçir başkasını direksiyona:) Yani dert edecek bi şey yok, rahat olun, ehliyetinizi güle güle kullanın...
-
Bende Ocak ta başvurmuştum ehliyete sınavları direksiyon sınavını verdik bi kaç hafta sonra ehliyetimizi alacağız inşallah.Kursa yazılmadan önce adama sordum şimdi kayıt olmazsak eğer 24 aralık tan sonra stajer ehliyet davası çıkacakmış doğru mu diye sordum.Yalan dedi.Diğer ehliyet kurslarının yaptığı tuzak bu dedi.2003 ten beri böyle bi olay gündemde fakat o günden bugüne kadar hiç tık yok.Arada bir ehliyet kursları milleti toplamak için ısıtıp ısıtıp çıkarıyorlarmış bu meseleyi.Ama uzun bi süre bu çıkmayacak bilginiz olsun.İçiniz rahat olsun