folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ehliyet Alacağım

Ehliyet Alacağım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ehliyet almaya karar verdim.Şimdi bunun usulü nasıl ? Yani nerelere başvuru yapıyoruz ne kadar sürüyor vs ? Birde İstanbul Avrupa yakası tanıdığınız, gittiğiniz sürücü kursu tavsiyeniz var mı ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek
    FrankMalkovski bunu yazdı

Ehliyet almaya karar verdim.Şimdi bunun usulü nasıl ? Yani nerelere başvuru yapıyoruz ne kadar sürüyor vs ? Birde İstanbul Avrupa yakası tanıdığınız, gittiğiniz sürücü kursu tavsiyeniz var mı ?

hocam  gidiyorsun sürücü kursuna 5  10 tl fazla ver bütün işlemleri onlar yapsınlar banka ile uğraşma ben öyle yaptım sadece gittim sınava girdim o kadar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek

Hocam kursa başvuruyorsun güzelce pazarlık yapıyorsun, her şeyi resmiyete dök sonra ekstra fiyat çıkarmasınlar.

Onun dışında kurs zamanlarını bilmiyorum ama araba ehliyeti ortalama olarak 2 -3 ay civarı sürüyor tamamen ehlieyeti bastırıp eline geçmesi.

Kurs zamanlarını takip et hocam.

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aralık sınavına yetişmen için bu ayın 23 ne kadar ziraat bankasına 50 ytl yatırman lazım,yani demem oki,git bi sürücü kursuna kontenjan varsa hemen kaydını yaptır bu ayın 23 ü son.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Kursa başvruyorsun bankaya sınav paranı yatırıp aralık sınavına yetişiyorsun. Sına giriş belgen çıkmadan önce veya çıktığında gidip öncesinde ufak miktar ödeme yaptığın sürücü kursunun kalan parasını ödeyip sınav giriş belgenide alıp sınavına giriyorsun. 

Gel bili bili gates
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    VideoJockey bunu yazdı

Kursa başvruyorsun bankaya sınav paranı yatırıp aralık sınavına yetişiyorsun. Sına giriş belgen çıkmadan önce veya çıktığında gidip öncesinde ufak miktar ödeme yaptığın sürücü kursunun kalan parasını ödeyip sınav giriş belgenide alıp sınavına giriyorsun. Sonra ise sonuç;

(Ekim 20, 2012 Sınavı)

Yasin TC kimlik numaranda hic belli olmuyor hani :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    VideoJockey bunu yazdı

Kursa başvruyorsun bankaya sınav paranı yatırıp aralık sınavına yetişiyorsun. Sına giriş belgen çıkmadan önce veya çıktığında gidip öncesinde ufak miktar ödeme yaptığın sürücü kursunun kalan parasını ödeyip sınav giriş belgenide alıp sınavına giriyorsun. Sonra ise sonuç;

(Ekim 20, 2012 Sınavı)

Yasin TC kimlik numaranda hic belli olmuyor hani :)

HAhaHaha :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Taksim sürücü kursuna gittim fiyat aldım geçen gün. Tanıdık vasıtasıyla gittik diye 1050 tl fiyat verdi. Başka yere henüz sormadım. Sizce fiyat nasıl ? Yüksek mi düşük mü ?

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    opusdei bunu yazdı

Taksim sürücü kursuna gittim fiyat aldım geçen gün. Tanıdık vasıtasıyla gittik diye 1050 tl fiyat verdi. Başka yere henüz sormadım. Sizce fiyat nasıl ? Yüksek mi düşük mü ?

B sınıfı ehliyet sadece kursa 290 lira verdim.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı

http://inciswf.com/1288546698.swf

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

1050 çok,benim gittigim yer istinye metro sürücü kursu

kurst ücreti 450 TL (taksitli oldugu için peşin 400 galiba)

Vakıf.Halk ziraata, 50 lira

sınav harcı 50 lira

direksiyon 50 lira

ehliyet alımı 350 lira

benim aldıgım fiyat bile çok diyor millet :D

Genki tarafından 13/Kas/12 15:46 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1524 Toplam Mesaj: 17