Ehliyet Alacağım
-
Ehliyet almaya karar verdim.Şimdi bunun usulü nasıl ? Yani nerelere başvuru yapıyoruz ne kadar sürüyor vs ? Birde İstanbul Avrupa yakası tanıdığınız, gittiğiniz sürücü kursu tavsiyeniz var mı ?
-
FrankMalkovski bunu yazdı
Ehliyet almaya karar verdim.Şimdi bunun usulü nasıl ? Yani nerelere başvuru yapıyoruz ne kadar sürüyor vs ? Birde İstanbul Avrupa yakası tanıdığınız, gittiğiniz sürücü kursu tavsiyeniz var mı ?
hocam gidiyorsun sürücü kursuna 5 10 tl fazla ver bütün işlemleri onlar yapsınlar banka ile uğraşma ben öyle yaptım sadece gittim sınava girdim o kadar
-
Hocam kursa başvuruyorsun güzelce pazarlık yapıyorsun, her şeyi resmiyete dök sonra ekstra fiyat çıkarmasınlar.
Onun dışında kurs zamanlarını bilmiyorum ama araba ehliyeti ortalama olarak 2 -3 ay civarı sürüyor tamamen ehlieyeti bastırıp eline geçmesi.
Kurs zamanlarını takip et hocam.
-
aralık sınavına yetişmen için bu ayın 23 ne kadar ziraat bankasına 50 ytl yatırman lazım,yani demem oki,git bi sürücü kursuna kontenjan varsa hemen kaydını yaptır bu ayın 23 ü son.
-
Kursa başvruyorsun bankaya sınav paranı yatırıp aralık sınavına yetişiyorsun. Sına giriş belgen çıkmadan önce veya çıktığında gidip öncesinde ufak miktar ödeme yaptığın sürücü kursunun kalan parasını ödeyip sınav giriş belgenide alıp sınavına giriyorsun.
-
VideoJockey bunu yazdı
Kursa başvruyorsun bankaya sınav paranı yatırıp aralık sınavına yetişiyorsun. Sına giriş belgen çıkmadan önce veya çıktığında gidip öncesinde ufak miktar ödeme yaptığın sürücü kursunun kalan parasını ödeyip sınav giriş belgenide alıp sınavına giriyorsun. Sonra ise sonuç;
(Ekim 20, 2012 Sınavı)
Yasin TC kimlik numaranda hic belli olmuyor hani :)
-
HoLyCat bunu yazdıVideoJockey bunu yazdı
Kursa başvruyorsun bankaya sınav paranı yatırıp aralık sınavına yetişiyorsun. Sına giriş belgen çıkmadan önce veya çıktığında gidip öncesinde ufak miktar ödeme yaptığın sürücü kursunun kalan parasını ödeyip sınav giriş belgenide alıp sınavına giriyorsun. Sonra ise sonuç;
(Ekim 20, 2012 Sınavı)
Yasin TC kimlik numaranda hic belli olmuyor hani :)
HAhaHaha :D
-
Taksim sürücü kursuna gittim fiyat aldım geçen gün. Tanıdık vasıtasıyla gittik diye 1050 tl fiyat verdi. Başka yere henüz sormadım. Sizce fiyat nasıl ? Yüksek mi düşük mü ?
-
opusdei bunu yazdı
Taksim sürücü kursuna gittim fiyat aldım geçen gün. Tanıdık vasıtasıyla gittik diye 1050 tl fiyat verdi. Başka yere henüz sormadım. Sizce fiyat nasıl ? Yüksek mi düşük mü ?
B sınıfı ehliyet sadece kursa 290 lira verdim.
-
opusdei bunu yazdı
http://inciswf.com/1288546698.swf
-
1050 çok,benim gittigim yer istinye metro sürücü kursu
kurst ücreti 450 TL (taksitli oldugu için peşin 400 galiba)
Vakıf.Halk ziraata, 50 lira
sınav harcı 50 lira
direksiyon 50 lira
ehliyet alımı 350 lira
benim aldıgım fiyat bile çok diyor millet :D
Genki tarafından 13/Kas/12 15:46 tarihinde düzenlenmiştir