Ehliyet Başvurusu
-
beyler yaw ben 02.08.1990 yani ağustosun 2. 1990 doğumluyum, şimdi gidip ehliyete başvurabilirmiyim? yoksa illa günü gününe dolacakmı? yıl olarak dolduk a.q yetmezmi?
-
illa günü gününe doldurman lazım
-
ya dostum eminmisin yaw :(:(
-
Ehliyetle arabamı sürülür :S 6sene ehliyetsiz araba sürdüm şehirler arası yolda bi gün bie trafik evirmedi çevirsede trafik şube müdürü tanıdığım vardı onun adını söyleyecektim eğerki seninde bi tanıdığn falan varsa hi boşuna alma heralde şimdi bi ehliyet almak 900 e falan mal oluyomuş.
-
hellfever01 bunu yazdı:
-----------------------------
beyler yaw ben 02.08.1990 yani ağustosun 2. 1990 doğumluyum, şimdi gidip ehliyete başvurabilirmiyim? yoksa illa günü gününe dolacakmı? yıl olarak dolduk a.q yetmezmi?
git sürücü kursuna sor kardeş garanti cevap alırsın -
Blackplus bunu yazdı:
Ehliyetle arabamı sürülür :S 6sene ehliyetsiz araba sürdüm şehirler arası yolda bi gün bie trafik evirmedi çevirsede trafik şube müdürü tanıdığım vardı onun adını söyleyecektim eğerki seninde bi tanıdığn falan varsa hi boşuna alma heralde şimdi bi ehliyet almak 900 e falan mal oluyomuş.
-----------------------------Her şey dahil 650 - 700 arası sen bi kaza yap ben o zaman görürüm seni hele bide ölen yaralanan olsunda bak bakalım o tanıdığın seni kurtarabilecek mi. Arkadaşım 16 Şubatta sınav eğer 16 Şubata kadar yaşın 18 yaşını doldurmuş olsaydın yazılabilirdin.
-
bende ehliyet alacağım kısmetse.bana toplam 525 ytl ye mal oldu.o kadar pahalı deil yani anlayacağın
-
eet ya en iyisi gidip kursa sormak :( böyle olmayacak
-
Blackplus bunu yazdı:
-----------------------------breh breh brehhh..ne marifetliymişsin sen yahu..hem ehliyetsiz 6 sene araç sür,bunu matah bir şeymiş gibi anlat,yakalanacağın zamanda araya adam sokabileceğin için övün,bir de bu yaptıklarını başkasına tavsiye et..Pes!
-
Blackplus bunu yazdı:
Ehliyetle arabamı sürülür :S 6sene ehliyetsiz araba sürdüm şehirler arası yolda bi gün bie trafik evirmedi çevirsede trafik şube müdürü tanıdığım vardı onun adını söyleyecektim eğerki seninde bi tanıdığn falan varsa hi boşuna alma heralde şimdi bi ehliyet almak 900 e falan mal oluyomuş.-----------------------------
Sen hata yapmazsın diyelim..Ya başkası yapar sana çarparsa..İstediğin kadar suçsuz olsanda TÜM Hata sendedir...KAybedilen Hayatlarında faturası sana kesilir,
Diğer tüm masraflarında...
Hiç bir vukuaat lmasa bile tek bir çevirmede yada kontrolde 700-800 milyon vermedin diye 2-3 milyar ödemek zorunda kalırsın..
Bu kadar vurdum duymaz olmayalım arkadaşlar lütfen...
-
yanlış bilgi vermekden zevk mi alıyon günü güne dolması gerekmez 'gün alıyorum'diye bişi var
kursa git 90 lılardan hangi aya kadar alınıyormuş söylerler 89 bi ark vardı beraber gitmişdik
ocak ayında gittik 3 ay doğumluydu 4 aya kadar alıyorlarmış sirgi sınavına cartına curtuna aldı ehliyeti