Ehliyet İçin Randevu Nvi Sorunu
-
EcHoLL bunu yazdıTHT2005 bunu yazdıvukuat bunu yazdı
ehliyet ve kimlik değişimi için randevu.nvi kilit durumda işin boktan yanı ise randevuya yeniden bakmak için bütün bilgileri baştan elle yazmaktan gına geldi nüfüsdan randevu almanın başka kolay yolu yokmu yada ankarada randevu almadan gitsem nasıl olur bilen varmı?
Baktın randevu bulamıyorsun markete gider gibi git. Şansına belki işlem yaptırırsın.
öyle birşey yok randevu yoksa sıra numarası vermiyor bankomat
sıra numarası veriyor, randevulu da olsan gidip sıra numarası alıyorsun, ancak önce randevuluları sırayla alıyor.
-
temmuz 2025 e uzatildi ama fiyat ne olur bilinmez
-
LynXMaSTeR bunu yazdıEcHoLL bunu yazdıTHT2005 bunu yazdıvukuat bunu yazdı
ehliyet ve kimlik değişimi için randevu.nvi kilit durumda işin boktan yanı ise randevuya yeniden bakmak için bütün bilgileri baştan elle yazmaktan gına geldi nüfüsdan randevu almanın başka kolay yolu yokmu yada ankarada randevu almadan gitsem nasıl olur bilen varmı?
Baktın randevu bulamıyorsun markete gider gibi git. Şansına belki işlem yaptırırsın.
sıra numarası veriyor, randevulu da olsan gidip sıra numarası alıyorsun, ancak önce randevuluları sırayla alıyor.
antalya'dada vermiyor sadece randevun varsa gidiyorsun. ve full doluydu ama şansa düşürdüm internetten randevuyu, pasaportu yenilettim.
-
hocam ben "Nüfusmatik" otomatla halletmiştim hiç randevu almadan, kimliğin yeni kimlikse ve şartlar uyuyorsa direkt cihazdan işlemini yapabilirsin.
-
Webci58 bunu yazdı
hocam ben "Nüfusmatik" otomatla halletmiştim hiç randevu almadan, kimliğin yeni kimlikse ve şartlar uyuyorsa direkt cihazdan işlemini yapabilirsin.
abiler nufus müdürlügü yakınsa bu fantazi denenebilir..
ama dün kapıdaki polis ve otomatın basındakı görevli 30 kere bagırdı randevusu olmayan bosuna sıra alma için beklemesin dedi
-
insidae bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıEcHoLL bunu yazdıTHT2005 bunu yazdıvukuat bunu yazdı
antalya'dada vermiyor sadece randevun varsa gidiyorsun. ve full doluydu ama şansa düşürdüm internetten randevuyu, pasaportu yenilettim.
balıkesirde geçen ay yenilettim, randevu almıştım, kapı önünde de elinde sıra numarası ile bekleyenler vardı, ben de sıra numarası aldım, benim numara hemen yandı, elemanlar daha bekliyordu ben çıktığımda.
-
Süre uzadı boşver
-
yeni konu açmayim belki bilen vardır
ehliyetimin süresi 2026 yılında bitiyor yeni ehliyet
2021 yılında d1 bitmiş aldımdan beri araç sürmedim bunlari değiştirdimde d1 falan tekrar aktif oluyor mu ?
-
Bende bi şey sorayım, ehliyet yenileme için alınan raporun çıktısını istiyor mu nüfus müdürlüğü, yoksa dijital olması yeterli mi?
-
ehlikeyif bunu yazdı
Bende bi şey sorayım, ehliyet yenileme için alınan raporun çıktısını istiyor mu nüfus müdürlüğü, yoksa dijital olması yeterli mi?
edevletten sağlık blgi formu doldurmayı unutma
çıkarıp göster demiş