folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ehliyet İçin Randevu Nvi Sorunu

Ehliyet İçin Randevu Nvi Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı
    THT2005 bunu yazdı
    vukuat bunu yazdı

ehliyet ve kimlik değişimi için randevu.nvi kilit durumda işin boktan yanı ise randevuya yeniden bakmak için bütün bilgileri baştan elle yazmaktan gına geldi nüfüsdan randevu almanın başka kolay yolu yokmu yada ankarada randevu almadan gitsem nasıl olur bilen varmı?

Baktın randevu bulamıyorsun markete gider gibi git. Şansına belki işlem yaptırırsın.

öyle birşey yok randevu yoksa sıra numarası vermiyor bankomat

sıra numarası veriyor, randevulu da olsan gidip sıra numarası alıyorsun, ancak önce randevuluları sırayla alıyor.

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KasiRGamsi
    KasiRGamsi's avatar
    Erkek

temmuz 2025 e uzatildi ama fiyat ne olur bilinmez

sana gelince.. ne ben sezar'ım,ne de sen brütüs'sün ne ben sana kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün artık seninle biz, düşman bile değiliz"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    EcHoLL bunu yazdı
    THT2005 bunu yazdı
    vukuat bunu yazdı

ehliyet ve kimlik değişimi için randevu.nvi kilit durumda işin boktan yanı ise randevuya yeniden bakmak için bütün bilgileri baştan elle yazmaktan gına geldi nüfüsdan randevu almanın başka kolay yolu yokmu yada ankarada randevu almadan gitsem nasıl olur bilen varmı?

Baktın randevu bulamıyorsun markete gider gibi git. Şansına belki işlem yaptırırsın.

sıra numarası veriyor, randevulu da olsan gidip sıra numarası alıyorsun, ancak önce randevuluları sırayla alıyor.

antalya'dada vermiyor sadece randevun varsa gidiyorsun. ve full doluydu ama şansa düşürdüm internetten randevuyu, pasaportu yenilettim.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

hocam ben "Nüfusmatik" otomatla halletmiştim hiç randevu almadan, kimliğin yeni kimlikse ve şartlar uyuyorsa direkt cihazdan işlemini yapabilirsin.

Frontend Dev.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek
    Webci58 bunu yazdı

hocam ben "Nüfusmatik" otomatla halletmiştim hiç randevu almadan, kimliğin yeni kimlikse ve şartlar uyuyorsa direkt cihazdan işlemini yapabilirsin.

abiler nufus müdürlügü yakınsa  bu fantazi denenebilir..

ama dün kapıdaki polis ve otomatın basındakı görevli 30 kere bagırdı      randevusu olmayan bosuna sıra alma için beklemesin dedi

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    insidae bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    EcHoLL bunu yazdı
    THT2005 bunu yazdı
    vukuat bunu yazdı

antalya'dada vermiyor sadece randevun varsa gidiyorsun. ve full doluydu ama şansa düşürdüm internetten randevuyu, pasaportu yenilettim.

balıkesirde geçen ay yenilettim, randevu almıştım, kapı önünde de elinde sıra numarası ile bekleyenler vardı, ben de sıra numarası aldım, benim numara hemen yandı, elemanlar daha bekliyordu ben çıktığımda.

goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Süre uzadı boşver

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

yeni konu açmayim belki bilen vardır

ehliyetimin süresi 2026 yılında bitiyor yeni ehliyet

2021 yılında d1 bitmiş aldımdan beri araç sürmedim bunlari değiştirdimde d1 falan tekrar aktif oluyor mu ?

Break Dance Bboy MaxeL
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek

Bende bi şey sorayım, ehliyet yenileme için alınan raporun çıktısını istiyor mu nüfus müdürlüğü, yoksa dijital olması yeterli mi?

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    ehlikeyif bunu yazdı

Bende bi şey sorayım, ehliyet yenileme için alınan raporun çıktısını istiyor mu nüfus müdürlüğü, yoksa dijital olması yeterli mi?

edevletten sağlık blgi formu doldurmayı unutma 

çıkarıp göster demiş 

Minimalist Değilim Tembelim
Toplam Hit: 1720 Toplam Mesaj: 25
ehliyet nüfus müdürlüğü