Ehliyet Sınavı ?
-
Müridler ben 18 nisanda sınava girdim.Giren var mı bilmiyorum.İşte bu gün sınav soruları ve cevapları çıktı bende sınavdan cıkmadan önce cevapları yazdım çıkınca bakarım die ve bu gün cıktı ve baktım...
Trafikten 50 sorudan 37 doğru , 13 yanlış
Baraj 35
Motor'dan 40 sorudan 34 doğru , 6 yanlış
Baraj 28
İlkyardım'dan 30 sorudan 20 doğru , 10 yanlış
Baraj 22
Bunlar benim hesabı...
Şimdi Barajları bir yerden öğrendim ama 100 puan üzerinden hesaplanıyomuş.İlk yardım dan 2 soru eksiğim var acaba kazanırmıyım.2 soru için bi daha sadece ilkyardım sınavına mı giricem.Yani geçermiyim acep ne olur ? Bilen arkadaşlar var mı ? ( Sitresten geberiyom ) :D
-
her bir konudan en az %70 başarı sağlaman gerekiyor
bu bağlamda
trafikte 50*70/100=35
motor 40*70/100=28
ilk yardım 30*70/100=21
eğer hesapladıklarından emin isen muhtemelen ilk yardım konusunda yardım alarak tekrar girmen gerekecek
ayrıca iki soru değil bu hesapta bir soru için tekrar girmen gerekebilir
düşman düşmana yapmaz bunu
milli eğitim düşman mı?
-
baraj 70 puan arkadaş 68 puan aldı tekrar sınava girmişti
-
öle bi ayrıcalık yok mu 1 soru yüzünden bi dha ilk yardımdan sınava giricem ölemi pehh :S
ama sonuclar ne olur bilmem :(
-
hay idris baydı bu senin ehliyet de ya alsanda kurtulsak :)=
hepsibeles bitti sıra tbt ye mi geldi a.q :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hay idris baydı bu senin ehliyet de ya alsanda kurtulsak :)=
hepsibeles bitti sıra tbt ye mi geldi a.q :D
-----------------------------napim la görmüyon mu 1 soru yüzünden şimdi 4 temmuza kadar beqle :S
-
muhder bunu yazdı:
-----------------------------her bir konudan en az %70 başarı sağlaman gerekiyor
bu bağlamda
trafikte 50*70/100=35
motor 40*70/100=28
ilk yardım 30*70/100=21
eğer hesapladıklarından emin isen muhtemelen ilk yardım konusunda yardım alarak tekrar girmen gerekecek
ayrıca iki soru değil bu hesapta bir soru için tekrar girmen gerekebilir
düşman düşmana yapmaz bunu
milli eğitim düşman mı?
-----------------------------şimdi gelde sövme arkadaş ya valla bi kıyak geçer inş. yada ben 1 soruyu yanlış yazmıl olsam ne olur :D
-
la hiç çalışmadan girdim tık geçtim :W nasıl geçemiyorsunuz anlamadım ki arkadaş
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------
la hiç çalışmadan girdim tık geçtim :W nasıl geçemiyorsunuz anlamadım ki arkadaş
-----------------------------puhahah dimi :)
-
hocam nereden öğrendin sınav sonuçlarını
ben de nisanda girdim fakat sonuclar ile ilgili bir şey ne sürücü kursundan ne de posta geldi.
-
mc_rapier bunu yazdı:
-----------------------------hocam nereden öğrendin sınav sonuçlarını
ben de nisanda girdim fakat sonuclar ile ilgili bir şey ne sürücü kursundan ne de posta geldi.
-----------------------------Adam ögrenmemiş kendi tahminini söylüyor :D ne adamsın yaw
Bide konuyu açan arkadas sen meb 'in kıyak gectıgını nerde gordun 0,49 'u bile yuvarlamazlar :) dua etde ilk yardımdan hesapların yanlıs olsunda gecebılesın..