Ehliyet Sınavı
-
kadınlar aldığına göre ?? :D [tahribat müride leri haric =) :P ]
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------kadınlar aldığına göre ?? :D [tahribat müride leri haric =) :P ]
-----------------------------hocam ama onlar hem kitabı ezberliyo hemde önceden çıkmış sorular e kazansınlar bi zahmet dimi
-
http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/index_mtsas.asp
suradan eski cıkmıs sorulara bakabilirsiniz
-
ebter bunu yazdı:
-----------------------------
kerim bunu yazdı:
-----------------------------kadınlar aldığına göre ?? :D [tahribat müride leri haric =) :P ]
-----------------------------hocam ama onlar hem kitabı ezberliyo hemde önceden çıkmış sorular e kazansınlar bi zahmet dimi
-----------------------------
ben ilk gün gittim kızın bi tanesi manyak mı ne daha motor dersinde hocanın anlattıklarını not alıyordu hoca artık dikkatini belli ki çok çekmiş 'hanımefendi söylediğim her şeyi not almak zorunda değilsiniz" deyince bozulmuştu baya.. ezberciler işte ya :D -
bu arada sınav yerleri açıklanmış :| ben alibeyköy ilk ögretim okulunda giriyorum..varmı aranız da orda giren :D
derslere gitmekte fayda var bence.kitaptan sadece soruları çöz yanlışlarına bak yeterli oluyo genelde soruların yerleri değişik bütün hepsi aynı sadece dikkatli okumak yeterli.levhalarada profilimdeki resimden çalıştımm hepcigini ögrendim :F
-
aRkadasların soyledıgı gibi geçmiş senelere ait soruların aynısı çıkıyor..yanı eski soruları çalışsan bile geçersin :D
bi soru vardı aşagıdakılerden hangisi alkollu sürücüye ait belirtilerden değildir ?dikkatli araba kullanmak gıbı ßir şık mevcuttu o deRece yani :D
-
Sana bir soru söylüyorum.
Hızır acil telefon numarası kaçtır?
.......
Gülme çıkıyor.. :):):)
-
sınavda direksiyon sınavıda kolay.direksiyon sınavında kırmızıda geçmezsen sorun yok.en büyük hata o
-
Bende sınava girecem motor dersinden kalmıştım hevesim gitti arabadan soğudum :p Eyüp yeşilpınara düştüm mehmet akif ersoy okuluymuş İnşallah geçerim çalıştım bakalım inşallah geçerim ):
-
direksiyonun püf noktaları kesinlikle uygulayın
1-arabaya binerken eğitmenin oturduğu yerin kapısına gelin ordan arabanın arkasından dolanarak şöför mahaline ulaşın maksat arabanın arkasını dolanarak bakın notçular ben arabayı şöyle bir kontrol ettim demek.
2-arabaya binerken kesinlikle sol elle açın maksat sol elle açarsanız arkanıza bakmış oluyorsunuz böylelikle arakadan gelen trafiği kontrol ediyosunuz.
3- bindikten sonra emniyet kemerini takın benim gibi sakın ola yanlış bağlamayın ben heyacandan göbekten bağladım köprücük kemiğine dikkat edin :)
4- kesinlikle ve kesinlikle müfettişlere günaydın deyin ve sorularına güleryüzle cevap verin ama cevap verirken iletişimi hep dikiz aynasından sağlayın asla arkaya dönmeyin. aynalara bir iki elleyin koltuğunuzu ayarların vitesi bire alın el frenini çekin ve kalkın arabayı bağıtmadan 2 ye alın ve aheste aheste gidin mümkün olduğunca 3. vitesten uzak durun. ve direksiyonu 2 elle tutun.
5- sizi zırt pırt durduracaklardır bunun amacı kalkış vitesine bakmak. bire almayı unutmayın ben paso 2 de kalktım . hatta göbekte 3le kalktım. allahtan araba iyiydide teklemedi.
6- sizi konuşturmaya çalışacaklardır dediğim gibi asla arkaya dönmek yok kroca cevap vermek yok. size trafik kurallarını çiğnemeye yönelik telkinlerde bulunabilirler bu tuzağa düşmek yok.
7- anarya istediklerinde geriye takın usulune uygun arkaya dönün araba tam durmadan kesinlikle önünüze dönmeyin.
8- inerken iyi günler deyin ve kapıyı sağ elle açın maksat yine geriden gelen trafiği kontrol edin.
sınav işine gelince çıkmış son beş altı sınavı iyice bir tarayın zaten fakedeceksiniz hep aynı soruları sormuşlar. ve bir an önce ehliyeti almaya bakın yeni düzenlemeler geleği yönünde haberler var ortada süreci bayağı bir zorlaştıracaklarmış.