folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ehliyet Sınavı

Ehliyet Sınavı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

kadınlar aldığına göre ?? :D  [tahribat müride leri haric =) :P ]

(:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek
    kerim bunu yazdı:
    -----------------------------

kadınlar aldığına göre ?? :D [tahribat müride leri haric =) :P ]

hocam ama onlar hem kitabı ezberliyo hemde önceden çıkmış sorular e kazansınlar bi zahmet dimi 

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/index_mtsas.asp

suradan eski cıkmıs sorulara bakabilirsiniz 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek
    ebter bunu yazdı:
    kerim bunu yazdı:

kadınlar aldığına göre ?? :D [tahribat müride leri haric =) :P ]

hocam ama onlar hem kitabı ezberliyo hemde önceden çıkmış sorular e kazansınlar bi zahmet dimi 

ben ilk gün gittim kızın bi tanesi manyak mı ne daha motor dersinde hocanın anlattıklarını not alıyordu hoca artık dikkatini belli ki çok çekmiş 'hanımefendi söylediğim her şeyi not almak zorunda değilsiniz" deyince bozulmuştu baya.. ezberciler işte ya :D

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

bu arada sınav yerleri açıklanmış :| ben alibeyköy ilk ögretim okulunda giriyorum..varmı aranız da orda giren :D

derslere gitmekte fayda var bence.kitaptan sadece soruları çöz yanlışlarına bak yeterli oluyo genelde soruların yerleri değişik bütün hepsi aynı sadece dikkatli okumak yeterli.levhalarada profilimdeki resimden çalıştımm hepcigini ögrendim :F 

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_EsT
    The_EsT's avatar
    Erkek

aRkadasların soyledıgı gibi geçmiş senelere ait soruların aynısı çıkıyor..yanı eski soruları çalışsan bile geçersin :D 

bi soru vardı aşagıdakılerden hangisi alkollu sürücüye ait belirtilerden değildir ?

dikkatli araba kullanmak gıbı ßir şık mevcuttu o deRece yani :D

Benim Vermediğim Şeyi Sen Alamazsın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    edonline
    edonline's avatar
    Erkek

Sana bir soru söylüyorum.

Hızır acil telefon numarası kaçtır?

.......

Gülme çıkıyor.. :):):) 

sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur herkesi sen dost mu sandın belki o agyar olur sadıkane belki o alemde bir dildar olur yar olur agyar olur dildar olur serdar olur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek

sınavda direksiyon sınavıda kolay.direksiyon sınavında kırmızıda geçmezsen sorun yok.en büyük hata o

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi
    Bende sınava girecem motor dersinden kalmıştım hevesim gitti arabadan soğudum :p Eyüp yeşilpınara düştüm mehmet akif ersoy okuluymuş İnşallah geçerim çalıştım bakalım inşallah geçerim ):
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek

direksiyonun püf noktaları kesinlikle uygulayın

1-arabaya binerken eğitmenin oturduğu yerin kapısına gelin ordan arabanın arkasından dolanarak şöför mahaline ulaşın maksat arabanın arkasını dolanarak bakın notçular ben arabayı şöyle bir kontrol ettim demek.

2-arabaya binerken kesinlikle sol elle açın maksat sol elle açarsanız arkanıza bakmış oluyorsunuz böylelikle arakadan gelen trafiği kontrol ediyosunuz.

3- bindikten sonra emniyet kemerini takın benim gibi sakın ola yanlış bağlamayın ben heyacandan göbekten bağladım köprücük kemiğine dikkat edin :)

4- kesinlikle ve kesinlikle müfettişlere günaydın deyin ve sorularına güleryüzle cevap verin ama cevap verirken iletişimi hep dikiz aynasından sağlayın asla arkaya dönmeyin. aynalara bir iki elleyin koltuğunuzu ayarların  vitesi bire alın el frenini çekin ve kalkın arabayı bağıtmadan 2 ye alın ve aheste aheste gidin mümkün olduğunca 3. vitesten uzak durun. ve direksiyonu 2 elle tutun.

5- sizi zırt pırt durduracaklardır bunun amacı kalkış vitesine bakmak. bire almayı unutmayın ben paso 2 de kalktım . hatta göbekte 3le kalktım. allahtan araba iyiydide teklemedi.

6- sizi konuşturmaya çalışacaklardır dediğim gibi asla arkaya dönmek yok kroca cevap vermek yok. size trafik kurallarını çiğnemeye yönelik telkinlerde bulunabilirler bu tuzağa düşmek yok.

7- anarya istediklerinde geriye takın usulune uygun arkaya dönün araba tam durmadan kesinlikle önünüze dönmeyin.

8- inerken iyi günler deyin ve kapıyı sağ elle açın maksat yine geriden gelen trafiği kontrol edin.

sınav işine gelince çıkmış son beş altı sınavı iyice bir tarayın zaten fakedeceksiniz hep aynı soruları sormuşlar. ve bir an önce ehliyeti almaya bakın yeni düzenlemeler geleği yönünde haberler var ortada süreci bayağı bir zorlaştıracaklarmış.

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
Toplam Hit: 6180 Toplam Mesaj: 23