Ehliyet Sınavı İçin E-B

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    yanlışlıkla enter a basmam sonucu böyle oldu ilgili arkdaslar düzeltirlerse sevinirim

başlık

Ehliyet Sınavı İçin E-Book Eğitim Kitapları İstek

trafik ilk yardım ve motor bilgilerini içeren kitaplar paylaşırsanız mesut bahtiyar olurum

destination@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    kasma kendini kursun verdiği kitap yeterde artar bile bende kasmıştım ama ilkokul sorularından bile daha basit hepsi gözlerin iyi görüysa (soruları görmen yeterli) kazanırsın sınavı

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/detay.asp?ID=24&ID2=1&ID3=24

Burdan rasgele son yıllarda çıkmış (tavsiyem son 3 yıl) soruları çöz. Sınavda çok benzerleri çıkıyor her sene evirip çevrip aynı sorular çıkıyor. Yalnız motor sorularının mantığını kavramadan çözmen zor olabilir. Onun dışında çalışması basittir.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

zaten indirdim 2004 e kadarda bilgi sağlamak için kitap istedim yoksa gidip alıcam normal bir kitap

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------
    kasma kendini kursun verdiği kitap yeterde artar bile bende kasmıştım ama ilkokul sorularından bile daha basit hepsi gözlerin iyi görüysa (soruları görmen yeterli) kazanırsın sınavı
    -----------------------------

aynen dediğin gibi sorular çok basit ama ben eşşeğimi sağlam kazığa bağlamak istiyorum az var sınava ben yeni başladım sınav 4 temmuzda

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    çıkmış sorulara bak kitap okuyarak vakit kaybetme kitaplar bi yığın işe yaramaz bilgi dolu.her 3 ayda bi aynı soruları değiştirip deiştirip soruyolar

çıkmış soruları çöz yanlışlarını oku öğren sadece.

http://kocaer.me
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    eyvallah saoğlun yönlerdirmeleriniz için öle yapayım bağri
    zaten neden se banada cok kolay geldi ilk derse girdim bugün sınav olduk sonra trafikte 50 de 42 yaptım hiç bilgim olmamasına rağmen bi tek araç çekerken ki hız nedir gibi soruları yanlış yaptım..

destination@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoctorX
    DoctorX's avatar
    Erkek
    bende yazılacam sınavada ne kadar kolaymış bu sorular :S

No Manita No Dırdır, Only Makara Only Gırgır!!! işte izlenmesi gereken bir video varsa oda bu video. http://www.youtube.com/watch?v=FrvX-rL9UTY
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bende 4 temmuzda giriyorum sınava şu an direksiyon dersi alıyorum :)) sorular da çok kolay hatta kitaba bile gerek yok bence zaten bilinen şeyler bilmediklerinide derslerde anlarsın dersleri iyi dinlersen kitaba bile gerek suymadan geçersin bence ben eski çıkan soruları çözdüm gayet basit hepsi geçer bi not alıyorum hep

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shadowfex
    Shadowfex's avatar
    Erkek

ya hacı sınav zaten çok sikko bişi, sınav gecesi 12-1,5 a kadar son 3 senenin çıkmış soruları bakarak ezberledim (zaten çok kolay genelde, zor olanları da ezberledim, motor ve ilk yardımda zor sorular vardı onları ezberledim) hepsi direk 80 üstü, çok basit yani

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Bende 26 haziranda kayıtlar başladığında yazılıcam. Bakalım :) Kursa yazılırken para falan veriyor muyuz ? Taksit yaptırıcamda..

Kurtla sevişen mazoşist koyun
Toplam Hit: 2475 Toplam Mesaj: 17