Ek Tercih Yapamıyormuşum!
-
Huerfanos bunu yazdı
ek tercihler başladı mı ki
+1
-
hakkaten ek tercihler başladimi?
-
ananın babanın sövülecek bi tarafı yok hacı. senin kafa hiç mi basmadı? eşit ağırlık olsa neyse de sözelden sayısala tercih mi olur?
-
Sosyoloji kontenjanlı bi bölümse ve gitmessen seneye puanın kırılır
ama herhangibi bi kontenjan yoksa ve gitmessen seneye puanın kırılmaz
-
Nvidia bunu yazdıNigraSilva bunu yazdıNvidia bunu yazdı
Sonuç olarak : Anadolu üniversitesi sosyolojiyi ilk tercihte seçtiğim için ek tercih yapamıyor muşum AT kafası gibi kaldık ortada.......
Açıköğretim sosyoloji falan mı o yoksa? Öyleyse hangi akla hizmet ilk sıraya yazıyorsun?
ilk sıra değil ilk tercihte son sırada
Farketmez, bir yere yerleştiysen ister ilk ister sonuncu ister ortanca tercihin olsun ek tercih hakkın olmaz.
Maden ek tercihleri kovalayacaktın ilk tercihlerde uçuk yerler yazıp yerleşmemen gerekirdi. Etrafında hiç mi öğrenmen falan yok sana bu olayları anlatan. Ya da en azından arkadaşların da mı bilmiyor nasıl olduğunu.
Teknoloji çağındayız, eğer bu tür şeyleri kovalayacaksan itin götüne kadar araştırman lazım öyle lapss diye olmaz.
-
MustyKTE bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
ek tercihler başladı mı ki
+1
başlamadı ama araştırdım hakkım yokmuş böyle bir durumda
-
tercih yapmadan önce araştırsaydın keşke.
ama şöyle bir şey var anadolu üniv demişsin açıköğretim değil dimi ? hem ne var amk sosyolojiden kaçıosun hea okumak istemiosundur kafanda bir blüm vardır, madem yapıcak bşi yok hocam daha çok emek harcaman gerekebilir.
-
ArmadA bunu yazdı
tercih yapmadan önce araştırsaydın keşke.
ama şöyle bir şey var anadolu üniv demişsin açıköğretim değil dimi ? hem ne var amk sosyolojiden kaçıosun hea okumak istemiosundur kafanda bir blüm vardır, madem yapıcak bşi yok hocam daha çok emek harcaman gerekebilir.
AÇIK ÖĞRRTİM
-
açıköğretimi normal hayatta adam yerne bile koymuolar işe alımlarda falan (torpil felan yoksa, askerlikten yıtayım demiosan) bi halta yaradığı çok görülmemiştir. istisnalar haricinde. durum hal böle olunca bu bölüme geçip puan kesilmesi bi garip, Açıköğretim Oluncada puan kesiliyormu ?
-
Nvidia bunu yazdı
Hay ben bu üniversitesinide sikeyim, götten küçük yaşadığım osmaniyeyi de sikeyim, açıköğrtiminide sikeyim, ek tercihinide sikeyim, eğitim sistemininde a.q yayım sayısala gidecem diye götümü yırtsamda beni sözele gönderip üniversite zamanı sayısal tercih yaptıran ana babamın da aklına söveyim....
Sonuç olarak : Anadolu üniversitesi sosyolojiyi ilk tercihte seçtiğim için ek tercih yapamıyor muşum AT kafası gibi kaldık ortada.......
hocam hemşeriyiz ayıp oluyor ama :)
daha bu gördüklerin hiçbirşey değil yeni başlıyorsun sınava kaza yaptım giremiyorum diye telefonla aradığımda bizi ilgilendirmez tekrarı yok cevabını alınca !!!
ananın..
ahize = dıt dıt dıt
Spyware__007 tarafından 02/Ağu/13 05:34 tarihinde düzenlenmiştir