Ek Tercihle Girenin Görmediği Dersler
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
vizelerden çakacaz Hoca ne olucağımı var ? ayrıca ben ptesi kayıt yaptırırsam te ayın 25 inde niye başlıyorumki :S ?
-----------------------------hocam 18-22 arası kayıt tarihi. ee 25 de pzrtesi değilmi o günden itibaren başlanmıyor mu yoksa benmi yanlış biliyorum. bu ek tercihleri taaaa ebesinin nihakının tarihine alan bu ösym'yi bir türlü anlamıyorum aq amaçları zorlukmudur başka birşeymi. 1 hatta 2 ay aradaki farkı nasıl kapatıcaz ne b.k yicez anlamış değilim aq
-
bazı öğrenciler notlarını satıolar kırtasiyelere bazılarıda insafa gelip kendileri werio olmadı hocadan istesen oda werio
-
ek yerlestirme ile gelenlerin vize sınav tarihleri sonradan açıklanır. normal baslayanlar ile sınav olmasınız.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
ek yerlestirme ile gelenlerin vize sınav tarihleri sonradan açıklanır. normal baslayanlar ile sınav olmasınız.
-----------------------------ya yanlış biliyorsun ya da sadece bize öyle bişey uygulanmadı yani ben normal olarak herkesle birlikte girdim ek olan herkes beraberce yapıldı vize sınavı. herneyse bu o kadar önemli değil.
handsome hoca çekinmene gerek yok sıkıntı olmaz %90 çünkü hocalar anlayışlı olur anlatırsın durumunu elbette mantıklı bir şekilde yardımcı olacaklardır. sınıfta kız varsa onlarla yakınlaş özellikler kızlar iyi not tutar genelde :) bi çay ısmarla al notları güzelce sıkı bi tekrar et geride kalmazsın bi kaç hafta için merak etme
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------bizdede uygulanmadı böyle birşey.
-
Ağzın laf yapmıyor herhalde Not istemek en basit iş =) vermeyeninide görmedim.
Sınıfın çalışkan kesimi iLk bakışta belLi oLur genelde kısa bOylu toPlu doğal kızlardır Onlarda ne gerek varsa her başlığa ayrı bir renkte kalem kullanırlar
:P Lisan-ı münasip'le istersen her türlü verirler.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------wizeye girmeyen öğrenci finale giremio we ünilerde genelde ek yerleştirmeleri beklio wizeler için beraber sınaw oluolar
-
pek çok ders anlatilmiyor zaten , ek leri bekliyor hocalarr da
-
çok teşekür ederim hepinize .) zaten bir kaç kişiye sordum yeni yeni başlıyor dersler dedi umarım pek fzla birşey kayıp etmemişizdir .)
-
ya ne notu alacam kı hoca ya :)
Orası ılkokul lıse mı de gıdıp ders notları alacam...Bana unıversıte yatış yerı demıslerdı :) yoksa oyle degıl mı ? :o
Kımseden not mot ıstemem,vermek ısteyen olursa almam demem ama ;)