Ek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı.
-
boyfromsmyrna, 10/3/2009 3:48:59 AM Tarihinde
Öss ile kapışıyoM bakalıM kiM kiMe koycak// şimdiden geçmş olsun xD.. bunu her gördüğümde aklıma geçen seneki ben gelioxD.. konpi, 8/25/2009 12:30:19 AM Tarihinde
öss sana koymadan senin össye koyman dileğiyle :D
huha yaptım starejik olayla makine muh giderken inşaata gittim : )
-
459 ne la okul puanı dahil 400 tam degil mi bide ygs ne kgs gibi birşey mi dsf ogs yada
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
459 ne la okul puanı dahil 400 tam degil mi bide ygs ne kgs gibi birşey mi dsf ogs yada
-----------------------------Degil sistem degisti gecen yil. Alinabilecek en yuksek puan 575. 401 okul puansiz ygs puanim 459 okul puanli.
-
HanDsomE bunu yazdı:
Fikret bunu yazdı:
HanDsomE bunu yazdı:
hoca saçmalıkmıdır başka birşeymidir. sayısal verilere baktım toplamda 70 bin boş kontenjan var gene. ve 100 bin kişi açıkta kalmış bu nasıl bir iştir.
-----------------------------120 sorudan 10 soru yaparak barajı geçebileceğin bir sınavda barajı geçemeyen insanlar var hocam daha ne olsun.
-----------------------------yok hocam onu demiyorum tabi o dediğin doğru ama ayrı kategoride. Şimdi toplam 200 bin küsür kişi başvuru yapmış. 126 bini alınmış. ama gene boşta 70 bin kontenjan daha var.
-----------------------------50 net yap gel diyen adam tercih edilmedi diye üniyi 10 net yapan gerizekalılarla doldurmak istemiyolar demekki.
-
kasVa
Hocam mrk etme üniler artık ticaret merkezine döndü. Özürlüde olsa geldiği an para paradır mantığıyla çalışan vakıf ünisi çok
-
a.q sonunda kurtuldum dersaneyede gidiyodum arkadas ne bulanım dı
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 1931048 05 GENEL Puan Türü Yerleşme Puanı MF-4 317.392 (0,15 AOBP'Lİ) -
http://www.facebook.com/video/video.php?v=443844456739
izleyin arkadaşlar
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) EGE MESLEK YÜKSEKOKULU BASIM VE YAYIN TEKNOLOJİLERİ Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 1175884 05 GENEL -
ArduouS bunu yazdı:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=443844456739
izleyin arkadaşlar
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) EGE MESLEK YÜKSEKOKULU BASIM VE YAYIN TEKNOLOJİLERİ Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 1175884 05 GENEL
Sevdindim adam olucan bende bilecige kacar üretimde kalite konturol :Pfdsafasfdsa -
AmoR bunu yazdı:
ArduouS bunu yazdı:
izleyin arkadaşlar
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) EGE MESLEK YÜKSEKOKULU BASIM VE YAYIN TEKNOLOJİLERİ Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 1175884 05 GENEL
Sevdindim adam olucan bende bilecige kacar üretimde kalite konturol :Pfdsafasfdsa
-----------------------------üzülüyorum amk ya videoyu izledikçe
-
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı İHSAN DOĞRAMACI BİLKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) EĞİTİM FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLİĞİ (%50 BURSLU) Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 2051575 01 GENEL Puan Türü Yerleşme Puanı YGS-1 369.937 (EK PUANLI) Hayırlısı olsun :S