Ek Yerleştirmeler Başladı
-
http://www.osym.gov.tr/belge/1-19352/2013-osys-yuksekogretim-programlari-ek-yerlestirme-kila-.html
Kılavuz burda bekleyen murid varsa vakit kaybetmesin.
-
Sonunda başladı bakalım :)
edit// tercihler 25-30 unda başlayacak.
zeybekustasi tarafından 22/Eyl/13 17:53 tarihinde düzenlenmiştir -
bu dgsnin ek tercihleri noldu ya ?
-
ek yerleştirme yaptık tutmadı puan düşer mi ?
-
DeadSoul bunu yazdı
ek yerleştirme yaptık tutmadı puan düşer mi ?
tabi ki hayır
-
bu sadece klavuz dımı baslamadı tercıhler.
HoLYSeRo tarafından 22/Eyl/13 19:25 tarihinde düzenlenmiştir
Edit:Birde şimdi en düşük puanla giren adamdan düşük ise puanımız orayı tercih edemiyoruz varmı öyle birşey.Yoksa istediğim yeri yazabilirmiyim. -
hacılar ya benim arkadaş endüstri meslek lisesi elektronik mezunu ama sınava dair hiç birşey yapmamıştı. Tercih yapabiliyor mu ?
-
Beyler bu bölümlerde oynama payı ne kadar oluyor
Bolüm en son 245 puanla almış
benim puan 221 5 kişilik yer kalmış gelirmi yazsam ???
-
aynen beyler bu ek yerleştirmelerde mf4 ve mf3 puan türünde maksimum oynama ne kadar olur?
-
HoLYSeRo bunu yazdı
Edit:Birde şimdi en düşük puanla giren adamdan düşük ise puanımız orayı tercih edemiyoruz varmı öyle birşey.Yoksa istediğim yeri yazabilirmiyim.hocam kesin olan şu:
4 yıllık yazacaksan klavuzda yazan puanlardan senin puanın ve altındakileri tercih edebilirsin. (üzeri yazamassın)
2 yıllıkda bu kural aranmıyor.
-
zeybekustasi bunu yazdıHoLYSeRo bunu yazdı
Edit:Birde şimdi en düşük puanla giren adamdan düşük ise puanımız orayı tercih edemiyoruz varmı öyle birşey.Yoksa istediğim yeri yazabilirmiyim.hocam kesin olan şu:
4 yıllık yazacaksan klavuzda yazan puanlardan senin puanın ve altındakileri tercih edebilirsin. (üzeri yazamassın)
2 yıllıkda bu kural aranmıyor.
ne kadar saçma bir sistem amk ya bır anlamı yok o zaman 4 yıllıklar için ek tercihin neyse sağolasın hocam.