Ekran Çözünürlük Boyutunuz Ne Kadar
-
:D rene varya harbi kral adamsın.MErak ediyorum o admin panelinde daha ne gibi resmi sonuçlar var açıklayı versne bir topic altında enleri remsi sonuçları.
Tahribat acayip bir yer süpriz yumurta gibi bir çok şeyi var bende çok merak ediyorum adminlere birşey söylüyorum link veriyrlar rulelist banasp sonra topic açıyorum enleri var ne biliyim çok süper.Ama harbi harbi bi gün yazsan böyle verileri :D
edit: mesajım silinmiş bende 60 hz yazıyor o ne oluyor tam olaraktan ?
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------:D rene varya harbi kral adamsın.MErak ediyorum o admin panelinde daha ne gibi resmi sonuçlar var açıklayı versne bir topic altında enleri remsi sonuçları.
Tahribat acayip bir yer süpriz yumurta gibi bir çok şeyi var bende çok merak ediyorum adminlere birşey söylüyorum link veriyrlar rulelist banasp sonra topic açıyorum enleri var ne biliyim çok süper.Ama harbi harbi bi gün yazsan böyle verileri :D
edit: mesajım silinmiş bende 60 hz yazıyor o ne oluyor tam olaraktan ?
-----------------------------Tıkladığın sayfayı, indirdiğin dosyayı, indirdiğin dosyayı kaç yönden hangi dosya programı ile, kac kb ının indirdiğini, servera toplamda kac bağlantı olduğunu, nelerin saldırı yaptıuğını neyin ne olduğunu, sıctığın boku bilirim hoca :D
-
euheueuhe :D rene siz terminator yaratmışsınız v8 de böyle v10 da artık içtiğimiz koladaki molekül sayılarına kadar bilirsiniz.(kola içiyomda ondna kola dedim)
-
1280x1024 kullanılıyorda.Günün yarısından fazlasını pc başında geçiren birisi için göz riski olduğundan 1024x768 kullanıyorum :)
-
1280 x 960 çift satır başlat menüsü
-
22 " screen icin en uygun cozunurluk ne sizce ? 1680x1050 60 hertz kullaniyorum. dell marka lcd.
-
Evde 1024*768 işte 1280/768 kullalıyom.
-
800*600 kullanan yokmu benden başka?
-
1024x768
-
bende 1024*768 / 85 Hertz