Ekran Karanlık Gözüküyor (Problem Sürücüdemi)
-
Elime 2. el bi pc gecti, 64mb Geforce mx440ekran kartı takılı. Her neyse format falan attıktan suruculeri yukledikten sonra bi baktım ekran karanlık gozukuyor.
Ağdan iki el counter atalım dedim adamı falan goremiyorum. Duvarkağıdı kapkara bişi gozukuyor. Suan cozunurluk 1024x768...Ne yapmam lazım bunun bi çaresi varmı?
-
monitöre gelen kablo gevşemiş çıkmış felan olabilir bi kontrol et istersen
hayır benmki kararınca gnelde bu oluyor :|
-
Hocam monitor kablosu tam takılı. Bu olay başka bişidan ileri geliyor. Of offfff
-
dai sistemin vista ise kessin surucdendir
ayni sey benim de basima geldi, xp kullaniyodum, sıkıldım vistaya gectim. ekranin arka isigi birden dustu, yari karanlik oldu amk. sonra ekran kartinin vista dirverinin son update ini buldum duzeldi ;) atix1300 kullaniyom ;)
-
Sistemde xp kurulu. canımı sıkmaya başladı bu karanlık. GOM ile pusuyu actım.... O da nesi, ekranda anca acık renkli şeyler gozukuyor. Ayarlardan Brightneesi artırdımda anca oldu. Ekran icinde bole bişi warmı aradım bulamadım
-
ekran ayarlarından olabilir onlarla mı oynaıdn kablo takıı olmasa hiç göstermez
-
monitörün ayarına bak.. sürücü ile olacağını sanmam...montitörün parlaklığını arttırmayı dene
-
parlaklık falan full yaw. kafayı yicem artık
-
çözünürlüğü düşür
-
yok dai bunu onceden gormuştum. Gazı kaçmış monitorun. AMA bulucam sonunda kantır atıcam ustune
-
yazılanları uygula
Toplam Hit: 2677 Toplam Mesaj: 12