Ekran Kartı.
-
Arkadaşlar ekran kartı alıcam bütcem 150-160 lira bikaç siteye baktım gözüme çarpan
bu var sizinde görüşlerinizi önerilerinizi almak isterim fiyatına göre nasıl? daha iyisini bilen varmı ?
-
nvidia'mı ati'mi ilk başta buna karar vermelisin ?
-
ati asus gforce nvidia bunların hepsi kaliteli markalar bütcem sınırlarında hangi marka daha iyisini verirse tabiki onu tercih ederim sınırlama yok :)
-
chipset olarak demiştim :) ama madem oyle düşüncem nvidia chipsetli seçmenden yana nvidia Quadro fx4800 kullanıyorum modellemede gayet memnunum atiyi seçme şansım bir kere oldu ne yazıkki yanıldım..
-
3.5 milyarlık ekran kartınımı anlatıyosun hoca ... Yazdıgımı bidaha oku
-
sana önermedim sadece kullandığımı ve memnun olduğumu söyledim nvidia'dan yana okursan mesajı ?
-
kullandığın işlemci ne? amd ise ati, intel ise nvidia ya yönelmeni tavsiye ederim..
birde almadan önce anakartın ile uyum sorumu olacak mı diye arastır.. bazen ciddi anlamda performans kaybı yasayabiliyorsun
-
verdiğin ekran kartı güzel hocam.belliki oyun için alıcaksın.sana şunu söylim oyun piyasası nvidianın elinde.crysis,metro 2033 gibi kaliteli oyunlar(ki metro2033 thq yapımı)hep nvidia yanlısı bu yüzden nvidia ekran kartlarında ek fonksiyonlar yada daha kaliteli görüntüler sunuyor.bende 4850 var 1 gb 256 bit gddr 3.metro 2033 ü oynayamadım.kasma yok ama fps çok düşük oluyodu.ama nvidialar çok pahalı gösterdiğin ekran kartı seviyesinde bir nvidia 300-400 den aşağı olmaz sanırım.
bu arada arkadaşın söyledği ekran kartı grafik taasarım işi için.oyun oynanmaz onunla.
-
hocam P4 3.0 işlemcim var
Almamı önerdiğin ekran kartları bütcem dahilindemi ? model marka vs verirsen daha geniş araştırabilirim
-
Bunları buldum ilk gösterdiğime kıyasla nasıl ?
-
Dostum bak ben vatana baktım şimdi bugun word kartı olana %19 indirim var ve bu kartın fiyatıda uygun bi bak istersen
http://www.vatanbilgisayar.com/his-01-his-016-00236-hd4850-icooler-iv-gddr3-1gb-256bit-ati-dx10.1-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=44935
256 bitten aşağı alma