Ekran Kartı Anakart İşlemci Ram 2. El Satılık
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------
250 kaat nasıl :|
-----------------------------hocam ilan balatalamak gibi olmasın ama çok uçmuşsun aynı sistemi monitor kasa klavye hoperrlor o fiyattan ucuz veriyim :)
-
ben o fiyattan satacam demedim bak nasıl diye sormuşum :)
satacaksan da aç konunu sat kasanı abi ben bişey demedim ki :D benim gönlümden 250 geçti :F
-
yok mu yaaww alıcı güzel teklif verecek kimse :)
-
hocam işlemciye talibim fiyatı konusunda PM atarsan anlaşırız
-
talip olduğunuz fiyatları direk konuya çakın :)
-
pit10din bunu yazdı:
Hacı sen onu çalışır bir sistem haline getirki daha iyi fiyata satarsın,. Öyle ölü paraya gider parça parça ;)
-----------------------------intel P4 2.8 ghz işlemci
gigabyte 915 pl anakart
256 mb X550 128 bit Ati ekran kartı
ve 512 mb 2 adet ddr ram satılıktır.
aklımda herhangi bi fiyat ortalaması yok.ürünlerin garantisi bitmiştir.sistemi yenilediğim için eski parçaları satıyorum.parçalar pes 2009 u açacak nitelikteydi.rahatça oynayabiliyordum. :)
----------------------------- -
ram lere talibim.. ama oldum olasi ram konusunda bahtsizim.. yeni alinan ram bozuk cikarmi.? bnde cikti :F
neyse hoca ram le ilgili bilgi verrsen sevinirim.. 2si ne kdr tek ne kdr.? izmirdeyim bu arada bi de kargo kaccan g*te:P
-
BEnden 200 Kaat Çalışır :D
-
donanım dan ve haliyle fiyatlardan zerre anlamam ama bir şeyler almam gerekiyor =))
(anakart ve işlemci)
yani demek istediğim bilen biri zahmet olmazsa şunların fiyatını yazsın bende ona göre düşüneyim :|
-
ramleri 75 kaada bırakırım kargo alıcıya aittir :) diğer fiyatlara halen açığız pmleri bekliyorum :)
toptan alana 150 den bırakacam :)