Ekran Kartı Isınıyor
-
arkadaşlar ekran kartı ısınıyor ve monitor alakbulak oluyor . sorun sizce nedir ? makinayı zorladığımda yok winFast PX 7900 GS kulanıyorum
-
hoca benimkide ısınıyo ama monütörde bişi olmuyo
senin mötörde bişiler olabilir
not: 2 aynı konu açmışsın hayırdır :D
-
kartı overclock ettin mi? psu yetersiz gelebiliyor olabilir daha önceden varmıydı sorun? yaz aylarındayız ısınması doğal ama görüntüyü bozacak derecede ısınmaması lazım. kasayı açabiliyosan ekran kartının fanı sağlammı kontrol et içindeki tozları temizle
-
fare takıldı silinirse sevinirim diyeri
-
kasayı açtım temizledim ekran kekran kartının fanında bir sorun yok
anakartta bir sorun olabilirmi??
-
ekran kartının ısınmasıyla anakartın ısınması arasında bağ olmaması lazım ama kasanın içindeki diğer fanlarıda bi kontrol et. daha önce var mıydı bu sorun?
dediğim gibi psu yetersiz geliyosa ısınır onda sorun olabilir veya ek programlar fln yüklediysen donanımla ilgili bilmeden overclock etmiş olabilirsin
-
ekran kartının fanının arkasındaki ilaçın adı neydi ya şimdi aklıma gelmiyor ekrankartı fanını sök o ilacın olup olmadıgına bak yoqsa iletmiyodur soguklugu.ısınması da normaldir bu durumda
-
ilac yeri yok
-
Baba En yakın bilgisayarcıya git o tekli satılmıyor zannedersem fan ın yanında satılıyor 5 ytl bayıl bi fan al :D güle güle kullan.
-
benimde monutorum çok ısınıyor.Acaba hava sıcaklıgından mı? 2 saatde bir yelpazeyle soğutmaya çalışıyorum.bir nevi fan:D
Monutor Casper 19' LCD acaba arkasına vantületor koyim mi :D
-
la uşklar bnim monitorde kasada deli gibi ısınıyo.formulü içindeki tozları temizlememek.malum tozlar ısıyı iletmiyo:D