Ekran Kartı Seçimi.
-
arkadaşa bilgisayar toplamam lazım yarın sabahdan gidip toplıyacam ama kafam durdu kosturmaktan hersey tamam 1 ekran kartında tıkandım.3 ekran kartı arasında tıkanıp kaldım kullananlar varsa yada nasıl oldukları konusunda bılgısı olanvarsa bır elın atın be.... yada asus veya saphır maka 50$ dolar altı onerılerınızede acıgım muntlaka dx10 destegı olmalı ama ozellıkle su 3 u arasında tercıh yaparsanız daha makbule gecer
asus m2n anakart
amd 4200 ıslemcı ddr2 800mhz ıslemcı olacak takıldıgım ana kartlar ıse
11093-19-20R X1550 512MB DDR2 PCIEX EKRAN KARTI
11071-37-20R X1600PRO 128BIT 256MB DDR3 AVIVO 16X PCIEX EKRAN KARTI
ASUS EN8400GS HTTP 256M 256MB DDR2 DX10 PCIEX EKRAN KARTI -
usta senin konunu kullanarak bi soru sorucam ama benim açıcağım konuda tam bu isimli olucaktı :)
sana yararım olmayacak kusura bakma
AGP 8X son gelişen oyunları kaldırabilicek ekran kartı mevcutmu varsa kaç lira :)call of duty 4ü oynayamıyorum bi tek ona yanıyorum
-
GrN bunu yazdı:
-----------------------------usta senin konunu kullanarak bi soru sorucam ama benim açıcağım konuda tam bu isimli olucaktı :)
AGP 8X son gelişen oyunları kaldırabilicek ekran kartı mevcutmu varsa kaç lira :)call of duty 4ü oynayamıyorum bi tek ona yanıyorum
-----------------------------canın sagolsun benım baslıgımın sana faydası olursa ne ala :) sanırım herkes uyuyor yada pek sallayan olmad.....
-
hoca test degerlerıne bak:D ama bana gore ( ATİ ) Rules.)eehueuh
-
hoca
ekonomik olsun istiyorsan : sapphire hd2600xt 256mb gddr4 150$
ideal olsun istiyorsan : asus en8800gts 320mb 375$
süper olsun istiyorsan : asus en8800gtx 768 mb 730$
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------hoca
-----------------------------
Hocam İyiki Adam 50$ Altı Demiş Üstü Dese Ne Olurdu Acaba :D
cyrpt Abi Asus Kullanıyorum Ve Memnunum Umarım Okuyorsundur Yatıosanda Sabah Gitmeden Bakarsın İnş :D -
GrN bunu yazdı:
-----------------------------usta senin konunu kullanarak bi soru sorucam ama benim açıcağım konuda tam bu isimli olucaktı :)
-----------------------------x1600 pro lar kaldırır gittigidiyor a bak 60-70 civarı bulursun heralde galiba sanırsam :D
ama agp olmasına dikkat et pcıex. leride var
-
Dos_Attach bunu yazdı:
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------hoca
Hocam İyiki Adam 50$ Altı Demiş Üstü Dese Ne Olurdu Acaba :D
cyrpt Abi Asus Kullanıyorum Ve Memnunum Umarım Okuyorsundur Yatıosanda Sabah Gitmeden Bakarsın İnş :D
-----------------------------valla oyle allahtann 50$ altı dedım ya serbest bıraksaydım 1000$ları falan bulacaktı sanırım 730$ mal oldu zaten bılın tamamı :) bırde 730$lık ekran kartı koymıyayım ıstersen. hocam sabah ılk ısım tbt gırmsktır yorumun ıcın sagol sanırım asus alıcam
-
Hocam 50$ altı en iyi tercih palit 7300gt sonic olur, fiyat biraz dusuk oldugu icin alabileceginin en iyisi bu. Ayrıca dusuk ve orta seviye kartlarda paliti asusa tercih ederim. sapphire ati ureticisi oldugu icin palit ile kulvarları farklı.
-
pekı hocam bunlar ıcınde secmen gerekse :( palıt satıs lıstelerınde yokda alacagım yerın
-
Tabiki x1600pro. ddr3 bellek kullanıyor sapphire bu modelde yanlıs hatırlamıyorsam, 1000/500 gibi gayet iyi ram/gpu hızları var. ama illa bir yerden alıcan diye bir kaide yok, exa da palit 7300gt sonic mevcut. cok iyi bir kart parasına gore 7600 ile fiziki olarak aynı, sadece pipelardan birine laser cut yapılmıs. pencil+ram timing ile 7600gs dengi veyahut daha iyi bir kart durumuna gelir.