Ekran Kartımın Fanı
-
çalışmıyor hocalar, uzun vadede bir sorunla karşılaşır mıyım ?
-
Ciddi sorunlar yaşarsın.
epic fail :D hatası alabilirsin :| ısı ömrünü yer kartın. Ki buda kullanım miktarını doğrudan azalttığı için fazla dayanmaz.
-
en fazla yanar
-
Cızlar.. Hemen bir fan uydur..
-
fanı çalıştırdım ama bu sefer çok fazla sesli çalışıyor bi sorun olur mu ?
-
yaf hocam hiçbişi olmaz sen rahat ol . En fazla yanar fakat oda baya bi zamandan sonra belkim...
-
hocam aslında ekran kartına bağlı.ekran kartı eski model ve çok zorlamıyorsan.(fx 5200,ati 9250 gibi) hiç bir şey olmaz.ama ekran kartı ağırlıklı uygulama vs kullanırsan ve ekran kartın da hayvani birşeyse (5770x2 gibi) ekran kartında ömür falan kalmaz.
-
hocam çalışmıyorsa sorun ciddi derecede büyür örneğin 1 2 saat kullan ısıdan ekranda şekiller cıkar buda kartın sonu olur çözüm diyorsan ben kasamda fazla bi fan vardı onu üstüne telle bağladım ısınma sıfır :D nede olsa türk aklı :)
-
öz ısısı çok düşük olan bir metal bul sonra işlemci fanının önüne koy (hava almasını engellemeden) sorna metalin diğer ucunuda ekran kartının soğutma kulesine yapıştır(termal macunla falan) mis gibi kullanırsın
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------
öz ısısı çok düşük olan bir metal bul sonra işlemci fanının önüne koy (hava almasını engellemeden) sorna metalin diğer ucunuda ekran kartının soğutma kulesine yapıştır(termal macunla falan) mis gibi kullanırsın
-----------------------------sağolasın hocam tavsiyeni değerlendireceğim ...
-
hocam ekran kartınıda alıp en yakın elektonikçiye gidiyosun. senin fanın tıpkısının aynısından alıyosun. sonra fanı değiştiriyosun. bitti. bu kadar :D alet edevat yok dersen gebze deysen gel halledem bne :D