Ekranım Ara Ara Bozuluyor
-
nasıl anlatsam böle karıncalanır gibi oluyor ama tam böle televizyondaki karıncalardan deil daha çok renkler bir birinee giriyor gibi o an ekran sarsılıyor gibi bir görüntü oluyor format attım düzelmedi yazılımsal deil nedir bu
-
VGA kablosunu değiştir
-
hocam busaatte açık bilgisayarcı bulamam da bu kabloyu değiştirtmek kaç paradır bide kablonun kendisi kaç para şöle ortalama bir fiyat bilgisi verirmisin
-
Kapat yat hocam sabaha gider kablosunu değiştirirsin 5-10 lira anca vardır 2 uçlu bir kablo . Sakın tepesine falan vurmayı deneme :)
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------nasıl anlatsam böle karıncalanır gibi oluyor ama tam böle televizyondaki karıncalardan deil daha çok renkler bir birinee giriyor gibi o an ekran sarsılıyor gibi bir görüntü oluyor format attım düzelmedi yazılımsal deil nedir bu
-----------------------------Ayni problem bende de var, yalniz bir sey dikkatimi cekti daha cok arka planin siyah oldugu sayfalarda yapiyor. Bilgisayarin Asus mu ?
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------nasıl anlatsam böle karıncalanır gibi oluyor ama tam böle televizyondaki karıncalardan deil daha çok renkler bir birinee giriyor gibi o an ekran sarsılıyor gibi bir görüntü oluyor format attım düzelmedi yazılımsal deil nedir bu
-----------------------------Hocam arkadaşların dediği gibi kablodan yapar genelde eğer monitörün LCD ise 15 20 tl kadar fiyatı ama CRT yani tüplü ise onun maliyeti daha yüksek çünkü monitörün açılıp tekrar lehimlenmesi gerekecektir.
-
saolun hocalar
bloom asus olsa öpüp başıma koyucam beko
-
ekran kartı yada vga kablonda sorun var hocam. kablo kalitesine göre 5 lirayada var 50 lirayada. kesene göre bi kabloyla dene önce.
-
arkadaşlar google da biraz aradımda bütün vga kabloları masa üstü pc lere göre benimki dizüstü onda bi şeylik olmaz dimi
-
hocam laptop desene baştan sen buna yahu. sıkıntı ya paneldedir ozaman yada ekran kartında. yazılımsal oma ihtimalide var düşükte olsa. driveri bi alt ve bir üst versiyon olarak değişitirip denermisin?
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------hocam laptop desene baştan sen buna yahu. sıkıntı ya paneldedir ozaman yada ekran kartında. yazılımsal oma ihtimalide var düşükte olsa. driveri bi alt ve bir üst versiyon olarak değişitirip denermisin?
-----------------------------denedim hocam aynı ama sürekli olmuyor dediğim gibi ara ara oluyor ekran karı zati onboard eğer ondan kaynaklanıyorsa sorun panelden kaynaklanıyorsa kaçparaya çözülür buiş maksimum