Ekranın Bu Şekilde Olmasının Nedeni Nedir
-
Ekran kartı Nvidia Gts 240
İnternette dolaşırken karsılaştığım bir durum.
-
bi günelle hacı.
14 tane nedeni olabilir.
1- sürücü güncelleştirmesi
2-kabloda problem var (monitör)
3- hdmi girişinde/çıkışında problem var
4....
..
..
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------bi günelle hacı.
14 tane nedeni olabilir.
1- sürücü güncelleştirmesi
2-kabloda problem var (monitör)
3- hdmi girişinde/çıkışında problem var
4....
..
..
-----------------------------En güncel sürücü yazılımı yükledim
Kabloda sorun yok
Ekran böyle olunca hiçbir fonksiyona izin vermiyor..
-
ekran kartın veladdalin amin olmuş sanki aynı olay bendede olmuştu...
-
Crash deniyor bu dalgaya. renkler karısıyor falan. sonrasındada fatihasını okuyorsun kartın, çok yaşamaz...
-
bi ihtimal:kartı çıkar üfle sil temizle soketi sağını solunu
-
Genelde overclock yapılan kartlarda görünen GPU'nun vefat ettiğini gösteren durumdur, arkadaşların dediği yöntemleri bi dene, ne bileyim çıkartak, eğerki bilgisayarın açılırken bios'ta da aynı şekildeyse kesinlikle ölmüş demektir, garantiye bi gönder dene şansını,
-
karta fulux sürerek üflemeli havya ile chipleri ısıtmaç belki çağre olabilir...çip henüz gitmiş gibi gözükmüyor....
ayrıca motir lcd ise başka bir pc den de dene bakalım sonuç aynı ise sıkıntı monitörde ama değilse ekran kartında ya çatlak var yada başka bir sorun...görmeden bişi denemez.. -
Büyük ihitmalle gpu mefta olmak üzere.En sonunda hiçbir görüntü vermeyecek, sonra google a ekran kartı fırınlama yazıcaksın ve uygulayacaksın.Eğer şansın yaver giderse birkaç sene daha normal kullanacaksın.
-
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------Büyük ihitmalle gpu mefta olmak üzere.En sonunda hiçbir görüntü vermeyecek, sonra google a ekran kartı fırınlama yazıcaksın ve uygulayacaksın.Eğer şansın yaver giderse birkaç sene daha normal kullanacaksın.
-----------------------------Ya da bu işleme (fırınlama olayına) 4-5 aylık periyotlarla devam edeceksin (:
-
aynısı bende oluyordu nvidia gtx 560 benim ekran kartım driverı değiştirdim şimdi bi sorun yok bir daha aynı durumla karşılaşmadım