Ekşi Sözlük
-
ya bişi soracam ekşi sözlük niye hala yeni kullanıcı almıo ya??ben çok seviorm o siteyi ama giremiorm işte.ah oralarda bi hacker olsada bana bi nick çalmamda yardım etse..
-
Almasınlar da zaten... Bi ara her önüne geleni aldılar... Suser diye bi yığın gereksiz tip entry yapıyor, sitenin eski tadı kalmadı bence... Turkiye internetinde bir klasiktir, Clairvoyant ne kadar övünse azdır. Ama iyi bir temizlik gerekmekte.. Burada bu konuda pek cevap bekleme bence, burası ve sourtimes arasında ciddi bir audience farkı var,, burda profil çok ilginç... ben buraya kazara uğradım, dışbankla ilgili bir entry yapmıştım... God bless sourtimes :))
-
bir ara okumustum o siteyi.niteliksiz ve bilincsiz ozenti insanlardan olusan bir sitedir.%80.Genelde yabanci ozentisi tipler olup ureticilik namina birsey bulunmamaktadir kendilerinde.Kendilerini aydin gibi goren ancak uretici zekasi 0"a yaklasik insanlarin bulundugu bir sitedir.Genclerimiz de bu adamlarin yazilarini okuyup God bless sourtimes demektedir...
-
God bless the "Gençler" :)
-
Sayin desally...
Genclik kelimesi ozentilik demek degildir.insanlar 30 yasinda 3 yasindaki cocugun felsefesi ile olaylara bakabilir. 3 yasindaki bir cocugun karsisinda o cocugun hic gormedigi bir yiyecegi tuketirsen o cocuk ta aynisini yemek ister; veya yasayamadiklari bir toplulugun dilini ogrenmeye baslayinca o dili kullanmaya baslarlar her yerde.Sebep o dilin oz sahiplerine olan hayranligindandir.Onlar gibi olmak istemesindendir.Yeni dogan bir cocugun annesini reddetmesi gibi birseydir bu.Yaki$ik almaz.Genclik yerine ozentilik desek daha iyi olur bence...
Bu arada 21 yasindayim benim 60-70 yasindaki adamlardan sanma cok pis doverim seni -
God bless "özenti" then
-
Eski sözlüğü yazar alımı durduruldu ama aynı kalitede
yeni sözlük var
www.zibidi.org gir üye ol yaz çiz..
Sıkıntın olursada bana gel... -
hapoel sana katılıorm ben sık sık girip yazılara bakıorm çok salaklarda var ama gerçekten sağlam elemanlar da yok diil.ee tabi bokunu çıkarınca herkes adamlarda girişleri durdurdu naapsın??olan bize oldu öbür salaklar yüzünden.offfff ya!!!
-
NIETZCHE kimdir dynamite? biraz anlatır mısın?
-
sen anlat sen biliyorsundur kim oldugunu...Bilmiyor musun?Ayak yapma simdi
-
Ben sana anlatayim da bilgin olsun genc.NIETZSCHE cok musluman bir insan olup "olurem kizlar naz eyleme" misrasini Turk edebiyatina kazandirmis CHE"nin amcoglusudur...
insanlarin yanlisini uygun bir dille onlara soylemek,ukalalikla yanlislari yuze vurmaktan daha iyidir.Ok mi sister or brother her ne haltsa i$te
Toplam Hit: 6826 Toplam Mesaj: 26