folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Ekşi Sözlük Üyelik Hakkında



Ekşi Sözlük Üyelik Hakkında

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Nisan/2008
    Erkek

    3 5 sene geçiyor genellikle. O yüzden çok ümitvar ve aceleci olma. Saçma ama durum bu.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    2003 te giriş yaptım unuttum gitti 1-2 sene sonra yine giriş yaptım sonra saldım artık.bişey kafama takıldımı millet nereye meyil ediyor diye öyle bakarım buraya takılmasaydım ekşici olurdum diyebilirim.


    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2006
    Erkek

    2 kere atıldım sozlukten :) her seferinde yeniden girdim. Simdi eskisi kadar kati kuralları yok. Eskiden iki defa da uyarilmadan direk atılmıştım :/ bir kac yil beklemen gerek.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Kasım/2012
    Erkek

    geçen sene sanki kadınlar gününde tüm kadın çaylak üyeleri aktif etmişlerdi. yani diyeceğim cinsiyeti kadın yaparsan belki önümüzdeki kadınlar gününde bir şansın olabilir :)

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    mrkps bunu yazdı

    geçen sene sanki kadınlar gününde tüm kadın çaylak üyeleri aktif etmişlerdi. yani diyeceğim cinsiyeti kadın yaparsan belki önümüzdeki kadınlar gününde bir şansın olabilir :)

    ^^D`

    Niye Erkekler GÜNÜ diye bir gün yok ya, Ülkesel, Bölgesel, yada Dünya çapında? Bu nasıl bir adalet. Herşey için Özel bir gün var,  ama normal erkek cinsiyetler için yok. İsyeeaaan'ım  var arkadaş. ^^. 

    Babalar Gününe özel bir durum da olabilir mi ki diye düşünmekteyim.

     

    RitmFarbRacourci tarafından 20/Nis/19 10:46 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 1860 Toplam Mesaj: 16
ekşisözlük