Ekşi Sözlük Yazarlarından Ve Google Play Kullanıcılarından Bir Rica..
-
Merhabalar,
Bir ricam olacak, sevdiğim yakın bir abim bir uygulama geliştirdi ve ilk etapda bir kullanıcı kitlesi yaratmak gerçekten zor. Sizden ricam 2 dk ayırıp bu faydalı program için google playde ve ekşi sözlükte yorum bırakmanız.
Google Play linki : https://play.google.com/store/apps/details?id=timeset.com.timeset&rdid=timeset.com.timeset
Ekşi sözlük linki : https://eksisozluk.com/timeset--5009902
Yardımcı olanlara çok teşekkür ederim.
-
açıklamasını okudum güzel birşeye benziyor AMA yakının olan abini buraya üye etseydin o açsaydı konuyu hem kafamıza takılanları sorardık
-
Sozlukte su an ifsa olmak istemiyorum ama bi ara araya kaynarim soz (: kolay gelsin.
Playstorea yazdim. Ingilizce yazdim lokasyon oyle gosteriyor diye ama tr mi yazsaydim?
App iyi duruyor bu arada deneyemedim su an ama fikir gayet hos.
izzmarit tarafından 18/Oca/16 09:28 tarihinde düzenlenmiştir -
izzmarit bunu yazdı
Sozlukte su an ifsa olmak istemiyorum ama bi ara araya kaynarim soz (: kolay gelsin.
onu bunu bırak bi yazar etmedin beni dile benden ne dilersen dedin diledik olmadı :)
-
DJ_Alper bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
onu bunu bırak bi yazar etmedin beni dile benden ne dilersen dedin diledik olmadı :)
Kullanmadiklari hesap sorayim cocuklara ama cok zor o is ya :( yilbasinda toplu onay basmadilar mi bu sefer?
Uc dilek daha vereyim oyle cozelim hi?
izzmarit tarafından 18/Oca/16 09:31 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdı
açıklamasını okudum güzel birşeye benziyor AMA yakının olan abini buraya üye etseydin o açsaydı konuyu hem kafamıza takılanları sorardık
Hocam buyrun bana sorun kendisine direkt ileteyim.
-
izzmarit bunu yazdı
Playstorea yazdim. Ingilizce yazdim lokasyon oyle gosteriyor diye ama tr mi yazsaydim?
App iyi duruyor bu arada deneyemedim su an ama fikir gayet hos.
Çok teşekkürler hocam.
-
indirelim, destek olmak lazım
-
ozgunlu bunu yazdı
indirelim, destek olmak lazım
Çok teşekkürler hocam.
-
indiriyorum kullanıyorum ve destek veriyorum sayın muurid
-
bişey diyim mi, resimlerin yüksekliklerinin farklı olması. Resimler arasında gezerken insanın kafasını karıştırıyo.
bence instagram facebook gibi crop aletleri kullanın ve tek boyuta indirgeyin.