El Bagajina Alabileceklerimiz Neler?
-
Arkadaslar amerikadan turkiyeye donucem ve aa ile ucuyorum. Burada kendime bilgisayar topladim ama ben elektronikleri el bagajima koymak istiyorum. Diger bagajlara ne oldugu ne bittigi belli olmuyor ormek amerikaya giderken valizimi kirmislardi, daha neler neler konusuluyor. Neyse sonuc olarak el bagajima asagida yazdiklarimdan hangisini ya da hangililerini alablirim, belirli bir sayisi var mi? Baya yer arastirdim alamazsin diyen yok ama sonucta power guvenlikten geciste sorun cikartabilir ve yanindaki binimum elektronik. Bu amerikanlar tuhaf insanlar alir cope atar 2200 dolarlik mazeme aliyorum katil olurum orada
Monitor ve Bos kasa haric hersey yani ekran karti, anakrt, ram, islemci vs vs
-
Sevenimiz mi yok, olaydan anlayan mi yok anlayamadim gitti. Up olsun
-
h2run ve noname , hojcocuk arkadaşımız yurt dışında konuyu görünce cevap yazarlar up olsun birde.
-
hocam bu surface pro 2 hakkında bilgin var mı kaça getirirsin acaba ?
-
PM attim hocam ne oldugunu bana soylersen konusuruz
-
Selamlar, laptop, telefon gibi elektronikler geçirilebildiğne göre sanmıyorum ki bilgisayar parçalarında sorun olsun. Ben genelde laptop/tlf vs. geçirirken misal açılmamış kutusunda değil, laptop çantasında, yani kişisel kullanımım içinmiş gibi görünmesine dikkat ederek geçiririm. Bilmiyorum, etkisi olur mu.
Dediğin gibi bir tecrübem olmadı hiç, anakart ram götürmeye falan ama hiç hiç sanmıyorum ki bişey desinler. Sadece sıvı olayına dikkat ediyorlar. Bir de x-ray den geçerken, elektronik aletleri tamamen kutudan çıkarman gerekir genelde. Laptop varsa laptop çantasından çıkarttırırlar mesela.
Sen iyisi mi hocam, havayolu şirketini hem ara hem mail çak, fikirlerini al. En son ihtimal, kıyafetlerle yumuşak bir ortam hazırlayıp en ortalarına yerleştir hassas malzemeleri. pamukla falan kutunun içinden de destekleyebilirsin, sarsıntıya karşı(kutunun içinde sabit kalsınlar) sonra bagaj parçalanmadıkça sorun olmaz gibi.
Ama bence, kişisel kanaatim, zannımca, el bagajının boyutları ve kg limiti geçilmediği sürece sıkıntı olmuyor, ki ben defalarca o limitleri de geçtim şükür laf eden olmadı :D
-
hocam ddr3 8GB laptop ram ne kadara getirirsin
enesshn18 tarafından 13/Ara/13 00:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Iruretta bunu yazdı
Seni kim sevsin lan acayip:D Atatürk e indiğinizde güvenlik te " sen gelme ulan, ayı" diyecek bak gör:D
http://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E
-
erick bunu yazdıIruretta bunu yazdı
Seni kim sevsin lan acayip:D Atatürk e indiğinizde güvenlik te " sen gelme ulan, ayı" diyecek bak gör:D
http://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E
Askerligi yap bakalim gelirken kim kime diyecek
-
Iruretta bunu yazdıerick bunu yazdıIruretta bunu yazdı
Askerligi yap bakalim gelirken kim kime diyecek
Karşılama töreni isterim he ona göre :D
-
Hocam bilgim yok ama sorun cıkacagını sanmıyorum kendime bilgisayar parcası topladım dersın hepsını aynı yere koyma dıkkat cekmesın ..Valizin ıcıne koy bi kilit soylecegım sana ondan takarsan havalimanında gorevlıler onu acabılıyor ve gerı kapatabılıyor.