El-CİN 5 Nisanda Sinemalarda
-
yaw şu amına koduklarım ne zaman geçecekler bu cin ruh muhabbetindenn ya? Ya artık aşın şunları aşın amk başka bir sikim bilmezmi bu türk korku filmi yapımcıları arkadaş azıcık yaratıcı olun ya.!
-
türk korku filmlerinde cinden başka bi tema mı olmaz yaa abi açın bakın a.q yabancı korku filmlerine millet götünden yaratık uydurup film yapıyo bizimkiler bi cindirki aldı başını gidio
-
hatun korksun da sarilsin derseniz gidin gerisi zaman kaybi :) fragmanini izlerken bile tiksindim :) muziklerle korku yuklemeye calismislar grafikler berbat otesi :)
-
Dabbe filmleri de çok sikkoydu ya. Ama Sezar'ın hakkı Sezar'a, filmin sonu Hollywood kıvamındaydı, bir Türk senaristten beklemezdim yani. Genel olarak sik gibiydi film.
Korku filmlerinden çocukluğumdan beri hiç tırsmam ama kız arkadaşım sevdiği için sürekli izliyorum. Son zamanlarda çıkan en iyilerinden birisi Guillerma Del Toro'nun Mama isimli filmi bence. Tavsiye ederim.
-
Abi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar.
Sahneler belli. Amatör kamera, sağdan soldan çığlıklı fırlamalar.
Be amına koduğum. Sen niye hep amatör kamera kıvamında çekiyosun şu filmi. Adam gibi çeksene.
-
sonraki canavara bayıldım ya direkt men in black 2 aklıma geldi :D
-
Huerfanos bunu yazdı
izlersem adam değilim
+1
-
Satanistler, şeytan çağırıyorlar ya, Iron Maiden t-shirt'ü giydirmişler amk. Bu filmi izleyen naif Türk insanı, yarın yolda Iron Maiden t-shirt'lü masum bir genç görünce satanist gözüyle bakacak. İnceden inceden iteliyorlar böyle millete.
krypt tarafından 06/Nis/13 14:34 tarihinde düzenlenmiştir -
valla burdan göründüğü kadarıyla berbat ben ceksem cin filmi bundan güzel olur:)
-
Atmosferin rengini bir ayarlamıyorlar mk o nasıl bir çekim öyle pastoral şiir gibi