Elazığ'da Deprem: 57 Ölü , Şiddet 6.0
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
ValentinoRossi bunu yazdı:
SivilPadisah bunu yazdı:
kerpiç evler çoğu köyde hala olan birşey, adamlar gerek duymamış herhalde yada maddi durumda olabilir. Ama burda tayyeap ne etsin gerçekten
-----------------------------doğru ya tayyip ne etsinki. anca çıkar önündeki ekrandan yazılanları okuyup mazlum edebiyazı yapar. seçim zamanları altyapısı olmayan yerlere çamaşır makinesi, buzdolabı vereceğine medeniyet ulaştırsın oraya.
Avrupa'nın neredesinde bizimki gibi köy yaşantısı var. hala okula yolu olmayan köyler var. hala kış aylarında kardan yolu kapanan köyler var. belki doğa şartları engel olabilir. ancak sen bu devleti temsil eden hükümet olarak oraya gerekli teknolojiyi, gerekli donamımı ulaştırmak zorundasın. yok doğuya öğretmen gitmezmiş. nasıl gitmez?. eğer sen oraları yaşanıcak bi hale getirirsen bak nasıl gidiyo
hayır başka konularda adam gibi iş yapsalar anlıcam. ne ekonomiden anlarlar ne de başka birşeyden.
Ya akp düşmanıyım. Şöyle insanlar görünce akpyi dahi sorgulamak zorunda kalıyorum. Akp ne yapsın hoca? Onca insan ölmüş. Gelipte şu konuya saçma sapan siyaset mesajları doldurmayın. Koskoca Türkiye'nin evleri 3-4 senede Simcity 3000'de ki gibi upgrade mi olacak? Allah'ın doğusunda yolu yok adamların Japon mühendisler gelip apartman dikecek. Milletin parası yok aç zaten. Deprem Allah'dan. Allah aşkına şöyle saçma sapan yorumlarla ne bizi akpyi savunmak zorunda bırakın ne de akp yandaşlarına karşı bizi küçük düşürün. Tayyip ne alaka? Böyle kalitesiz muhalefet yüzünden bu ülke bu halde zaten.
-----------------------------tabi deprem, ölüm, felaket hepsi Allah'tan. Niye mücadele edelim ki. Ölücez sonuçta. Sal bayıra gitsin. Arkadaş mantığa bakar mısın?. Herşey Allah'tan diye bırakalım mı herşeyi?. Bu ülkenin temelleri dikkatini çekerim 15 senede atıldı. sen daha 3-4 sene diyerek zaman kavramını bilmezken bu hükümet 8 senedir sadece yüksek faiz-düşük kur mantığıyla ekonomiyi yönetti, din ile beraber cemaatlerini, yakalarını devletle adam etti. Doğunun yolları kapanmakta bizimkiler hala asfalt döşemenin peşinde. İnsanların a partisiymiş, b partisiymiş hangi partiden olduğu önemli değil. Önemli olan vizyon sahibi olmak, ileri görüşlü olmaktır. Bak ben Antalya'da yaşıyorum. Akp için garanti deniliyodu. Son seçimlerde toplam oyların 3/1'ni alamadı bile. Neden yaptıkları projelerle şehrin içine ettiler.
Sen dalganı geç. Geç ki elin oğlu senin gibi küçük düşünenlerden cesaret alıp çalıp çırpsın.
-
Yaşananlar vahşet,
-
tabi deprem, ölüm, felaket hepsi Allah'tan. Niye mücadele edelim ki. Ölücez sonuçta. Sal bayıra gitsin. Arkadaş mantığa bakar mısın?. Herşey Allah'tan diye bırakalım mı herşeyi?. Bu ülkenin temelleri dikkatini çekerim 15 senede atıldı. sen daha 3-4 sene diyerek zaman kavramını bilmezken bu hükümet 8 senedir sadece yüksek faiz-düşük kur mantığıyla ekonomiyi yönetti, din ile beraber cemaatlerini, yakalarını devletle adam etti. Doğunun yolları kapanmakta bizimkiler hala asfalt döşemenin peşinde. İnsanların a partisiymiş, b partisiymiş hangi partiden olduğu önemli değil. Önemli olan vizyon sahibi olmak, ileri görüşlü olmaktır. Bak ben Antalya'da yaşıyorum. Akp için garanti deniliyodu. Son seçimlerde toplam oyların 3/1'ni alamadı bile. Neden yaptıkları projelerle şehrin içine ettiler.
Sen dalganı geç. Geç ki elin oğlu senin gibi küçük düşünenlerden cesaret alıp çalıp çırpsın.
Önlem almayalım diyen mi oldu? Bütün yazdıklarımdan bunu çıkarttın değil mi? Ülke hangi işle birden uğraşacak. 8 senede milyonlarca apartmanı yıkıp yenisini mi yapacak? Daha İstanbul'u bile senelerdir adam edemediler. Ya akp yi eleştirelim diye rezil oluyorsunuz. Böyle zihniyetler yüzünden akp ülkeyi ele geçirdi zaten. Neyse senin gibi ota boka muhalefet olan insanlarla oturup bu konuları tartışacak değilim. Hatta tiksiniyorum baykal gibi insanları görmekten. Her gördüğüne ergenekon diyen akpciler gibi her olana akp diyen komedyenlerle dolu etraf. Daha fazla tartışmaya gerek yok. Saçmalıklara vakit ayıracak değilim. -
FireX bunu yazdı:
tabi deprem, ölüm, felaket hepsi Allah'tan. Niye mücadele edelim ki. Ölücez sonuçta. Sal bayıra gitsin. Arkadaş mantığa bakar mısın?. Herşey Allah'tan diye bırakalım mı herşeyi?. Bu ülkenin temelleri dikkatini çekerim 15 senede atıldı. sen daha 3-4 sene diyerek zaman kavramını bilmezken bu hükümet 8 senedir sadece yüksek faiz-düşük kur mantığıyla ekonomiyi yönetti, din ile beraber cemaatlerini, yakalarını devletle adam etti. Doğunun yolları kapanmakta bizimkiler hala asfalt döşemenin peşinde. İnsanların a partisiymiş, b partisiymiş hangi partiden olduğu önemli değil. Önemli olan vizyon sahibi olmak, ileri görüşlü olmaktır. Bak ben Antalya'da yaşıyorum. Akp için garanti deniliyodu. Son seçimlerde toplam oyların 3/1'ni alamadı bile. Neden yaptıkları projelerle şehrin içine ettiler.
Önlem almayalım diyen mi oldu? Bütün yazdıklarımdan bunu çıkarttın değil mi? Ülke hangi işle birden uğraşacak. 8 senede milyonlarca apartmanı yıkıp yenisini mi yapacak? Daha İstanbul'u bile senelerdir adam edemediler. Ya akp yi eleştirelim diye rezil oluyorsunuz. Böyle zihniyetler yüzünden akp ülkeyi ele geçirdi zaten. Neyse senin gibi ota boka muhalefet olan insanlarla oturup bu konuları tartışacak değilim. Hatta tiksiniyorum baykal gibi insanları görmekten. Her gördüğüne ergenekon diyen akpciler gibi her olana akp diyen komedyenlerle dolu etraf. Finger yourself diyerek daha fazla tartışmaya gerek duymuyorum.
-----------------------------diyorum işte bi insanda vizyon gerekli. Zamanında Atatürk alfabe 6 ayda öğretilecek demiş. İsmet İnönü dahil çoğu insan paşam 6 seneden önce halledemeyiz demiş. İnsanoğlu istedikten sonra, dürüst olduktan sonra çok şeyi başarabilir. Ben eleştirmekle kalmıyorum. Senin gibilerine doğru yolu da gösteriyorum.
Ha finger yourself diyosunda boşuna sana küçük düşünüyosun dememişim. Yoksam akp senin gibilere değil finger legs, arms kullanıyo. Yoksa boyle seviyesizce konuşmazdın.
-
FireX bunu yazdı:
Önlem almayalım diyen mi oldu? Bütün yazdıklarımdan bunu çıkarttın değil mi? Ülke hangi işle birden uğraşacak. 8 senede milyonlarca apartmanı yıkıp yenisini mi yapacak? Daha İstanbul'u bile senelerdir adam edemediler. Ya akp yi eleştirelim diye rezil oluyorsunuz. Böyle zihniyetler yüzünden akp ülkeyi ele geçirdi zaten. Neyse senin gibi ota boka muhalefet olan insanlarla oturup bu konuları tartışacak değilim. Hatta tiksiniyorum baykal gibi insanları görmekten. Her gördüğüne ergenekon diyen akpciler gibi her olana akp diyen komedyenlerle dolu etraf. Finger yourself diyerek daha fazla tartışmaya gerek duymuyorum.
-----------------------------diyorum işte bi insanda vizyon gerekli. Zamanında Atatürk alfabe 6 ayda öğretilecek demiş. İsmet İnönü dahil çoğu insan paşam 6 seneden önce halledemeyiz demiş. İnsanoğlu istedikten sonra, dürüst olduktan sonra çok şeyi başarabilir. Ben eleştirmekle kalmıyorum. Senin gibilerine doğru yolu da gösteriyorum.
Ha finger yourself diyosunda boşuna sana küçük düşünüyosun dememişim. Yoksam akp senin gibilere değil finger legs, arms kullanıyo. Yoksa boyle seviyesizce konuşmazdın.
Yazmayayın diyorum adamı hasta ediyorlar.
Senin vizyonun baykalın penceresi kadar. Sen kimsin de doğru yolu gösteriyorsun. Ülke yönetimini çocuk oyunu sanan veletin birisin en fazla. -
ya nedir abi bu olmasın yaa ben 99 depremi zor atlattım dünde içimde bi korku wardı uyuduğumda sabah 6:30 du off bumuymuş acaba sebebi çok üzüldüm yaa
-
FireX bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
Yazmayayın diyorum adamı hasta ediyorlar.
Senin vizyonun baykalın penceresi kadar. Sen kimsin de doğru yolu gösteriyorsun. Ülke yönetimini çocuk oyunu sanan veletin birisin en fazla.
-----------------------------benim yaşım 25. beni hiç bir partinin altına sokma. partizan olmak ancak çıkar sahiplerinin işidir. Ben bilime, doğaya ve Tanrıya inanmakla yetinen ve bunların çok şeyin ilacı olduğuna inanan biriyim. Çalış, daha fazla çalış. Oku, daha fazla oku. Kendin için. Milletin için.
-
diyarbakır da olmuyor ki şu deprem :@:@
-
tayyip bey çıkmış suçu kerpiç evlere atıyo. İstanbul'daki felakette de suçu dere yatağına atmıştı. Bakırköy'e lüks tokiler yapacağına buraları adam et. Bu arada Ankara halkına da geçmiş olsun derdim ancak milletler layık oldukları şekilde yönetilirler. Seçim zamanı düşüneceklerdi bunu.
hayret ya..yürü git be adam -
aslında bu cahillikler tayyip'in hoşuna gidiyor düşünün insanları cahillikten arındırırsa kim ona oy verecek?? Firex adamın bir şey dedigi yok gayet doğru konuşuyor? şimdi tayyip suçu kerpiçlere atıyor ya o kerpiç yapanlardan biri işsizim gücsüzüm ne yapabilirim kimse elimden tutmuyor derse ne diyeceksin?