Elde Mantar
-
arkadaşlar sol el işaret parmağımda mantar mı mantar gibi mi bir şey çıktı napmam gerek çok küçük geçecek gibi ancak yayılmasın diye yzayım dedim doktora gitmeden sizin tedaviniz nedir el arası değil ha parmak üstü 7/24 elimi sabunlayan protex veya activexle adamım kuru tutarım anlamadım nasıl oldu
-
abi mantar mı egzama mı ?
yoksa böyle derisi mi kalkıyor
sulanıyor mu kaşıntı var mı dökntü var mı ?
kabuk tutuyor mu vs.
-
olm mantar olduğunu nerden anladın git doktora sıvı bi nevaleyle yakıyolar bazılarını korkma acı duymuyosun egzamada olabilir ürtikerde herbok olur anlıcan öle dötünden element uydurma bu diye git göster korkma çükmüyolar...
-
ya mantar altta cildiye ye sordum ilaç önerdi ama doğal yöntem ne var bildiğiniz
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
ya mantar altta cildiye ye sordum ilaç önerdi ama doğal yöntem ne var bildiğiniz
-----------------------------Ellerin çok terliyomu terliyosa onu önle önce onun içinde içinde alüminyum olan kremler var gece gündüz sürüosun yapış yapış dolaşıyosun... Kısacası mantarı oluşturan ortamı patates et önce...
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------Ellerin çok terliyomu terliyosa onu önle önce onun içinde içinde alüminyum olan kremler var gece gündüz sürüosun yapış yapış dolaşıyosun... Kısacası mantarı oluşturan ortamı patates et önce...
evet gitar çalıyorum elektro teller çelik paslanıyor feci terliyor ellerm -
Pisibaliqi bunu yazdı:
olm mantar olduğunu nerden anladın git doktora sıvı bi nevaleyle yakıyolar bazılarını korkma acı duymuyosun egzamada olabilir ürtikerde herbok olur anlıcan öle dötünden element uydurma bu diye git göster korkma çükmüyolar...
-----------------------------yakılan olay siğil :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------yakılan olay siğil :W
evet 4.sınıfta yptırmıştım -
Doğrudur kanka zaten bazılarını dedim farkettiyseniz tam hatırlamıom küçükken bızıklamışlardı :D
-
benimde aletde war aidsmi oldum ne oldum lan
-
hocam dalga geçiyorum sanıcaksında söyleyim. Çamaşır suyuyla biraz içli dışlı ol elinle zarar vermeden tenine inan geçicek çok kısa sürede :)