Eldeki Sıfır Ve 2.El Malzemeler (Satılık)
-
Kreyzi bunu yazdıgvn666 bunu yazdı
Sağol uğraşmış link vermişsin ordakinden 20 lira ucuz listelemişim ordakinden farkı yok garantili faturalı kullanılmamış
Birde insan olur ufak bişi istersin 20-30 da öyle kırar karşındaki fiyat eder sana 40-50 lira sen bedava arıyosan çöplüğe kardeşim.
Farksiz dedigin faturayi bugune kesiyorsun o zaman.
Artik urun satarken su sacma sapan kafadan cikin. Temiz sifir gibi diye bisey yok. Urun magazadan cikmissa 2.eldir bide adama yallah copluge filan demis tipe bak.
Evet faturayı bugüne kesiyorum sorun ne?
tipine bakmadan tipe bak deme burası ortak nolta ben koydum alan alır indirim isteyen ister gerisi kimseyi ilgilendirme
-
gvn666 bunu yazdıKreyzi bunu yazdıgvn666 bunu yazdı
Sağol uğraşmış link vermişsin ordakinden 20 lira ucuz listelemişim ordakinden farkı yok garantili faturalı kullanılmamış
Birde insan olur ufak bişi istersin 20-30 da öyle kırar karşındaki fiyat eder sana 40-50 lira sen bedava arıyosan çöplüğe kardeşim.
Farksiz dedigin faturayi bugune kesiyorsun o zaman.
Artik urun satarken su sacma sapan kafadan cikin. Temiz sifir gibi diye bisey yok. Urun magazadan cikmissa 2.eldir bide adama yallah copluge filan demis tipe bak.
Evet faturayı bugüne kesiyorum sorun ne?
tipine bakmadan tipe bak deme burası ortak nolta ben koydum alan alır indirim isteyen ister gerisi kimseyi ilgilendirme
Kaldıki ben temiz sıfır gibi demiyorum kapalı kutu diyorum fazla alınmış cihazlar 4 tsne var elimde
-
Tahribat.com e-ticaret sitesi değildir. Alışveriş yaptığınız kişinin güvenilirliğini kestirmek sizin işinizdir. Ticarette yaşadığınız sorunlardan tahribat.com sorumlu değildir.
Bu bölümde konu açarken;
Adsense, Facebook sayfa/hesap alım ve satımı, ve diğer mecralara ait üyelik alım satımı YASAKTIR.
Bu bölüm sadece bireysel satış içindir. Sadece pazarlama amacıyla siteye dadananlar uzaklaştırılır.
TBT üyelerine indirim konusu açarsanız mallarda %25, yazılım, hosting vs gibi elle tutulmayan hizmetlerde %40 ‘ın altındaki indirim konularını silebiliriz. Verdiğiniz indirimsiz fiyat ürünün gerçek fiyatını yansıtmıyorsa yine silebiliriz. -
Kurallara uymuyorsa silebilirsiniz.
-
Adam tbt uyelerine indirim dememiski, fiyatim bu demis?
-
Metanet bunu yazdı
Adam tbt uyelerine indirim dememiski, fiyatim bu demis?
+2018
-
neyse edit.
böyle tiplere cevap vermeye değmez.
hermesthecat tarafından 07/Eyl/18 12:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Arkadaş istediği fiyatı yazar, daha uygunu varsa almak isteyen gider ordan alır.
-
tvnin tam modeli nedir? bir de ekran kaç oluyor inç çözemedim.
eski tabirle 80 ekran ya da daha fazlası mıdır?
-
sen bu kafayla bi bok satamazsn bro