Elektrik Faturası İnceleme Fotoğraflı
-
hangi saatlerde kullanım olacağının ayarını yaptırman gerekiyor tedaş tan
akşam ayarı gündüz ayarı var bildiğim kadarıyla. belirtmezsen gündüz kullanımına göre ayarlanıyordu yalnış hatırlamıyor isem.
-
amele_2 bunu yazdı
hangi saatlerde kullanım olacağının ayarını yaptırman gerekiyor tedaş tan
akşam ayarı gündüz ayarı var bildiğim kadarıyla. belirtmezsen gündüz kullanımına göre ayarlanıyordu yalnış hatırlamıyor isem.
hocam bi tv buzdolabı gündüz çalışıyo çamaşır ve bulaşık genelde akşam yaıkanıyo bide ben pc kullanıyorum onun saati belli değil ama 24 saat içinde 5 saat'i geçmiyo pc
-
enduktif ve kapasitif degerler kompanze kurulu tesisler için geçerli terimler senin aboneliginle alakalı degil bence faturan gayet güzel düşük maliyetli bi kullanıcısın fakar devletin bi sikertmesi söz konusu
mesela:
11 tl dagıtım bedelin
3 lira hizmet bedelin
1,75 lira sayaç okuma bedelin
2 lira trt payın
1 lira fon payın
5 lira sokak lambalarına ödedigin para
toplamda 23 lira 75 kuruş
bunlara ek olarak 22 lira kdv ödemeşin
115-45.75=69,25 lira harcaman var ama devlet bi şekilde bizi düdüklüyor... -
Lotus bunu yazdı
bulaşık makinası çamaşır makinası dolap tv pc yani normal ev bileşenleri var evde her ay minimum 120 lira geliyor çözemedim gitti
-
150den aşağı düşmüyor yatın kalkın şükredin.
-
Faturan mesken için bence ( klima - soba yoksa ) abartılı.
407 kw elekrtrik kullanımın var. Kaçak olma ihtimali - bozuk sayaç ihtimali var.
Sayaç kontrolü için tedaş'a dilekçe ver kontrol ettir, sorun çıkmazsa elektrikçiye elektrik altyapını kontrol ettir.
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı
407 kw elekrtrik kullanımın var. Kaçak olma ihtimali - bozuk sayaç ihtimali var.
Sayaç kontrolü için tedaş'a dilekçe ver kontrol ettir, sorun çıkmazsa elektrikçiye elektrik altyapını kontrol ettir.
2 aylık fatura hocam dikkatli bakarsanız.
-
ya işte özel şirketlere verince devlet onlardan vergi adı altında bir sürü para alıyor onlarda gelip onu bizden alıyor sonrada devlet diyor ki borclarımızı kapatıyoruz turkiyenin dıs borcu bitiyor ayrıca elektrik evimize gelene kadar bir kısmı direncten dolayı kayboluyor onlarıda biz kullanmısız gibi ödüyoruz ayrıca kacak elektirk kullananlar var o elektiriğide ödeyenlere bölüştürüp ödetiyor işte ...
-
vukuat bunu yazdıYaSevYaTerkEt bunu yazdı
2 aylık fatura hocam dikkatli bakarsanız.
güzel tespit. /2 yapınca aylık 73 liraya gelir ve gayet normal elektrik.
-
bana 606 tl geldi sike sike ödedim
defalarca dedaş ekibi geldi kontrol etti sorun yok dediler eşşek gibi ödedim
sonra 285 geldi yine çağırdım yine baktılar yine sorun yok dediler
en son şimdi 23 tl geldi çok ilginç